Örülök, hogy nem nyitottak rám

Vajon mire készül Nagy Bettina? Egy izgalmas fotózáson fog részt venni, a részletekről egyelőre semmit nem tudni.


Nagy Bettina

0 Tovább

Szuperszexi fotók a konyhából

Nagy Bettina megmutatta a konyháját, a helyet, ahol a "leghasznosabb és legfinomabb" ételeket készíti.

fitnesz Nagy Bettina

"Minden reggel itt kezdek - és minden napom itt fejezem be, a terem után a 2. legtöbbet làtogatott helységem: a konyha. Kotyvasztok , sütök-főzök, fröcskölök, maszatolok, és persze rumlit csinálok. De! Itt készülnek a kis testem számàra leghasznosabb és legfinomabb ételek is. Bettina's kitchen jelenleg most ráállt a cukormentes & zsírmentes és egészséges - diétás finomságok készítésére, mert mint tudjuk, 70-75 %-ban az étkezésünk határozza meg, hogy hogyan is nézünk ki."

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Meglett a szexis táncok eredménye

Minden bizonnyal Kállay Saunders András is látta Nagy Bettina táncos videóit, mielőtt felkérte az új klipjében való szereplésre. Mindenesetre nagyon várjuk az új videoklipet!

Nagy Bettina fitnesz

2 Tovább

Magyar szépség az ázsiai fitneszbajnokság plakátján

Magyar versenyző fotójával népszerűsítik a sportágat Ázsiában.

"Büszkeséget érzünk, amikor az Ázsia-bajnokságot Nagy Bettina 3x-os világbajnokunk képével promotálják" - olvasható a WBPF Hungary Facebook-oldalán.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Nagy Bettina elárulta a titkait

Nagy Bettinára nemrég felszaladt 3-4 kiló, ezért eldöntötte, a nyári bikiniszezonra újra formába lendül. Sőt, azt is elárulta, hogy ősszel újra színpadra állna. Mindemellett hat pontban felsorolta, hogy szerinte mit kell tennie annak, aki csinos formára vágyik.

0 Tovább

Reblog