Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Keresd azt, aki többé tesz!

Koncz Brigitta személyi edző arról írt a Facebookon, hogy kit érdemes keresni az életben.

Koncz Brigitta fitnesz

"Keresd azt, aki tanít, többé tesz, felemel magához. Aki hozzáad és nem elvesz. Aki által folyamatosan fejlődsz, tanulsz, megismersz. Aki tükröt tart eléd, hogy megtanuld kívülről látni önmagad. Aki rávilágít hibáidra, de erősségeidet hangsúlyozza. Keresd azt a valakit, aki terel, de nem irányít, rendelkezik, de mégsem birtokló, aki oltalmaz, nem pedig felügyel. Aki folyamatosan inspirál, arra sarkallva, hogy jobb és több legyél. Aki nem akarja, hogy tökéletes légy, aki mellett az lehetsz, aki vagy."

1 Tovább

Férjhez megy és visszatér a világbajnoknő

A világbajnok Csörgő Adrienn elővett egy másfél évvel ezelőtti fotót, és szeretné, ha ugyanazt a formát hamarosan elérné. De a posztjában több üzenet is van: eljegyezték, férjhez megy, anya szeretne lenni, és visszatér.

Csörgő Adrienn Lantos Gábor fitnesz Fitparádé

"Ez a 10 hét nem csak a 'dreambody' eléréséről fog szólni. Ebben a 10 hétben mentálisan és lelkileg is dolgozom, fejlődöm, tanulok. Mert a 3 együtt teszi ki az egészet. TEST+SZELLEM+LÉLEK = HARMÓNIKUS ÉLET. Ez a célom. Ezt tűztem ki, azért, hogy utána minden fronton újra a 100%-ot tudjam nyújtani. Edzőként, Coachként, Barátként, Feleségként.... És... Majd Anyaként is" - írta a Facebookon a Fitparádé-győztes sportolónő, akit a Men's Physique Eb-ezüstérmes kiválóság Lantos Gábor jegyzett el.

Még több olvasnivaló:
Külön-külön megjárták a poklot, együtt megreformálnák a fitneszt

0 Tovább

Egy új kezdet

Új bírókkal erősödött az IFBB Pro League/NPC Hungary. Buranits Ildikó promoter regionális, kvalifikációs és profi versenyeken is bíráskodhat, Szollár-Kaczur Beatrix és Váradi Judit pedig ezentúl regionális viadalokon pontozhatnak.

Jelenleg IFBB Profi licence Magyarországon két személynek van, Buranits Ildikónak és Balogh Sándornak. Kaczur Beatrix és Váradi Judit IFBB Pro/NPC Regionális licencet szerzett. A tavaszi szezonban hét magyar bíró jelölt kap lehetőséget regionális tesztbíráskodásra.

Buranits Ildikó (képünkön balra) a minap egy rangos lengyel versenyen találkozott a Fitparádé gyönyörű ukrán bajnokával, Yulya Mishurával

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

Szollár-Kaczur Beatrix

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits IldikóIFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

Váradi Judit

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits IldikóIFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

0 Tovább

Frits Patrícia akkor és most

Frits Patrícia megmutatta, hogyan nézett ki 2011-ben, s hogy milyen formában van jelenleg, IFBB Pro-versenyzőként. 

"Ha élünk azzal, mi bennünk rejlik, lehetőségeinknek semmi sem szab határt. Határozd el magad, legyenek kisebb, nagyobb céljaid, dolgozz keményen, légy türelmes és kitartó! A test pedig bármire képes, minden fejben dől el" - kommentálta a fotót a Fitparádé korábbi bajnoka.

fitnesz IFBB Pro Frits Patrícia

0 Tovább

Ilyen képek keringenek a neten

Ezzel a kommentárral osztotta meg az alábbi fotót a Fitparádé-győztes Nagy Bettina, aki a fotón 7-8 évvel fiatalabb, mint jelen pillanatban.

A világbajnok azonban mit sem veszített sportos megjelenéséből és vonzerejéből, mutatjuk is, hogy mostanság milyen formában van.

0 Tovább

Reblog