Légy szabad, légy boldog, szárnyalj!

Cservenák Alexandra a szabadságról, a boldogságról osztott meg egy idézetet.

"Légy szabad!Szórd tele csillámporral az eget létezéseddel, ahogy azelőtt tetted! Légy boldog, hogy általad a világ is boldogabb lehessen. Szárnyalj, mert angyalnak születtél!"

Cservenák Alexandra fitnesz

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

A magyar Schwarzeneggert hidegen hagyja, ha megbámulják a strandon

Molnár Péter nem szeretne profi testépítő lenni, hiszen - mint azt a DIGI Sport híradójának elmondta – a világ egyik legjobb amatőr versenyzőjeként jobban keres, mint a profik 90 százaléka. A Hegyvidéki Fitparádén 10 ezer dollárt kasszírozott.

"Amikor elkezdtem a sportot, nagyon vékony voltam, és az edzőterembe járó idősebbek úgy hívtak, az volt a becenevem, hogy Szúnyog" - mesélte a Sport 24-nek Molnár Péter.

Szúnyogból sokszoros amatőr világbajnok lett, a sajtó pedig a magyar Schwarzeneggerként emlegeti Molnár Pétert, aki világszerte az egyik legismertebb magyar testépítőnek számít. A Hegyvidéki Fitparádén a negyedik győzelmét is begyűjtötte, sikerével - nem mellesleg - az itthon igencsak busás pénzdíjnak számító 10 ezer dollárral gazdagodott. 

fitnesz testépítés Molnár Péter

"Egy olyan díjazás lett feldobva, ami - ebben a sportban - európai szinten is kimagasló. Ez nekem hatalmas öröm volt, mert egyrészt nem kell elhagynom az országhatárt, és kényelmi pozícióból tudok versenyezni, másrészt a hazai közönségnek is tudtam mutatni valamit abból, amit általában külföldön szoktam produkálni" - mondta Molnár Péter.

A pénz mellett az sem mellékes, hogy a férfi kategória-győztesek egy Molnár Pétert ábrázoló szobrot kaptak. "Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a szervezők úgy vélték, a külsőm érdemes arra, hogy egy bajnoki szobrot rólam mintázzanak meg."

A 35 éves sportoló amatőrként szinte már mindent megnyert, a profi testépítés azonban nem vonzza. "Ebben a sportban a profi karrier nem feltétlenül ugyanazt jelenti, mint a legtöbb sportban, hogy csak a sport köré építi az életét valaki. Szerintem a legjobb amatőrök között vagyok, és így a profik 90 százalékánál jobban tudok keresni, csak kicsit többet kell menni a pénz után."

Ezt ő meg is teszi, az elmúlt hétvégén - elképesztő módon - három versenyen is részt vett: előbb Kuvaitban, majd Magyarországon, aztán Birminghamben. Nem csoda, hogy kimerültnek érzi magát. "Nem is nagyon tudtam kipihenni magam a versenyek között, mert egyből repülőút követte a repülőutat. Van még pár napom, hogy összeszedjem magam, mert hétvégén is lesz két versenyem: egy Angliában, egy pedig Olaszországban."

Sokan azért kezdenek el edzőterembe járni, hogy a strandon jól mutassanak. Molnár Péter nem ez a kategória. "Nekem az a lényeg, hogy a színpadon hogy nézek ki. Az, hogy a strandon hogy nézek ki, az teljesen hétköznapi dolog. Volt már, hogy megjegyezték: ’ez a Molnár Péter? Komolyabb vagyok nála.’  Nekem a színpadon kell komolynak lennem, a strandra én szórakozni, kikapcsolódni megyek. Ha valakit ez zavar, tetszik neki, nem tetszik neki, ez az ő dolga - én teljesen elhidegülök ettől, észre sem veszem." 

1 Tovább

Így pózolj a színpadon!

Ha valaki, akkor Kazári Mónika tudja, hogyan kell pózolni. A WBPF Európa-bajnok versenyzője egy videóval segít a versenyeken induló fitneszeseknek. A teljesség kedvéért pár szépséges fotót is mutatunk a sportolónőről.

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

Fotók: Bemer Miki

0 Tovább

Budapesten dedikál az Arnold Classic magyar második helyezettje

A legeredményesebb magyar Ifbb Pro Physique-versenyző, aki második helyezést ért el az Arnold Classicon. Balogh Robin vasárnap 12-13 óra között dedikál a Fitparádé expóján, a MOM Sportban. 

Balogh Robin fitnesz testépítés

0 Tovább

Kiderült, miért lett kockás Zimány Linda hasa

Aki követte Zimány Linda posztjait, láthatta, hogy ezerrel készül valamire.

Mivel őt gyakran hívják fotózásra, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 365 napig formában kell, hogy tartsa magát, de arra, hogy fitmodell-versenyen fog indulni, kizárólag a közvetlen környezetében tudták csak.

fitnesz Fitparádé

Több hónapos felkészülés előzte meg azt a formát, amellyel most büszkén léphet a fitmodellek közé hétvégén, a 15. Fitparádén a Mom Sportban.

A Tímea Majorova nevével fémjelzett verseny Közép-Európa egyik legnívósabb fitneszeseménye, amelynek az eddigi győztesei rendre világbajnokok lettek a Fitparade Fitmodel World-győzelmet követően.

fitnesz Fitparádé

Felkészítő edzője, Németh Eszter szerint tanítványa precízen és alázatosan végrehajtotta az általa összeállított programot és a diétát. Készen áll arra, hogy a több mint 100 fős mezőnyben versenyre keljen az ellenfeleivel. 

A Fitparádé szombatja az erő fesztiválja, a vasárnapi programok pedig a szépség köré csoportosulnak. A családdal érkezőknek vasárnap gyerekzónát nyitnak a Mom Sport kertjében, ahol egésznapos sport, aktív és szórakoztató programokkal várják a legkisebbeket is. A napijegy 2500 forint, de nyugdíjasoknak, gyerekeknek és XII. kerületi lakcímkártyával ingyenesen látogatható a rendezvény. 

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Reblog