Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

17 évesen kinevették, most irigykedek rá

Till Bernadett büszkeséggel tekinthet vissza az idei évre, hiszen remek eredményeket ért el. Elárulta, amikor 17 évesen eldöntötte, hogy személyi edző lesz, kinevették, nem hittek benne. De ő nem hallgatott senkire, ment a saját feje után, és ennek meg is lett az eredménye.

fitnesz

6 Tovább

Vb-aranyról álmodik a magyar szépség

A WBPF-nél Eb-aranyérmes, és a Fitparádén is minden címet begyűjtő Krassalkovics Zsófia célja, hogy megnyerje a thaiföldi világbajnokságot.

Krassalkovics Zsófia fitnesz

"Hamarosan kiderül, kik lesznek azok a szerencsések, akik világbajnokok lehetnek két hét múlva. Rekord mennyiségű ország versenyzője áll majd színpadra, akik mind azonos céllal érkeznek. A tavalyi verseny óta ez lebeg a szemeim előtt, még jobb lenni és bearanyozni azt az ezüstöt! Szorítsatok a magyaroknak a sikeres szereplésért! Én már izgulok! Büszke vagyok rá, hogy képviselhetem az országunkat! " - írta a Facebookon.

Krassalkovics Zsófia fitnesz

Krassalkovics Zsófia fitnesz

3 Tovább

Tortát kapott Vajna Tímeától a szépségkirálynő-jelölt

Papp Melinda, a WBPF Eb-ezüstérmes sportolója váratlan ajándékot kapott a születésnapjára. 


"A mai nap legmeghatóbb pillanata volt, amikor a Miss Universe Hungary csapata felköszöntött! Nagyon jólesett! Ezúton is szeretném megköszönni Vajna Tímeának ezt a csodálatos tortát! Valamint köszönöm mindenkinek a köszöntéseket és a jókívánságokat!"

Hamarosan az is kiderül, Papp Melinda hogyan végez a szépségversenyen.

fitnesz Papp Melinda

0 Tovább

Szépségkirályő lesz-e a fitneszbombázó?

A WBPF Eb-ezüstérmes Fitness Physique-versenyzője, Papp Melinda is a legjobbak között van Miss Universe Hungary-választáson.

Vajon őt választják-e a legszebbnek? Az alábbi fotón mindenesetre ő mosolyog a legszebben.


Papp Melinda fitnesz

Papp Melinda fitnesz

Papp Melinda fitnesz

Fotó: Rico

1 Tovább

Jó tanácsok a csodaszép bajnoknőtől

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoknője néhány nagyon jó tanáccsal szolgál azoknak, akik nem hisznek igazán önmagukban.

"Mosolyogj, ha süt a nap, és adj hálát, hogy ezt át is élheted, viszont fordíts hátat a negatív érzéseidnek, és ne adj teret a rossz gondolataidnak.

fitnesz Nagy Bettina


Nevess azokon az embereken, akik úgy gondolják, nem vagy elég jó, és legyen erőd bebizonyítani magadnak, hogy ennél Te csakis jobb lehetsz!

fitnesz Nagy Bettina

Fordulj el az olyan emberektől, akik csak a te energiádból akarnak táplálkozni, és akik le próbálnak húzni a végtelenségbe, és egy könnyed mosollyal tudd, hogy Te több vagy mindegyiknél.
A mosoly a legerősebb fegyvered, és tudd annyira értekelni saját magad, hogy bizonyos energiákat és dolgokat elengesz - és otthagysz, amik nem szolgálják a te nyugalmad, békességed vagy boldogságod. By: N.B."

fitnesz Nagy Bettina

3 Tovább

Reblog