Ezt ne csináld, ha fogyni szeretnél!

Kazári Mónika elárulta a titkát a fogyásnak! A fitneszmodell szerint semmiképpen nem szabad koplalni. De hogy e helyett mit és hogyan érdemes (t)enni, arról a Facebook-posztjában olvashatsz.

0 Tovább

Élek, még nem haltam meg!

"Élek, még nem haltam meg! Hét és fél hét versenyig" - írta a Facebookon az alábbi képhez Silye Bettina. Reméljük, jól sikerül a versenyfelkészülése!

0 Tovább

Nagy Bettina felcsatolja a síléceket

Nagy Bettina megérkezett Ausztriába, ahol síelni fog, de figyelmeztette a tanítványait, hogy a diétát mindenki tartsa be a saját nyaralása alatt is.A fotója alatt van olyan követője, aki azt írja: "De jó lenne, ha kettő lenne belőled."

0 Tovább

Csak ha már kihaltak a merészek

"Lehet, hogy a szelídeké lesz a föld, de csak miután kihalnak a merészek, és rájuk hagyják" - vélekedik György Kinga, akinek az edzésképeit látva úgy tűnik, ő egyértelműen a merészek táborát erősíti.

fitnesz György Kinga

fitnesz György Kinga

fitnesz György Kinga

0 Tovább

Tömegelés

Szabó Ildikó sportmodell úgy étkezik, hogy ne zsírosodjon be annyira, de izom menjen rá. 

fitnesz Szabó Ildikó

"Hét kg-mal vagyok több, mint a versenysúlyom, ami a tavaszi szezon után 10kg volt. Ruhán keresztül egyre nagyobb darab vagyok, igen. Végre kezd visszajönni az életkedvem és az edzés is egyre jobban megy, de még mindig vannak mélypontok... Mikor feladnám és kiszállnék... De a sport szeretete és a tónusos, feszes test érzése visszahúz. Kezdem elfogadni a nem versenykülsőm, és jól érezni magam a bőrömben. Mit szóltok az új hajamhoz? Muszáj mindig vmit változtatnom."

fitnesz Szabó Ildikó

0 Tovább

Reblog