Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így edz a magyar Sabatini - videó

Fürdős Enikő egy egész hosszú, 13 perces videón enged bepillantást az egyik edzésébe. Érdemes megnézni, sokat lehet tőle tanulni!

"A sikeres ember és az átlagember között az a különbség, hogy mennyi kritikát bírnak el. Az átlagember nem nagyon bírja a kritikát, ezért marad átlagos az élete. Ezért nem lesz belőle vezető. Az átlagember félelemben él, hogy mit mondanak vagy gondolnak róla mások. Ezért éli úgy az életét, hogy a többi átlagemberrel tart" - idézte a Facebookon a fitneszversenyző Robert Toru Kiyosakit.

fitnesz Fürdős Enikő

3 Tovább

Nagy Bettina bikiniben lazított

Egy gyönyörű hotel jakuzzija mellett, kipihenten és vidáman készült a fürdésre Nagy Bettina, aki szerint néha a pihenésre is időt kell fordítani.

Nagy Bettina fitnesz

"Fontos a regenerálódás és pihenés, majdnem ugyanannyira, mint az étkezés és a táplálkozás. Erre is szakítani kell időt. Jó néha kicsit kikapcsolódni és kilépni a mindennapokból, az állandó rohanásból!"

0 Tovább

Vigyázzunk a természetre!

Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoknője szerint a természet sokszor a kezét nyújtja, az emberiség mégis beleköp. És ez ellen, úgy véli, mindenképp tenni kell!

A TF-en volt egy kedvenc tanárom, Kiss Jenő bácsi, aki a 70 életévével a legnagyobb motivátor volt, akit valaha láttam.

Az előadásain teltház volt, és rendszerint röhögésbe fulladt, olyan hangulatot teremtett. 

Imádtuk.

fitnesz Csörgő Adrienn

Ő mondta egyszer a természetről tartott rekreációs előadásán: 
"A hegyet nem lehet megmászni, a hegy maximum megengedi, hogy megmásszuk!" 

Ez a mondata belém vésődött. 
Rohannak a napok, hetek, hónapok, évek, hajtjuk a munkát, sikert, de a legnagyobb szépségeket, ami ingyen van, sokszor az orrunk előtt sem vesszük észre. 

Pedig a természet sokszor a legnagyobb jelenségeket produkálja, nekünk más dolgunk nem lenne, mint értékelni és vigyázni rá - írja Audrey a Facebookon.

 

0 Tovább

Regős Lili erőfeszítései

A fitnesz az erőfeszítésről szól, és nem a tökéletességről - ez a jelmondata annak a fotónak, amit a WBPF-világbajnok Regős Lili osztott meg rajongóival.

fitnesz Regős Lili

0 Tovább

A magyar, aki Herkules mellett harcolt

Bogár János két éve statisztaként szerepelt a Herkules című, Dwayne Johnson főszereplésével leforgatott filmben, amelynek a felvételére sportos, atletikus, kocka hasú férfiakat kerestek.

"Ez egy életre szóló élmény volt, annak ellenére is, hogy napi 15-16 órákat is dolgoztunk. Korhű jelmezekben harcoltunk, meneteltünk több hónapon keresztül. A filmben a királyi testőrség egyik tagja voltam, ahova elvárás volt a jobb fizikum. Külön nem kellett a filmre készülni, viszont a castingon azt is figyelembe vették, hogy ki milyen adottságokkal rendelkezik, és az alapján sorolták be bizonyos kategóriákba."

"A filmet megelőzte egy négyhetes kiképzés, itt dőlt el, hogy kiből lesz jó katona. Bár élveztem, a közeljövőben mégsem tervezem, hogy hasonló jellegű hollywoodi produkcióban szerepeljek, próbálok összpontosítani a személyi edzői és versenyzői karrieremre" - nyilatkozta a fitness.reblog.hu-nak a WBPF világbajnoka, aki a minap ismét egy herkuleses fotót posztolt a Facebookon.

0 Tovább

Reblog