Számít-e, hogy mit mondanak mások?

Nagy Bettina WBPF-világbajnok megosztott egy Jorge Bucay-idézetet, amely arról szól, hogy mennyiben érdemes foglalkozni mások véleményével.

"Soha nem függök mások szavaitól, de mindig meghallgatom őket. Soha nem engedelmeskedem mások tanácsainak, de mindig figyelembe veszem őket. Soha nem függök a külvilág véleményétől, de mindig tisztán akarom látni, mit gondolnak rólam."

0 Tovább

Mesébe illő szépség

Idén sem lazíthat Czine Szilvia. A Fitparádé tavalyi abszolút bajnoka ugyan nem indulhat az idei versenyen, azonban annak háziasszonyaként lesz dolga bőven. Ráadásul, mint díjátadó is tevékenykedik, így a színpadon sem fog unatkozni.

Csinos és fitt lesz, a címéhez méltó formában fog sürögni-forogni a versenytársai között.

"Ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni" - idézte Walt Disneyt Szilvi a fenti fotójához. Stílszerűen egy Micky és Minnie egeret ábrázoló felsőben szelfizett.

0 Tovább

Légy határozott, és menj tovább!

"Hétindító üzenetem: semmi sem egyszerű, viszont a nehézségektől erősödsz. Rázd meg magad, légy határozott, és menj tovább! Szép hetet kívánok" - így motiválta követőit a Facebookon Bán Vivien, a WBPF Európa-bajnoka.

0 Tovább

Falatnyi bikiniben

Toldi Zsuzsanna magyar profi fitneszes egy újabb képet osztott meg a legutóbbi fotózásáról.

0 Tovább

A testem sokkal nőiesebb lett

Bánkuti Gabriella változtatott az edzésein, és úgy érzi, hogy emiatt a kevésbé izmosabbak számára kiírt kategóriában is megállná a helyét.

"Két hónap funkcionális edzés után újra a súlyok között. A testsúlyom látványosan megváltozott. A funkcionális-girja-trx-futás-saját testsúlyos gyakorlatok hatására a testem átalakult, sokkal nőiesebb lett. A testsúlyom 55 kg-ról 52-re esett, pedig nem diétáztam szigorúan, csak odafigyeltem. A fitness physique kategóriat kifogytam, sportmodellnek jó lennék szerintem" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

2 Tovább

Reblog