Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így lett kungfusból fitneszes a csinos sportolónő

"Nem törtem soha téglát a fejemmel" - Farkas Krisztina elmesélte, hogyan lett kungfu-versenyzőből fitneszes, egyúttal az idei céljairól, a Fitparádéról és a külföldi versenyekről is beszélt interjújában.

Fotó: facebook.com/popafitness

0 Tovább

A legfittebb családi páros - anya és lánya együtt indult a Fitparádén

Kátai Luca az édesanyját kísérte el a Fitparádéra. Ott döntötte el, hogy ő is versenyezni fog. Azóta világbajnok lett belőle. Ebben a videóban a titkos kívánságára is fény derül.

Kattints ide vagy a fotóra a videóért!

Kátai Luca FItparade fitnesz

0 Tovább

Lehull a lepel a trükkös szexi fotókról, így lehet csalni a közösségi médiában

Németh Dorottya fitneszvilágbajnoknő - akinek tavaly szeptemberben született meg a második gyermeke - elképesztően sokatmondó "előtte-utána" fotót osztott meg a Facebookon.

A két fotó között négy perc telt el, és a Fitparádé korábbi győztese részletesen leírja, hogyan készítette a két képet, és milyen trükköket alkalmazott a másodiknál.

Németh Dorottya fitnesz Fitparádé

És végül tanulságként ad egy jó tanácsot is követőinek: "Ezért ne hasonlítsd magad soha egy idegenhez se, akit a neten látsz, mert soha nem tudhatod, hogy mi van a kép mögött. Mindegy a méret, L-es vagy S-es, senki sem annyira tökéletes az életben, mint az instagrammon, a legtöbbünkön van valamilyen 'szépséghiba': narancsbőr, stria, hurka, zsírpárna, visszér, kis lila hajszálerek, megnyúlt bőr stb., csak ezt senki nem posztolja!"

A teljes poszt itt tekinthető meg!
0 Tovább

Meztelen a bombatestű bajnoknő?

Fitnesz-kategóriában került a profik közé Hupczik Vivien 2018-ban a Fitparádén, azóta bikini-kategóriában versenyez. Izgalmas képet posztolt az Instagram-oldalára, döntse el a szemfüles olvasó, hogy van-e rajta ruha.
 Hupczik Vivien fitneszVivien egyetemre jár, szabadidejében édesapja ingatlan-vállalkozásában tevékenykedik.

A hírek szerint október 17-én az Ifbb Pro Bikini-kategória lesz a csúcsversenye a 2021-es Fitparádénak, amely egyenesen a Mr Olympia versenyeire kvalifikál, Las Vegasba.

Lehet kötni a fogadásokat, hogy láthatjuk-e a budapesti versenyen a szexi bajnoknőt.

A Fitparádé sorsa eldőlt, amelyen a sportág legjobbjai szinte mindig elindulnak - ezek alapján reménykedhetünk az Ifbb Pro-versenyző Vivien részvételében is.

0 Tovább

Babát vár a magyar világbajnoknő

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy Silye Bettina Ifbb Pro Figure-versenyző, korábbi világbajnok és párja, Fekete Balázs családot alapítanak. A kisbaba még ebben az évben megérkezik. Nagyon sok boldogságot és kiváló egészséget kívánunk a Black Squad Team alapítóinak!

0 Tovább

Reblog