Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már nem divat a puha és kis fenék

Nagy Bettina a hangsúlyt ezúttal a fenékfeszesítésre helyezte az egyik bemutató videóján.


"Egy újabb remek popsiformáló és feszesítő gyakorlat" - írta Nagy Bettina a Facebookon. "Megérkezett az általam egyik legjobbnak ítélt fenékgép. IMÁDOM ❤ Ez örömhír nekem, illetve minden nőnemű társamnak, aki meg akarja jooool és intenzíven dolgoztatni az egész gluteusát (farizmát). Magas ismétlésszámot ajánlok belőle, lehetőleg 16-20, vagy akar lábankent 30 darab is mehet egy körben. Nyilván edzettségtől és rápakolt/rátett súlytól függően. Nem is mondom, hogy én ezt szettben csináltam kettlebelles guggolással, széles terpeszben. Hajrá mindenki, mert ma már nem divat a puha és a kis fenék, kérem szépen."

A videó itt nézhető meg!
3 Tovább

Megbotlani, csalódni, folytatni, elérni

Nagy Bettina volt már világbajnok, majd, miután kategóriát váltott, lekerült a trónról. Ám nem adja fel, és arra törekszik, hogy ismét vb-aranyérmes legyen.

"Az igazán nagy sportoló nem akkor kemény, amikor minden rendben van, hanem amikor nehéz, fáj, és nem megy neki. Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a csakazértis. Csak azért is menni, csinálni, megbotlani, szeretni, csalódni, félni, folytatni, fájni, örülni, gúnyos kacajok tárgya lenni, elérni... Merni elérni... Mert egyszer bizony tátják majd a szájukat, hogy hittel hova lehet eljutni... Mert a kitartás és az alázat sikert szül" - írta Nagy Bettina a Facebookon.

0 Tovább

A kis Betti és a Nagy Betti

A korábbi bajnok Nagy Bettina meghatódott, amikor meglátta, hogy róla mintázott szobrokat kapnak a Fitparádé győztesei.

"A kis Betti és a Nagy Betti:). Hatalmas meglepetésben volt részem, ugyanis, mikor kimentem a Fitparádéra, láttam, hogy én vagyok az I. hely, sok pici szoborformában megformázva, Molnár Péter es Bogár János mellett. Nagyon nagy megtiszteltetés ez nekem, és borzasztó jó érzés!

Ez az az érzés, mikor úgy érzed, minden "szenvedés" és akadály és minden apró kis bukkanó, minden megpróbáltatás, amit emiatt a sport miatt csinálsz és feladsz - MEGÉRTE! És MEGÉRI!

Ne adjátok fel az álmaitokat, bízzatok a megérzéseitekben! Kövessétek a merész és lehetetlennek tűnő elképzeléseiteket és céljaitokat, mert egyszer ha hiszel benne és teszel érte - MEGVALÓSUL!

Köszönöm Buranits Ildikó & Sebestyén Péter ezt a gyönyörű szobrot, és hogy összehoztatok megint egy egyedülálló és kimagasló színvonalú sportrendezvényt & versenyt, a Fitparadét ❤."

0 Tovább

Fülledt erotika a színpadon

"Anyukámmal a Hot Men Dance show-n jártunk- mégpedig nem akármelyiken" - írja a Facebookon a WBPF világbajnoknője, Nagy Bettina.

"Ez a fiúcsapat megint egy elképesztő zenés műsort csinált, a hangulatrol nem is beszélve! Mint tudjátok, imádok táncolni, és hatalmas élmény volt igazi, jól összerakott koreográfiákat és táncot nézni. A fiúkat jól ismerem, így nem ez volt az első, sem az utolsó alkalom, hogy láthattam őket a színpadon. Köszönjük az élményt, és csajok, ezt nem szabad kihagynotok!"

Mi is az a Hot Men Dance?

Alapvetően a show tánc és modern táncok ötvözete, mely szórakoztató és erotikus táncművészettel keveredik. A show tánc a látványos jelmezbeni megjelenést biztosítja, mely adott történet alapján kerül összeállításra. Ennek a zenével, a stílussal a tartalommal, a tánc koreográfiával és a táncosokkal is mind-mind összhangban kell lennie.

A modern táncok ötvözete alatt a modern tánc által felvonultatott több előadásmód keveréke értendő, mely lehet RnB, Hip Hop, BreakDance, RobotDance, ElectricDance, egyéb koreografált stílusok. Mindezek fokozására, amiért formabontó lesz a HOT MEN DANCE tánc stílus az az, hogy a fent említett két műfaj egyedileg fejlesztett erotikus táncművészettel párosul, mely nem összekeverendő az itthon jól ismert „chippendale" kategóriával. (http://www.hotmendance.com/)
 

 

0 Tovább

Mellékhatás? Izmos, feszes, kerek fenék

Íme, egy külső farizomgép, vagy ha úgy tetszik, tárogatás fenékre, kicsit másképp - írja Nagy Bettina, aki egy videóval szemlélteti, hogy pontosan mire gondol.


Nagy Bettina szerint ez a gép a nők kedvence. "Imádjuk csinálni, de máshogy is lehet használni ezt a gépet, nem csak a szokványos beleülök és tárogatok telefonálás vagy éppen újságolvasás közben. Próbálj minél több ismétlés számot végezni, nálam ez 30-50 belőle, 4-5 sorozatban minél nagyobb súllyal. A mellékhatása az izmos, feszes és kerek fenék lesz.


 

0 Tovább

Reblog