Vörösben hódít az Európa-bajnok

Elek Nikoletta, a WBPF Európa-bajnoka láthatóan jó formában van, vadító vörös fehérneműben fotózták.

0 Tovább

Így maradhatsz fitt szenvedés nélkül

Csiliga Renáta, a Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka három pontban összefoglalta, hogyan lehet az optimális testsúlyt fenntartani ingadozás, szenvedés nélkül.

Egyúttal arról is írt, mi volt a reakciója, amikor egy érdekes ajánlattal megkereste egy táplálékkiegészítőket gyártó cég. "Pár ezer ft-ért nem fogom azt hazudni mindenkinek, hogy ezektől nézek ki úgy, ahogy! Nem fogom sztárolni a termékeket, mikor tudom, hogy nem azon múlik a nagyja." 
 

0 Tovább

Út a boldogság felé

Koncz Brigitta, a WBPF-világbajnokság ötödik helyezettje szerint a boldogságért igenis harcolni kell. A problémamegoldás gyakran fájdalmas, de az igazi boldogság eléréséhez nem spórolhatjuk meg a szükséges szenvedést.

fitnesz WBPF Koncz Brigitta

Még több olvasnivaló:
Csúcsformában ikerszülés után: Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!

0 Tovább

Milyen egy igazi nő?

Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoka szerint a szép haj, a vonzó smink, a csinos ruhák fontos kellékei egy igazi nő színdarabjához, de hozzáteszi: ezek mindaddig csak kellékek maradnak, amíg a nő nem teszi bele a pluszt, a "nagybetűs" Szenvedélyt.Fotó: Harza Tamás
Smink: Heizer Anita

1 Tovább

Spartan Race-re készül a fitneszvilágbajnok

Spartan Race-versenyre készül Koloszár Enikő! A WBPF fitneszvilágbajnoka már elsőre majdnem minden akadályt tudott teljesíteni, de mint írja, még van mit gyakorolnia. 

0 Tovább

Reblog