A legjobb testű focista

Ha a magyar focisták ilyen jó testűek lennének, biztosan több hölgy lenne kíváncsi a meccsekre.

A nagymenő csapatok nemcsak az eredményekben, játékélményben adnak többet a nézőknek, de maguk a labdarúgók is a testük fizikai fejlettségében egy másik szintet képviselnek. Hölgyeim és uraim, itt a lehetőség, hogy szavazzanak! Szívesebben néznének fitt macsókat azon a szép zöld gyepen, mint pálcikafigurákat?

fitnesz testépítés Májer Krisztián

"2010-ben kezdtem el edzeni, akkor még csak azért, hogy erősebb legyek, ne legyek ilyen vézna"

Májer Krisztián története egyszersmind a bizonyíték arra, hogy van élet a labdán túl is. A korábbi labdarúgó éppen arra készül, hogy a Men's Physique kategóriában méretessen meg. A magyar versenyzőkhöz "közelebb jött a nagy lehetőség", hiszen az októberi Fitparádén a legjobbak igazi Ifbb Pro League-kártyát szerezhetnek.

Arra pedig az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo a legjobb példa, hogy - többek között - erős izomzattal miket lehet elérni a futballban.

fitnesz testépítés Májer Krisztián

1 Tovább

Profi lett a WBPF világbajnoka

Silye Bettina az amatőr karrierét a WBPF szövetségnél sportolta végig, és lett világbajnok, most pedig megszerezte az IFBB pro státuszt.

Erről így írt a Facebookon:

fitnesz Silye Bettina

0 Tovább

Az út a lényeg!

Az osztrák bajnokságon, idén nem volt 45 év fölötti kategória, így Vinczencz Szilvia - a magasság szerint meghatározott - kategóriája legidősebb indulójaként vett részt a versenyen.

fitnesz Vinczencz Szilvia

A kiváló negyedik helyet sikerült elérnie, ám az eredménnyel elsőre nem volt felhőtletnül boldog. De aztán történt valami...fitnesz Vinczencz SzilviaKözös fotó Sinkó Zoltánnal

Most már büszkeséget érez, hogy munka és tanulás mellett is meg tudta csinálni, és úgy véli, önmagunk legyőzése a legnagyobb győzelem.

fitnesz Vinczencz SzilviaDrávucz-Virág Nikivel (b) egy korábbi versenyen

0 Tovább

MTB-verseny, mint kardiogyakorlat

Speciális tréninggel hangolja magát Kuzma Ádám a jövő hétvégén megrendezésre kerülő szlovákiai WBPF Európa-bajnokságra.

Nyíregyházán második helyezést szerzett a sármos testépítő, aki a 'leglightosabb' Physique kategóriában versenyez sikerrel. 
Elmondása szerint folyamatosan kísérletezik az étkezése kapcsán, mert senkinél sem alkalmazható ugyanaz a recept. A kvalifikációs versenyen nem sikerült tökéletesre a szénhidrát töltés, és egy kicsit "laposabb" maradt, mint ahogy szerette volna.

Az Eb-n nem bízza a véletlenre, mert nagyon szeretné, hogy a lehető legfényesebben ragyogjon az az érem a nyakában. Egy héttel az Európa-bajnokság előtt pedig egy bringás maratoni távon engedte ki a felkészülés feszültségét.

0 Tovább

A bátorság jutalma

Nagyon sokan nehezen veszik rá magukat, hogy változtassanak. Pedig nagyon is megéri bátornak lenni. 

Nyutali Norbert egyik tanítványa is így tett, amikor eldöntötte, hogy elmegy az edzőterembe.

Most nagyon motivált, és ha így folytatja, szép sikereket érhet el, eljuthat oda, ahová szeretne.

Íme, a története:

0 Tovább

Reblog