Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Interjú a film után

Széplaki Dávid, a WBPF Men's Physique-versenyzője megnézte premier előtt az Amerika Kapitányt, majd a véleményét is elmondta róla a médiának.

"A Cinema City IMAX Arénában jártunk✊nekem szinte kötelező volt az új Amerika Kapitány filmet premier előtt látnom és óriási élmény volt!

fitnesz

A legnagyobb meglepetés mégis a film után ért, amikor a több ismert médiaszemélyiség és híresség mellett engem is odahivtak, hogy interjút adjak a filmről! Mégiscsak a Kapitány az Kapitány.

Ahogy mindig, a gyönyörű társaság: Krassalkovics Zsófia és a teljesen egyedi felső #teamcap felirattal, a Pólóvarázs ajándéka."

fitnesz

 

0 Tovább

Út a boldogság felé

Ezt az idézetet ma reggel olvastam, nálam betalált! - írta a Facebookon Besze Edina, aki a boldogság felé tartó útkeresésről osztotta meg az alábbiakat.

fitnesz Besze Edina

"Azt hittem jó úton vagyok...
és akkor lassan kirajzolódott bennem, hogyan is kaptam én vagy inkább hogyan is csináltam én (!) magamnak azt a veszedelmes állapotot.
Egyszerűen. Boldogtalansággal.
Ezt nekünk nem tanították...
és generációk óta állunk itt, dühösen és kifosztva, mert nem arra figyeltünk, ami a valódi érték, ami fontos lett volna.
Rájöttem, hogy a boldogtalanság az, ami megbetegít.
Megértettem, hogy a boldogság nem jó "cél", pedig mindig próbáltam elérni...
nem sikerült.
A boldogság az egészséghez, az alkotáshoz, a gyarapodáshoz szükséges természetes közeg, létállapot.
A boldogság önmaga termőtalaja.
Nem elérni kell, csak simán megélni."

 

0 Tovább

Orange style

Nagy Bettina már alig várja, hogy megkezdődjön a budapesti WBPF Eb. 

Nagy Bettina, a háromszoros fitmodell-világbajnok újra a színpadra készül. Óriási dilemmában volt, hogy folytassa-e, és ha igen, akkor melyik kategóriában. A fitmodellből kiizmosodott, de túlságosan atlétikus külsőt nem akart. Sportmodell kategóriában készül a visszatérésre. A WBPF Európa-bajnoksága Budapesten, a MoM Sportcsarnokban lesz május 28-29-én.
Nagy Bettina fitnesz
"Orange Style. Még 24 nap, és Európa-bajnokság" - írta a Facebookon.

0 Tovább

Regős Lili valósága

Regős Lili, a WBPF világbajnoknője egy elgondolkodtató idézetet osztott meg az alábbi fotó mellé.

Regős Lili fitnesz

"Amikor megérted és megtanulod kezelni saját gondolataidat és érzéseidet, akkor jössz rá igazán, hogy te magad teremted meg a saját valóságodat. Szabadságod és minden hatalmad ebben a felfedezésben rejlik."

 

0 Tovább

Éljen a szoknyaszezon!

Gyakran posztol edzőtermi képet Csörgő Adrienn, most viszont azt is megnézhetjük, hogyan mutat szoknyában a WBPF világbajnoknője.

fitnesz

0 Tovább

Reblog