Elképesztő fotók a 18 éves fitnesztehetségről

Bán Vivi nemrég érettségizett, és közben arra is volt ideje, hogy kettős győzelmet arasson a WBPF nevű szervezet fitnesz Európa-bajnokságán.

6 Tovább

Ez lett a Clint Eastwood-őrületből

A WBPF világ- és Európa-bajnok sportmodell-versenyzője, Horváth András lóhátra pattant és fegyvert ragadt egy fotósorozat kedvéért.
    
"Spontán ötlet volt ez a western téma, amit a párommal közösen találtuk ki. Valójában semmi közöm a vadnyugathoz, a fegyverekhez, de még a lovakhoz sem, viszont gyerekkoromban bírtam Clint Eastwoodot" - mesélte a fitness.reblog.hu-nak Horváth András.

A sportoló a WBPF sport physique kategóriájában szerezte a világbajnoki és az Európa-bajnoki címét is.

0 Tovább

Toldi Zsuzsi megdöbbent a vörösiszapper ítéletén

A MAL Zrt.-nek az eredetileg követelt 500 millió forintnyi kártérítésből 33 milliót kell kifizetnie, mert a jogerős ítélet szerint csak 11 károsult igénye volt megalapozott - írta még május végén a Nyugat.hu.

A katasztrófa sújtotta Devecser akkori polgármesterének, Toldi Tamásnak a lánya, Toldi Zsuzsa szerint megdöbbentő az ítélet.

4 Tovább

Óvatosan a társkereső oldalakkal!

Nemrég Vigh Domonkos jelezte, hogy társkereső oldalakon regisztráltak az ő nevében, most pedig Csörgő Adrienn számolt be arról, hogy valaki visszaélt a nevével és a fényképeivel.

0 Tovább

Gyönyörű képek minden idők legsikeresebb magyar fitneszmodelljéről

Oláh Noémi  2005-ben Miss Hungary szépségkirálynő lett. Ezek után életmódot váltott, és az egyik legrangosabb hazai fitmodell-versenyen, a Fitparadén 2009-ben Tímea Majorovától vette át az abszolút legjobbnak járó aranyérmet.

Néhány hónap múlva megnyerte az amerikai Arnold Classic amatőr Bikini kategóriáját, és még abban az évben profi kártyát szerzett, majd az Egyesült Államokban folytatta karrierjét.

Egyetlen magyar versenyző sem akadt eddig rajta kívül, aki elmondhatná magáról, hogy négyszeres Mr Olympia részvevő. A kvalifikáció egyre bonyolultabb, hiszen a pontszerzés lényege az, hogy folyamatosan kiemelkedő formát kell hozni, Noémi esetében éppen a világ legkeményebb profi bikini mezőnyében, ahol világsztárok a versenytársak.

Ez pedig csak keveseknek sikerülhet. Noémi azonban idén negyedszer fog versenyezni az Olympia Weekend-en, Las Vegasban. Nemrégiben gyönyörű képeket osztott meg a közösségi oldalán. 

A fotókat készítette: TJ Drysdale

2 Tovább

Reblog