Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Irány Amerika!

"A legnagyobb elismerés, ami eddig ért. Az összes helyezésnél, éremnél többet jelent. Szeptemberben csatlakoztam Amerika egyik legnagyobb versenyzői csapatához" - így ír a Facebookon Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző arról, hogy csatlakozik a Team Elite Physique csapatához.
 

0 Tovább

Forrónadrág a dubaji télben

A Dubai Muscle Show keretében fényképezték Stibi Helga IFBB Pro-versenyzőt. A teljes fotósorozat még nem látható a Facebook-oldalán, de amint kész lesz, mutatjuk! 

0 Tovább

Magyar lány a világ tetején

Mészáros Eszter Shape kategóriában megnyerte a NAC Universe-versenyt, így világbajnoki címmel zárta a szezont. Úgy érzi, rengeteget fejlődött, és idővel akár a profik között is megállhatja majd a helyét.

0 Tovább

A legszexisebb Mikulás

Ha a Mikulás nő lenne, talán úgy nézne ki, mint a világbajnok Csörgő Adrienn?

0 Tovább

Verseny előtt három héttel

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző megmutatta, milyen egy olyan forma, amellyel talán többen tudnak azonosulni. Íme, egy verseny előtt három héttel készített fénykép amolyan kerekebb, fedettebb, tartható formával.

fitnesz IFBB Pro Frits Patrícia

"Eddig nagyjából mindig a kész versenyformámat örökítettük meg. Most viszont a képek 3 héttel verseny előtt készültek. Szerettem volna olyan fotókat is, amikkel jobban tudnak azonosulni azok, akik fitt, de nem túl szálkás testre vágynak. Kicsit kerekebb, fedettebb, viszont egy tartható forma" - írta a Facebookon.

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

Reblog