Segítség az edzőteremben

Szabados Edit, a WBPF Sportmodell-versenyzője egy videón megmutatta, hogyan segíti edzés közben a vendégeit. És arról is írt, hogy milyen az, amit nem lehet személyi edzésnek hívni, nem akármilyen mulasztásokra és hibákra hívja fel a figyelmet.

A bejegyzés itt olvasható:

0 Tovább

"Le sem tudjuk róla venni a szemünket"

Lengyel Vivien PCA Bikini Pro-versenyzőről dögös fotót készített Végh Zoltán. A sportoló azt írta a fotóhoz, hogy a nők és a tűz között bizony nem sok különbség van, egyikről sem tudjuk levenni a szemünket.

Lengyel Vivien fitnesz

0 Tovább

Születésnap a paradicsomban

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka Thaiföldön ünnepli 26. születésnapját. Mutatjuk, milyen fotót küldött a paradicsomból!

0 Tovább

Lili, a 16 éves csiszolatlan gyémánt

A Diamond Team Győr legfiatalabb versenyzője Endrődy Liliána, aki 14, majd 15 évesen is fekvenyomásban lett világbajnok és világrekorder, utána áttért a fitneszre. Tavaly - első szezonos versenyzőként - Ibff junior magyar bajnoki címet szerzett, a WBPF-nél pedig junior kategóriában harmadik helyezést ért el. Lili előtt nagy jövő áll, szurkoljatok neki!Lili bemutatkozását itt olvashatod el:
 

0 Tovább

Gyermekotthonban járt a fitneszbajnok

Hupczik Vivien fitneszversenyző arra biztatja azokat, akiknek vannak megunt, de jó minőségű (gyermek)ruháik, játékaik, hogy ne dobják ki azokat, hanem látogassanak meg egy gyermekotthont, ahol nagyon tudnak örülni az efféle adományoknak.


Vivien tavaly Ifbb Pro kártyát nyert a Fitparádé Classic fitneszversenyén, majd a bikini (+170cm) kategória győzelemmel az abszolútban kis híján duplázott. 

Hupczik Vivien fitnesz

0 Tovább

Reblog