Ennyit változott a fitneszvilágbajnok

Czine Szilvia is megmutatta, hogyan nézett ki tíz éve, és hogyan most. Nem sokat változott a korábbi Fitparádé-győztes sportoló, most is hasonlóan jó formában van, mint korábban.

Czine Szilvia fitnesz

Czine Szilvia több szövetségben kipróbálta magát. A WBPF kétszeres világbajnoka, aki az amerikai Arnold Classicon is eredményesen szerepelt. De a WBFF versenyein is megállta a helyét. 

0 Tovább

Napfürdőzött a fitneszbajnok

Bár hétvégére lehűlést mondanak, Bán Vivien még kihasználta a jó időt, és napfürdőzött egyet a Március 15. téren.

A WBPF világbajnoka felépült sérüléséből, és készül is a visszatérésre. Fitnesz kategóriában biztosan nem láthatjuk majd a színpadon, azt viszont reméljük, hogy sportmodellben igen.

0 Tovább

Irány a budapesti fitnesz-Eb!

Idén május 24-26. között a budapesti MOM Sportban rendezik a WBPF nevű szervezet fitnesz- és testépítő Európa-bajnokságát. A kontinensviadalra már gőzerővel készülnek a versenyzők. Most bemutatjuk Bodzás Nikolettet, aki a táncot hagyta abba a fitnesz kedvéért.

"Bodzás Nikolett vagyok, 28 éves, és Békéscsabán élek. A sport már gyermekkorom óta része az életemnek. Táncoltam, lovagolni jártam, majd később a táncot felváltotta a fitness, amit 7 évig csináltam. Nagyon szerettem, de az egyetem miatt abba kellett hagynom. A lovaglás, mint hobbi szerencsére a mai napig életem részét képezi. Edzőterembe több, mint egy éve kezdtem el rendszeresen járni. Akkor kezdett el foglalkoztatni a versenyzés gondolata. A tavalyi évben két versenyen indultam el és mivel nagyon megtetszett idén is szeretném ezt folytatni, ezúttal a Diamond Team csapat tagjaként" - írta a Facebookon két remek fotó kíséretében.

0 Tovább

A bajnoknő első edzésvideója

Elkészült Elek Nikoletta első edzésvideója. A thaiföldi vb-re való kiutazás előtt Vanicsek Lajos kapta lencsevégre a sportoló utolsó itthoni edzését.

A video itt nézhető meg.

És mutatunk Nikiről két Instagram-fotót is:

Elek Nikoletta WBPF fitnesz

Elek Nikoletta WBPF fitnesz

0 Tovább

Ezt tedd a hűtőtáskádba utazás előtt!

Csörgő Adrienn, a WBPF fitneszvilágbajnoka azoknak próbál segíteni, akik elutazás előtt arra gondolnak, nem fogják tudni tartani a diétájukat.

Mutatjuk Audrey túlélőcsomagját!

Csörgő Adrienn WBPF fitnesz

0 Tovább

Reblog