Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szexi, a kislányos vagy a cowgirl?

Varázslatos fényképeket készítettek Csörgő Adriennről. Három arcát is megmutatjuk a WBPF világbajnoknőjének. Önnek melyik tetszik a leginkább? 

A szexi?

Csörgő Adrienn fitnesz

A cowgirl?

Csörgő Adrienn fitnesz

Vagy az új fotósorozat kislányos képei?

Csörgő Adrienn fitnesz

Szavazz!

Melyik fotó tetszik a legjobban?
A szexi
A cowgirl
A kislányos
Quotes to Know


A legújabb fotózást így élte meg Audrey.

"Mert a Nők legbelül mindig Kislányok maradnak! Kislányként arra vágytunk, hogy felnőjünk végre.  Anyukánk tűsarkújában csetlettünk, botlottunk, tűzpiros rúzsával pingáltuk ki még az orrunkat is,a "pörgős" szoknya alap ruhadarab volt, általános suli alsó tagozatában az ötödikes felsősökre Istenként néztünk, gimis éveinkben pedig a suli hátsó udvarán dugiban cigiztünk, mondván milyen menő. Bár én letüdőzni sem tudtam soha, így én inkább voltam ciki, mint menő."

Csörgő Adrienn fitnesz

"De felnőttünk. És rá kell jönnünk, hogy hiányoznak a gondtalan kislány évek. Mikor a legnagyobb gondunk az volt, hogy csinálhatunk-e házibulit, vagy, hogy ne este 8-ra kelljen hazajönni a tini discóból. Amikor a Bon Jovi és Take That poszterért harcba szálltunk és a Music Tv-ről kazettára vettük fel a legújabb Guns' N Roses klippet. A szomszéd fiúba pedig éveken át szerelmesek voltunk és arról álmodoztunk, hogy kéri majd meg a kezünket."
Kislány évek, ide vele, csak egy picit!"

Csörgő Adrienn fitnesz

Photo by Laszlo Rusznak
Hair Viktória Csörgő & Barbara Bergmann
Make up Anita Heizer

Csörgő Adrienn fitnesz

0 Tovább

A fitneszkirálynő újjászületése

Németh Dorottya életében lezárult egy korszak, a WBPF világbajnoknője erről írt a Facebookon.

"Pár évvel ezelőttig versenyzőként dolgoztam szívvel-lélekkel a kupáimért, de az elmúlt három évben edzőként kapok a versenyzőimtől, vendégeimtől, a WBPF szövetségtől, a Magyar Szabadidősport Szövetségtől elismeréseket. Az egész életem benne van ezekben a trófeákban, kezdve a két világbajnoki címemtől, a versenyzőim világ-, Európa-bajnoki kitüntetésein keresztül, a vendégeim sikertörténetéig.

fitnesz

Boldog vagyok, hogy segíthetek Nektek, és ígéreim, a jövőben is mindent megteszek, hogy motiváljalak Titeket az edzésre, az egészséges életmódra, és arra,hogy soha ne adjátok fel az álmaitokat!"

fitnesz

Én sem teszem! Egy korszak lezárult az életemben, és készen állok rá, hogy egy igazán különleges és új dolgot hozzak létre. Jövő héttől átmenetileg budapest egyik legjobb termében, a Fitness and More-ban várom a csapatommal a lelkes jelentkezőket, régi és új vendégeinket. Ne feledjétek, hogy bármilyen akadályt gördít elétek az élet, attól csak erősebbek lesztek, küzdjetek az álmaitokért, és ne hagyjátok, hogy bárki vagy bármi eltántorítson a célotoktól!

3 Tovább

Így edz a magyar fitneszszépség

fitnesz Kazári MónikaKazári Mónika megmutatja, hogyan zárja hasazással az edzését.

"A személyi edzések után én is edzettem egyet a nap végén. Az edzést, mint mindig, hasazással zártam. Ez az egyik kedvenc gyakorlatom, ami alaposan megdolgoztatja a hasizmom" - írta a Facebookon a WBPF Európa-bajnoka.

0 Tovább

Ez az idei fitneszes szépségtrend?

Gondolhatnánk, hogy a fekete a divat, ha ránézünk a Hysteria Art fotóira, amelyek a Fitparádén készültek.

fitnesz Fitparádé

Idén Ukrajnábol, Szerbiából, Olaszországból, Szlovákiából sőt Kazahsztánból is érkeztek a fittszépségek.

fitnesz Fitparádé

Azonban az abszolútbajnok-választáson - ahol az összes kategóriabajnok felsorakozott - készült fotón látható, hogy száp számmal akadtak szőke, barna és fekete hajú versenyzők.

fitnesz Fitparádé

Az biztos, hogy a natur glamourt részesítették előnyben a bírók.

fitnesz Fitparádé

Fotók: Solymosi Márton / Pixelmester.hu

0 Tovább

Világbajnok lánya edzette a csinos fitladyt

Nagy Bettina nem véletlenül boldog, két tanítványa is harmadik lett a Fitparádén. Édesanyja, Koltai Gabriella a FitLady, a korábban 100 kilós Ádámné Blatniczky Éva pedig a FitMoM kategóriában lett dobogós.

fitnesz Nagy Bettina Koltai Gabriella

"Köszönöm, hogy boldoggá tettetek azzal, hogy megmutattátok, mire vagytok képesek, és hogy ebben a folyamatban én is segédkezhettem. A célom az volt, hogy egy egészséges és egységesen szépre kidolgozott testet hozzunk össze, nagyban fókuszálva a nőies idomok megtartására, és magára a nőiességre és a kecsességre. Kihoztátok a maximumot magatokból, és hogy anyukaként és nagymamaként bátran és büszkén színpadra álltatok. Tapsözön mindkettőtöknek" - írja a Facebookon Bettina, a WBPF világbajnoknője.

0 Tovább

Reblog