Bombanő lett belőle a testszobrászat után

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka egy nem versenyző, nem sportoló vendégéből nem akármilyen formát hozott ki négy hónap alatt. El is mesélte, hogyan. 

Nagy Bettina WBPF fitnesz

"Az én munkám arról szól, hogy az emberek életet könnyedebbé tegyem, a testüket és izmaikat feszesebbé varázsoljam, hogy ezáltal a lelki egyensúly is helyre libbenjen. A két kép között eltelt idő: 4 hónap."

"Az én tippem Nektek az, hogy nincs szükség világot megváltó, messzi célokra, hanem inkább tűzz ki apró, rövid távú teljesítendő feladatokat magadnak - és így lesz mindig SIKERÉLMÉNYED! Találd meg azt az irányvonalat, ami Neked a legjobb és kövesd a terved. Állj rá az útra fejben, gondold végig, hogyan fogod véghezvinni és légy HAJTHATATLAN!"

"Barbi 26 éves, nem versenyző, és nem sportolt ezelőtt soha. A rövidtávú célja egy fotózás volt, amire a példa mutatja, sikerült jól felkészülnünk. Hallgatott rám mindenben, bízott bennem, és betartott mindent, amit tanácsoltam neki. Az első képen 57,7 kg volt —- > a másodikon már 50,3 kg. Ügyes vagy, kicsi lány!"

0 Tovább

Mit tervez a világbajnoknő?

Csörgő Adrienn versenyzőként kontinens- és világszinten is megállta a helyét. Már egy ideje nem hallottunk felőle. Azt tudjuk, hogy komoly csapatot készít az őszi szezonra, de vajon az egyéni karrierjét edzőként folytatja?

(A fotó a 2014 júniusi WBPF Grand Prix-n készült.)

0 Tovább

Megszületett a fitneszkirálynő kisfia

"Jó reggelt, világ!, hétfő még soha nem indult ilyen szépen" - írta a Facebookon Németh Dorottya, a WBPF világbajnoka, akinek megszületett a kisfia. Szívből gratulálunk!

0 Tovább

Lapos has edzés nélkül?

Szabados Edit WBPF-sportmodellnek nem volt célja a kockás/lapos has, mégis elérte.

"Még mindig rengeteg a téves elgondolás arról, hogy valaki akkor érhet el kockás/lapos hasat, ha rengeteg hasizom gyakorlatot végez. Találkozok olyannal is, aki meséli, hogy otthon napi többször is 'hasazik', de mégsincs eredmény. Naná, hogy nincs! Nem azon múlik, hanem azon, hogy hogyan étkezel. Természetesen kellenek az erősítő gyakorlatok ahhoz, hogy maga az izomzat erősödjön, fejlődjön, nőjön, de benne van a nevében is, erősítő..."

A sportolónő hamarosan részletekkel is szolgál majd, hogy pontosan milyen étkezéssel érte el a fotón is látható hasformát.

Szabados Edit 2016-ban, Budapesten ezzel a formával lett Európa-bajnok.

Fotó: Solymosi Márton / Pixelmester.hu

4 Tovább

Nem enged a csábításnak az Európa-bajnok Fitmodel

Az Eb-aranyérmes és vb-dobogós Till Bernadett elárulta, hogyan bírja ki, hogy a strandon nemet tudjon mondani a finomságokra.

Till Bernadett WBPF fitnesz

"1. Fejben el kell dönteni, hogy mi is a cél, és amikor csábít a lángos vagy a pizza illata, arra kell gondolni, hogy azért a pár falatért nem éri meg elrontani azt a rengeteg munkát.

2. Én strandolás előtt eszek abból, amit már előre elkészìtettem. Későbbre is hagyok egy adagot.

3. Ha minden kötél szakad,a legtöbb helyen már lehet kapni friss salátát, roston sült csirkével.

Gondolj bele! Egész télen, tavasszal a strandformáért dolgozunk, vigyázzatok rá, hogy ne menjen kárba! Falatozni lehet, csak ésszel!"

0 Tovább

Reblog