Forró fotók a szőke sportmodellről

Korábban már többször láthattuk, hogy ha Tóth Szabina a fényképezőgép elé áll, akkor abból csak valami nagyon jó és szép dolog sülhet ki. Most sem volt ez másképp!

fitnesz Tóth Szabina

0 Tovább

Szobanapozás

Bár kint egyre hidegebb van, Kazári Mónika igyekszik egy kis "szobanapozással" bevinni az ilyenkor is szükséges D-vitamint.

fitnesz Kazári Mónika
#mikibemerphotography

0 Tovább

Profi kártya szerezhető a Fitparádén

Nem akármilyen hírt osztott meg a Facebookon Buranits Ildikó, a Fitparádé főszervezője, a világ egyik elismert bodybuilding- és fitneszpromotere.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy óriási változások mennek végbe a sportvilág ezen szegmensében. Aki pedig profi versenyen szeretne indulni, az jövőre a Fitparádéról is jogot szerezhet rá az Ifbb Pro League által kiadott Ifbb profi kártya megszerzésével.

Fitparádé testépítés fitnesz Buranits Ildikó

Megkeresésünkre Buranits Ildikó azt a választ adta, hogy a jövő hét elején videón fog tájékoztatást adni a hír hátteréről.

Ilyen volt az idei Fitparádé:

0 Tovább

Szuperszexi jóreggelt-fotó a hotelból

Ferencz Virág ezzel a képpel kívánt jó reggelt az egyik hazai szállodából.

Ferencz Virág fitnesz

@retigerzsonphotography

De mutatunk még pár képet a csodaszép fitneszesről.

Ferencz Virág fitnesz

Ferencz Virág fitnesz

Ferencz Virág fitnesz

Virágnak saját tv-műsora is van, íme, egy kis kedvcsináló!

0 Tovább

Testépítés és nőiesség

Besze Edina azt a kérdést feszegeti, mennyire fér meg egymás mellett a testépítés és a nőiesség. Szerinte nem kell attól félni, hogy az izom túl könnyen fog jönni.

fitnesz testépítés Besze Edina

"Lehet hosszú hajad, műkörmöd, viselhetsz szoknyát, magassarkú cipőt - nem (csak) ettől leszel nőies. Hanem attól, hogy te magad mennyire szeretsz nő lenni, nőként viselkedni, nőként élni a világban. (...) Meg lehet találni az arany középutat a súlyzós edzés és a nőiesség megtartása között."

Érdemes elolvasni az egész posztot!

fitnesz testépítés Besze Edina

0 Tovább

Reblog