Alternatívák kakaós csigára, zsíros ebédre, cigire

Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok legutóbbi, felettébb elgondolkodtató Facebook-posztjában azt ecseteli, miért lehet az, hogy valaki csak azért nem figyel oda magára, mert "megszokta". És konkrét alternatívákat is megemlít a reggeli kakaós csiga, a zsíros kantinos kaja és a nagyon káros cigi-kávé kombó helyére.

A poszt itt olvasható:

0 Tovább

Ha karácsony, akkor farizomerősítés

Szabados Edit, a WBPF sportmodell-versenyzője a karácsonyi hangulatban sem feledkezett meg az edzésekről, a héten - szombatig - négyszer is gyakorolt, most jött el az ideje például a farizomerősítésnek.

Aki pedig komoly célokat tűzne ki 2019-re, annak ezt üzeni.

"Hátra van még egy nap az idei évből, gondold át, a jövő évre mik a legfontosabb céljaid. Ha köztük van az életmódváltás, ne halogasd, vágj bele, segítek a céljaid elérésében 2019-ben is!" 

0 Tovább

A siker tíz alapszabálya

Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok megnevezte a siker tíz alapszabályát.

1. megálmodni
2. elhatározni
3. hinni, bízni
4. pontos tervet készíteni
5. megtalálni a megfelelő módszert
6. elkezdeni
7. akadályokon át is kitartani
8. végigcsinálni
9. célba érni
10. megbecsülni 

Érdemes így nekikezdeni újévi céljainknak is!

1 Tovább

Törött lábujjal is fitneszvébé-ezüst

Nagy Ági három érmet szerzett Chiang Maibán, ahol Thaiföld miniszterelnöke mindkét napon részt vett a WBPF fitnesz- és testépítő-világbajnokságán.

Nagy Ági fitnesz WBPF

Az első napon Nagy Ági fitneszkategóriában indult, és ezüstöt szerzett. A döntősöknek pörgős, akrobatikus gyakorlatuk volt. Ági októberben eltörte a nagylábujját, így az is csoda, hogy vállalta a kategóriát. Azonban a gyakorlatán változtatni kellett.

A második napon duplán drukkolhattunk érte, és megérdemelten kapta meg a sportmodell bronzot és a Lady sportmodell ezüstöt az ötszörös világbajnok thai favorit Nan Wanisa mögött.

Nagy Ági fitnesz WBPF

Részletesebb beszámoló:

A thaiföldi miniszterelnök is díjat kapott:

Nagy Ági fitnesz WBPF

0 Tovább

Sissy guggolás - vagy így csináld, vagy sehogyan!

Szabados Edit WBPF Sportmodell-versenyző legújabb edzőtermi videójában a Sissy guggolást mutatja be - helyesen. A hangsúly ez utóbbi szón van, hiszen ezt a gyakorlatot nagyon sokan rosszul végzik el, most azonban láthatjuk, hogyan is kell helyesen végrehajtani.

 

0 Tovább

Reblog