Azt hitték, Kim Kardashian vagyok!

Nagy Bettinát a földalattinál fotózták, és sokan közös képet is kértek tőle, mert azt hitték, ő Kim Kardashian - írja a WBPF-világbajnok a Facebookon.

Na de meséljen többet az esetről az alábbi kép és poszt:

fitnesz Nagy Bettina

1 Tovább

Vedd a kezedbe az irányítást!

Nagy Bettina két fantasztikus fotó mellé írt pár biztató szót és ötletet azoknak, akik nyáron szeretnének jól kinézni a strandokon. Hiszen hamarosan itt a jó idő, itt a forróság és előkerülnek a kicsi ruhák, farmersortok, szoknyák és az apró, haskivillantós pólók.

0 Tovább

Nagy Bettina pingponggal gyúrt a húsvétra

A családjával piknikezett a háromszoros fitmodell-világbajnok Nagy Bettina. Nővére gyermekeivel együtt játszottak önfeledten, és tojást is festettek. Felhevült a levegő, amikor pingpongozás közben Bettina ledobta a dzsekijét.

fitnesz Nagy Bettina

"Nem vagyok egy asztalitenisz fenomén, de adogatás közben felébredt a versenyszellem bennem, és mindenképpen nyerni szerettem volna. A fűtött sátorban pár szerva után ledobtam a dzsekit, mert akadályozott a játékban. A meccset végül megnyertem" - mondta nevetve Bettina.

fitnesz Nagy Bettina

Kérdésünkre, hogy készül-e a hétfői locsolásra, a világbajnok ezt válaszolta: "Bízom benne, hogy nem hagynak elhervadni, de azt bevallom, hogy nem szeretnék kölnifelhőbe burkolózni. Aki szeretne meglocsolni, az vízzel tegye!"

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Nagy Bettina felcsatolja a síléceket

Nagy Bettina megérkezett Ausztriába, ahol síelni fog, de figyelmeztette a tanítványait, hogy a diétát mindenki tartsa be a saját nyaralása alatt is.A fotója alatt van olyan követője, aki azt írja: "De jó lenne, ha kettő lenne belőled."

0 Tovább

Térdig érő csizmában a világbajnoknő

Nagy Bettina imádja a csinos cipőket, magassarkúkat, térdig érő csizmákat, csak azt sajnálja, hogy az edzőteremben nem veheti fel őket.

De erre is van néha azért lehetősége.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog