Eper és barack

A gyümölcsök és a gyönyörű színek szerelmese lehet Czine Szilvia, aki szívesen eszik epret a csodaszép balkonján, és ha úgy adódik, barackszínű ruhában is szeret edzeni.

0 Tovább

Gyönyörű helyen járt a fitneszmodell

Kazári Mónika fitneszmodell kihasználta a hosszú hétvégét, és egy gyönyörű helyen kirándult.


Ő erről így mesélt az Instagramon: "Ugye mindenki kihasználta a hosszú hétvégét és ezt a gyönyörű időt? Mi hétvégén a Cuha-szurdoknál kirándultunk, ami nem csak, hogy jó kis túra volt a Vinye-Cuha-szurdok-Porva-Csesznek-Vinye útvonalon, de még izgalmas is a Cuha gázlóin átkelni, és persze a látvány az egész úton ámulatba ejtő."

0 Tovább

Nyaralás alatt is sportoljunk!

Pihenésünk alatt se feledkezzünk meg a testmozgásról! - figyelmeztet Zsigmond Regina WBPF-világbajnok, aki részletezte is, hogy pontosan mire gondol.

"Én ilyenkor is szívesen futok reggelente a szabadban, még a fincsi svédasztalos reggeli előtt. Feltölt energiával, ez e legjobb módja a zsírvesztésnek, hiszen ilyenkor a szervezet nem a már bevitt kalóriákat kezdi el égetni, hanem kénytelen a raktárakból felszabadítani energiát."

"Jön a nyár, a nyaralások érdemes eközben is sportolnunk és karban tartani testünket, hogy utána ne legyen olyan nehéz ismét leadni azokat a fránya plusz kilókat."

0 Tovább

Ha a harcias edzéseket szereted!

Csörgő Adrienn megadta a legújabb FitFight Instructor workshop időpontját!

Érdemes megnézni a videót, hogy milyen is ez a fajta edzésmódszer!

0 Tovább

Regős Lili a családjával ünnepelt

"Repül az idő, tegnap volt 1 éve, hogy megszülettél" - írta a Facebookon Regős Lili a kislánya egyéves születésésnapján, és természetesen egy fotót, sőt egy verset is csatolt hozzá.

0 Tovább

Reblog