Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bikinimodell és a leadott plusz 25 kiló

Drávucz-Virág Niki, a WBPF bikinimodell versenyzője elmesélte, hogy hány kiló szaladt fel rá a terhesség alatt, és az új céljait is elárulta.

"És akkor jöjjenek a valós számok. És igen, ez vagyok én! Annak ellenére, hogy kiskorom óta mindig sportoltam (RSG, atlétika, triatlon, úszás, kosárlabda, latin tánc ), nem a legjobb külsővel rendelkeztem.

Majd 2103-ban elkezdtem versenyre készülni, ami azért előnyömre segített, annak ellenére, hogy közel nem volt tökéletességben a színpadi forma 2013-2014-ben sem. Aztán jött a terhesség...  Ez idő alatt sikerült 25 kg-ot felszednem az alap 65kg-hoz képest, ami azt kell, mondjam, nem kevés.

fitnesz Drávucz-Virág Niki

Sokáig nem is akartam és nem is nagyon tudtam diétázni, mivel a szoptatás miatt inkább ettem, persze teszem hozzá, jól is esett. 

Majd 2016 decemberében úgy döntöttem, a tükörképem láttán (amit addig inkább kerültem), itt az idő összeszedni magam, és ismét a szenvedélyemnek hódolni, és magammal is törődni.

És elkezdtem. 

fitnesz Drávucz-Virág Niki

Most tartok ott, hogy visszaszereztem a súlyom, ami még elég kevés, de mindent megteszek, hogy életem eddigi legjobb formáját hozzam ki magamból. Három hónap es egy pici. Aztán jön a csoda és egy álom kezdete, már csak valóra kell váltani! Én mindent megteszek."

A témáról bővebben itt olvashat: Hogyan edzenek a fitneszesek a terhesség alatt?

0 Tovább

Mire készül a főnővér?

Mire készül a Jóban rosszban főnővére, Bálizs Anett?

Bálizs Anett fitnesz

Azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy keményen vetette bele magát az edzésbe, bár arról egyelőre még nem posztolt képet, amikor edz éppen.

Bálizs Anett fitnesz

Staub Ferenc edzéseit a katonai kiképzéshez lehetne hasonlítani, amelyeket tabáni lépcsőfutással szokott színesíteni.

Bálizs Anett fitnesz

0 Tovább

Így lesz kockás a hasad!

Frits Patrícia, a WBPF Európa-bajnoknője a kockahas titkairól mesélt.

"Néhány gondolat az örök kérdésre: mikor/hogyan lesz kockás hasizom? Remélem, már te is tisztában vagy vele, hogy nem a zsírpárnák ellen hasazunk. Egyetlen speciális gyakorlat van, a diéta.

Frits Patrícia fitnesz

A hasizom egy makacs izom. Persze fontos, hogy edzzünk rá, hiszen így lesz kidolgozottabb, látványosabb.

A hasedzést a vendégeimnek az edzések elejére teszem, így véletlenül sem lesz elhanyagolva. Ismétlésszámok terén ne szállj el, nem kellenek 50-100-as ismétlések. Bőven elég, ha figyelsz a szabályos kivitelezésre, és változatos feladatokkal, terheléssel dolgozol.

Frits Patrícia fitnesz

Nem kell, hogy külön célod legyen a kockashas, mert ha jó az étrended és megfelelő az edzésed, jön magától. A kockahas egy mellékhatás, egy jel, ami az életmódodat prezentálja."

Frits Patrícia fitnesz

3 Tovább

Így lehet élvezettel lefogyni!

Nagy Bettinának van egy ötlete, hogy miképp lehet úgy lefogyni, hogy közben jól is érezzük magunkat.

fitnesz Nagy Bettina

"Kis csapatommal már elkezdtük a pózok begyakorlását és az alaplépéseket a színpadi mozgáshoz. Én azt gondolom, ha az embernek van egy célja, egy előre kitűzött dátum, mire le akar fogyni és szálkásodni, úgy sokkal élvezetesebben fog menni, és könnyebben fogja venni a fogyással és súlycsökkenéssel járó kis bukkanókat, nehézségeket! Egy csapat tagjai pedig mindig motiválják egymást, és mivel az edzések során összekovácsolodnak, így egy összetartó kis bandát tudhatok magaménak.

BetTeam the BestTeam!"

0 Tovább

Messivel fotózkodott a magyar fitneszmodell

Harangi Adrienn közös képet készített Lionel Messivel. De ha jobban megnézzük... Vajon hogyan készülhetett a kép? :)

Harangi Adrienn fitnesz

0 Tovább

Reblog