Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Négy vb-aranyat szerzett a magyar sportolónő

Palecian Judit megköszönte támogatóinak az előző évet, amely hihetetlenül jól sikerült a számára - négy vb-címet is sikerült begyűjtenie.

"Véget ért egy hosszú és fárasztó, testet-lelket-elmét megpróbáltató versenyév. Az eredmények viszont kárpótoltak minden szenvedésért: 4 világbajnoki cím - különböző szövetségeknél -, egy Európa-bajnoki cím, két nemzetközi kupagyőzelem volt az évi éremaratás(gyakorlatilag minden versenyem győzelemmel zárult).

fitnesz Palecian Judit

Ismerős a szlogen, de örökérvényű; támogatók nélkül minden bizonnyal nem sikerült volna. Néma főhajtással köszönöm meg a bizalmat, lelki, erkölcsi és anyagi támogatóimnak, hogy mellettem, mögöttem álltak, ki így, ki úgy: Vida Zoltán, Buranits Ildikó, Sebestyén Péter, Gajda Zoltan, Andreas Frey, Bán László, Freimann Sándor és társai, Nagy Zoli és Nagy Orsolya, Kulcsár Dániel, Nagyné Balázs Anita, Nagy Tímea, Bogáti Árpi, Florin Teodorescu -...................."

fitnesz Palecian Judit

23 Tovább

Ez történt a fitneszkirálynővel

Németh Dorottya Szilveszterkor visszaemlékezett a 2016-os évre. 

"Az év utolsó napjaiban visszaemlékezünk az elmúlt 12  Ez az év különösen eseménydús volt, összeszedtem egy montázsba a kedvenc pillanataimat.

Régi álmom vált valóra, amikor megjelent az első Sugarbird edzőruci kollekciónk Andor Marcsival. Extrém menyasszonnyá varázsoltak az Esküvő Classic magazin fotózásán.

fitnesz Németh Dorottya

Voltunk Amszterdamban a barátainkkal, Rómában és Krétán a Szerelmemmel, és Barcelonában a Barátnőmmel. Végre hazalátogatott a Kisöcsém, és lagziztunk is kétszer.

Óriasi megtiszteltetés és boldogság, hogy a Shape Magazin címlapján lehettem.

Köszönöm a vendégeimnek, a barátaimnak,és a csapatomnak ❤ ,hogy tüzön-vízen át kitartottak mellettem, köszönöm Nektek, hogy velem vagytok, a rengeteg üzenetet és a bizalmatokat.

fitnesz Németh Dorottya

2017-ben rengeteg új és szuper dologgal foglak meglepni Titeket, már alig várom!!!

Nagyon boldog új évet kívánok Nektek, valósítsátok meg az álmaitokat, és remélem, jövő nyáron mindannyian büszkén fogtok bikiniben végigsétálni a vízparton!"

 

0 Tovább

Hihetetlen átalakulás három hónap alatt

Kálmán Csilla idén világbajnok lett két szervezetnél is. A sportolónő a Facebookon megmutatta, hogyan nézett ki egy kéthetes all-inclusive nyaralás után közvetlenül, majd három hónappal később, a színpadon.

fitnesz Kálmán Csilla
 
"Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e ezeket a képeket veletek, hiszen, mint senki, én sem szívesen olvasom a rosszindulatú megjegyzéseket. De végül úgy döntöttem, miért ne, nincs mit szégyellni, bevallom, hogy nyáron kicsit sem diétáztam. Remélem, sokatoknak ad ez most erőt, motivációt. Az első képek 2016. július 18-án készültek, 2 hetes kubai all-inclusive nyaralásunkról való hazatérésünk másnapján. A második képek pedig 2016 októberében (színes bikini: Bodysport Kupa, piros bikini: Fitparádé).

fitnesz Kálmán Csilla

Három hónap átalakulása: július-október. És kétszeres világbajnok lettem."

fitnesz Kálmán Csilla

17 Tovább

Eljegyezték a világ legjobb testű nőjét

A születésnapján jegyezték el Regős Lilit, akit a "világ legjobb testű nőjeként" ismerhetnek az olvasók.

Karácsony előtt Lili születendő kislányukról osztott meg egy ultrahangon készült fotót, de arra még ő sem számított, hogy éppen a születésnapján kéri meg kedvese a kezét.

fitnesz Regős Lili eljegyzés

0 Tovább

Megtalálni önmagunkat 

Tóth Jennifer szerint a legfontosabb, hogy először találjuk meg önmagunkat.

Tóth Jennifer fitnesz

"Amikor megérted azt, hogy a világban minden Érted történik egy olyan terv alapján, amelyet Te hoztál létre Önmagad számára. Amikor felvállalod a felelősséget az életedért. Amikor elfogadod a sorsodat. Semmit nem tudsz másban megtalálni, míg nem találtad meg önmagad... Meg kell tanulnod, hogy NEM VAGY AZONOS a tegnap történtekkel..."

0 Tovább

Reblog