A fitneszbajnokok szakácsa

Stiller Tamás, a Fitparádé kedvenc szakácsa évek óta süt-főz az egyik legkedveltebb magyar multisport fesztiválon. Nemrég életmódot váltott, és a versenyzés gondolatával kacérkodik.

A fiatal séf a tradicionális magyar konyhát reform szempontjából közelíti meg. Egészségesen kívánja elkészíteni azt, ami finom, és emberemlékezet óta a gasztrokultúrank része. Ő az OVIKERT program alapítója, szakírója a Pump & Flex magazinnak, főzőműsorok szívesen látott vendége. Receptjeinek a kialakításakor Katus Attilával kooperál.

A Fitparádén süt-főz évek óta, és beszippantotta a legkedveltebb hazai multisport fesztivál légköre. Életmódot váltott, és kacérkodik a gondolattal, hogy egyszer a sportmodellekel egy színpadra álljon.

0 Tovább

Egy jó módszer a vastagításra

"Az egyik kedvenc hátgyakorlatom a döntött törzsű evezés. A deadlift és a T-rudas evezés mellett ez is egy remek gyakorlat a vastagításra" - írta a Facebookon Vigh Domonkos, a WBPF vb-bronzérmes és Európa-bajnok sportmodell versenyzője, akit Eb-ezüstérmes edzőtársa, Zákányi Zoltán fotózott le edzés közben.

0 Tovább

Micsoda hajlékonyság!

Bán Vivien a leghajlékonyabb fitneszversenyzők közé tartozik, nem csoda, hogy remek gyakorlattal a legutóbbi, bredai Eb-ről is aranyérmet sikerült elhoznia.

0 Tovább

Ne várjuk a csodát, tegyünk érte!

"Csak a gyenge emberek számítanak csodákra. Az erős emberek maguk csinálnak csodát" - ezzel a Tormay Cécile-idézettel posztolta az alábbi képet Csörgő Adrienn WBPF-világbajnoknő.

Aztán felteszi a kérdést: neked megvan már a "csodád" a következő hétre? "Ha nincs, akkor itt az ideje megtervezned! Új hét, új csodák!"

0 Tovább

Sportosan izmos popsi és láb

Silye Bettina valamire készül. Bettina fitmodellként kezdte, majd két kategóriát ugorva az athletic physique-ben versenyezte végig a tavaszi szezont.

Az ugrás talán túlzottan nagyra sikerült, mert a rendkívül esztétikus versenyző alkata inkább a sportmodell kritériáknak felel meg. Ehhez azonban az izomtömegből kevesebb is elegendő lenne. Ahogy sportkörökben mondják, a popsi és a láb is csak sportosan izmos lehet.

Az biztos, hogy ha Bettina ráérez a neki legmegfelelőbb kategória finomságaira, akkor világklasszis válhat belőle. Erre azonban önmagának nem adott túl hosszú időt, hiszen két éven belül kisbabát szeretnének a párjával, a gyúrós körökben a "testépítés hangjaként" ismert Vörös Zoltánnal.

1 Tovább

Reblog