"Anyukámmal a Hot Men Dance show-n jártunk- mégpedig nem akármelyiken" - írja a Facebookon a WBPF világbajnoknője, Nagy Bettina.

"Ez a fiúcsapat megint egy elképesztő zenés műsort csinált, a hangulatrol nem is beszélve! Mint tudjátok, imádok táncolni, és hatalmas élmény volt igazi, jól összerakott koreográfiákat és táncot nézni. A fiúkat jól ismerem, így nem ez volt az első, sem az utolsó alkalom, hogy láthattam őket a színpadon. Köszönjük az élményt, és csajok, ezt nem szabad kihagynotok!"

Mi is az a Hot Men Dance?

Alapvetően a show tánc és modern táncok ötvözete, mely szórakoztató és erotikus táncművészettel keveredik. A show tánc a látványos jelmezbeni megjelenést biztosítja, mely adott történet alapján kerül összeállításra. Ennek a zenével, a stílussal a tartalommal, a tánc koreográfiával és a táncosokkal is mind-mind összhangban kell lennie.

A modern táncok ötvözete alatt a modern tánc által felvonultatott több előadásmód keveréke értendő, mely lehet RnB, Hip Hop, BreakDance, RobotDance, ElectricDance, egyéb koreografált stílusok. Mindezek fokozására, amiért formabontó lesz a HOT MEN DANCE tánc stílus az az, hogy a fent említett két műfaj egyedileg fejlesztett erotikus táncművészettel párosul, mely nem összekeverendő az itthon jól ismert „chippendale" kategóriával. (http://www.hotmendance.com/)