Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajnokok reggelije

A WBPF vb-aranyérmese, Nagy Bettina megmutatta, milyen egy bajnoki reggeli. 

"Kezdd a napod egy finom es egyészséges reggelivel!. Tojásrántotta fehérjéből egy kis light mozarellával összesütve, sült lazac és friss zöldségek" - írta az alábbi fotó mellé a Facebookon.

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Magyar szobrok Franciaországban

A tavalyi Fitparádén Bogár János és Nagy Bettina is szobrot kapott, a győzteseket az őket ábrázoló alkotásokkal díjazták. Most a roppant élethű és látványos szobor újra előkerült, a WBPF világbajnokai uganis felkerültek egy nemzetközi pénzdíjas verseny, a Top de Colmar plakátjaira.

fitnesz Bogár János Nagy Bettina

A franciaországi viadal igencsak népszerű, az áprilisi versenyre mintegy négyszáz sportoló indulására számítanak.

fitnesz Bogár János Nagy Bettina

A szobrot Deák László nagyváradi szobrászművész készítette, és az Éremgyár dolgozta át trófeává.

0 Tovább

Karácsonyi titkairól mesélt a fitneszbajnok

A WBPF világbajnoknője, Nagy Bettina saját csapatot alapít, és azt is elárulta, mit eszik és mennyit mozog az ünnepek alatt.

Nagy Bettina fitnesz

"Nálunk pulykamell az ünnepi fő menü, amelyhez én készítek köretnek édesburgonyapürét plusz zöldségeket. Azert odafigyelek karácsonykor is az étkezésre, amennyire lehet, de szigorú diéta nincs. Nem fogok falni, sem habzsolni, de mivel nincs versenydiétám (még), így ez-az belefér bizonyos kereteken belül" - mesélte blogunknak Nagy Bettina.

Nagy Bettina fitnesz

"Készülök tavaszra, egy-két versenyt már kinéztem magamnak, de nem tervezek sok indulást, mert éles és nagyon jó, azaz szálkás és vékonyabb formával szeretnék megjelenni. Az edzésekkel nincs gondom, off seasonban is heti ötször edzem, négy súlyzós plusz 5x60 perc kardioedzés. Az étkezéseimre is sokkal jobban odafigyelek most, versenyszezonon kívül is, mint régebben."

Nagy Bettina fitnesz

Edzés lesz/volt az ünnepek alatt?
Hétvégen is tervezem, hogy lemenjek a terembe, mert nem bírom ki, hogy ne mozgassam át magam. Egy nap 24 órából áll, abból egy óra kardioedzés szinte semmiség.

Nagy Bettina fitnesz

Mi lesz az édesség?
Diétás sütik nem lesznek, bár én imádok sütni-főzni, mivel minden nap én szoktam saját kezűleg megcsinálni a napi ételeimet. Aztán lehet, összedobok egy kis diétás palacsintát, az a kedvencem! Csakis rizslisztből vagy teljes kiőrlésű lisztekből csinálok finomságokat, édesítésnek steviát vagy eritritolt javaslok, és használok is. Kókuszolajon pedig egy jó palacsintasütővel pillanatok alatt el lehet készíteni. Tölteléknek sovány túrót egy kis aszalt gyümölccsel, illetve cukormentes lekvárt is tehetünk bele.

Nagy Bettina fitnesz

Rebesgetik, hogy lesz saját csapatod. Mi ebből az igazság? Tényleg támad a Cocoa Beauty Commando?
Igen, az edzettjeim már nagyon kipróbálnák magukat a színpadon. Idáig lesz tuti két-három indulóm, őszre tervezünk. Nagyon motiváltak, és igen keményen csinálják is nap mint nap az edzéseket velem. Plusz én is tervezek indulni tavasszal, és ez így meg nagyobb kihívás magamnak is.
 

0 Tovább

A legforróbb tánc Nagy Bettinától

Nagy Bettina hihetetlenül szexis táncot lejtett a kedvenc zeneszámára.


"Csináltam nektek ismét egy videót. Beraktam az egyik kedvenc számom, és impróztam rá egy kicsit, így kaptok egy kis ízelítőt abból, milyen is az, amikor élvezem a zenét. Elengedem magam és átadom magam a ritmusoknak. Enjoy your life - enjoy your music ❤" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

0 Tovább

Sütőtököt lazaccal?

Nagy Bettina szerint néha érdemes eltérni a megszokottól a konyhában. Mint mondja, "Merj változtatni, és merj változni!"

Kérdezhetitek most a kép láttán: "Fúúúj! Mi ez? Mit eszik?"

Na ez egy tipikus kérdés, amit egy nap körülbelül élőben és az interneten is megkérdeztek 50-nél többször minden nap, ami persze jó. A válaszom: én most arra törekszem, hogy változatosan egyek nap mint nap, és jól érezzem magam a testemben.

A mai menüm: sütőtök lazaccal, majd később még a nap folyamán tonhallal és pulykamellel. Furán hangzik? De annál finomabb! ☺ Rizs helyett mostanában sokszor választok édesburgonyát és sütőtököt, amit egyben összesütök a sütőben, és különféle alacsony szénhidrát tartalmú zöldségeket eszem nyersen. Merj változtatni, és merj változni! - írja a Facebookon a világbajnok sportolónő.

A sütőtök kalcium, cink, mangán, réz, vas, foszfor, C-vitamin, karotin, biotin, niacin, pantoténsav, A, B1, B2, B6 vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően egészségmegőrző. A halhús véd a koszorúér-betegség ellen, és jelentősen késlelteti az érelmeszesedés kifejlődését, titka a halban lévő többszörösen telítetlen zsírsavakban. Az omega-3 zsírsavak bőséges fogyasztásáról néhány éve bizonyították be, hogy a leggyakoribb és legveszélyesebb szívritmuszavar, a pitvarremegés is sokkal ritkább azoknál, akiknél minden héten akár többször is halétel kerül az asztalra.
 

0 Tovább

Reblog