Profi kártyát ért a látványos fitneszprodukció

Hupczik Vivien a Fitparádén, Bikini 170+ kategóriában első lett, Fitnessben pedig megnyerte a profi kártyát. "Mérhetetlenül boldoggá tesz a tudat, hogy kifizetődött a belefektetett munkám; a 13 év versenyszerű szertorna és az utána következő, konditermi edzések. Viszont úgy érzem, egy igazi sportoló, nem akkor válik profivá, ha kap egy ilyen díjat, sőt lehet, hogy sosem jut hasonló elismeréshez. Egy igazi profi sportolót az akaratereje, a kitartása, de ami a legfontosabb; a jelleme teszi igazán naggyá. Ez az, amitől különleges" - írta a Facebookon a tényleg szinte tökéletes alakú és mozgású sportolónő.

A fitneszben nyújtott produkcióját mindenképpen érdemes megnézni!

0 Tovább

Így erősítsd a hátadat!

Szabados Edit, a WBPF sportmodell-versenyzője videón mutatott egy rövid részlet az egyik hátedzéséből.

"Két fontos alapgyakorlat, ami mindig benne van az edzéstervben pici módosítással, sosem ugyanaz a sorrend és sosem ugyan az a terhelés, tempó."

0 Tovább

Lépcsőzz úgy, mint Nagy Bettina!

Nagy Bettina szerint a monotonitás ellen rendkívül jó a lépcsőzés. De segít az állóképesség növelésében is, miközben a test karbantartásához is hozzájárul, hiszen a tónusosság, a feszesség a cél.

Ráadásul bárhol kivitelezheted, mert lépcsőt szinte mindenhol találsz.

A cél? "Hogy többé ne szuszogj, és ne kapj légszomjat 1-2 emelet megtétele közben vagy után. A liftet pedig felejtsd el, ha akarsz változtatni magadon - a testeden - a RITMUSODON."

Nagy Bettina fitnesz

0 Tovább

Napnyugta a 125. emeletről

A korábbi Fitparádé-győztes Czine Szilvia Dubajban járt, és nem akármilyen fotó készült róla és a városról az egyik felhőkarcoló 125. emeletén.

0 Tovább

Vonzó és magabiztos

"A nő legvonzóbb tulajdonsága az önbizalma" - írta Regős Lili az alábbi fotó mellé.

fitnesz WBPF Fitparádé Regős Lili

A WBPF világbajnokával jövő hétvégén a Fitparádén találkozhatunk majd, a legnagyobb kétnapos multisport fesztivál fitnesz- és testépítőversenyén Regős Lili bíróként tevékenykedik majd.

0 Tovább

Reblog