A legjobbak a Fitparádén tűntek fel először

"Nézzétek, mibe botlottam ma edzésről hazafelé!" - írta a Facebookon Bogár János, aki a Fitparádé egyik arcaként az egyik villamos mellett találkozhatott saját magával.

"Már csak négy hét van az idei Hegyvidéki Fitparádéig, én már nagyon várom! Tavaly is ez volt a legszínvonalasabb és legsokoldalúbb sportrendezvény itthon, ez egész biztosan idén sem lesz másként! Remélem, ott lesztek ti is!" - fogalmazott a világ- és Európa-bajnok sportmodell versenyző. A Fitparádé nemzetközi szinten elismert rangos esemény, ahova 20 országból érkeztek tavaly versenyzők. Két kezünknön sem lehetne megszámolni, hogy hányan lettek világbajnokok azok közül, akik a Fitparadén az elmúlt 13 évben nyerni tudtak. A tétet minden évben emelik a szervezők, az egyéves menedzselési szerződés mellett éves szponzorációs szerződéseket is kaphatnak a legjobbak. 

0 Tovább

Jó úton a csúcs felé

Kazári Mónika nemrég azt mondta, hogy a Bredában a model physique kategóriában szerzett Eb-aranyérme után szeretne a thaiföldi WBPF-világbajnokságon is a csúcsra érni. A formáját elnézve, már most is látható, hogy nagyon jó úton jár.

A thaiföldi világbajnokságot november 24-től 30-ig rendezik.

0 Tovább

Az izmos lányok nem nőiesek?

Bán Vivien szerint csak nézőpont kérdése, hogy szépek-e az izmos lányok.

"Egyre többször lehet hallani, hogy az izmos lányok nem nőiesek. Mint minden más, ez is szubjektív vélemény. Úgy gondolom, a lényeg az, hogy valaki szívesen legyen a bőrében, és jól érezze magát, szeresse, amit csinál!" - írta a Facebookon a WBPF Eb-aranyérmese. 

0 Tovább

Nővel a hátán fekvőtámaszozott

Papp Tibor, a WBPF Eb-negyedik sportmodell-versenyzője különös módját választotta az edzésnek. A hátára fektette Sákovics Virág személyi edzőt, és így csinált fekvőtámaszokat.

0 Tovább

Számít-e, hogy mit mondanak mások?

Nagy Bettina WBPF-világbajnok megosztott egy Jorge Bucay-idézetet, amely arról szól, hogy mennyiben érdemes foglalkozni mások véleményével.

"Soha nem függök mások szavaitól, de mindig meghallgatom őket. Soha nem engedelmeskedem mások tanácsainak, de mindig figyelembe veszem őket. Soha nem függök a külvilág véleményétől, de mindig tisztán akarom látni, mit gondolnak rólam."

0 Tovább

Reblog