Meglett a szexis táncok eredménye

Minden bizonnyal Kállay Saunders András is látta Nagy Bettina táncos videóit, mielőtt felkérte az új klipjében való szereplésre. Mindenesetre nagyon várjuk az új videoklipet!

Nagy Bettina fitnesz

2 Tovább

Magyar szépség az ázsiai fitneszbajnokság plakátján

Magyar versenyző fotójával népszerűsítik a sportágat Ázsiában.

"Büszkeséget érzünk, amikor az Ázsia-bajnokságot Nagy Bettina 3x-os világbajnokunk képével promotálják" - olvasható a WBPF Hungary Facebook-oldalán.

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Nagy Bettina elárulta a titkait

Nagy Bettinára nemrég felszaladt 3-4 kiló, ezért eldöntötte, a nyári bikiniszezonra újra formába lendül. Sőt, azt is elárulta, hogy ősszel újra színpadra állna. Mindemellett hat pontban felsorolta, hogy szerinte mit kell tennie annak, aki csinos formára vágyik.

0 Tovább

A csinos bajnoknő és a tenger gyümölcsei

Nagy Bettina Bibionéból posztolt, és mint látható, eléggé megéhezett a diéta közepén. Nem sok szénhidrádot fogyasztott, tenger gyümölcsei viszont bőven voltak a tányérján a csinos sportolónőnek.

Nagy Bettina fitnesz

"Jöttünk, láttunk, ettünk. Egy egész hadseregnyi adagot rendeltem be magamnak, ha diétázik az ember, és én eléggé minimálisra vettem a szénhidrát mennyiségem (relatív majdnem 0) , akkor "csöppet" éhesebb is vagyok --> a példa mutatja. A szárnyasok és a négylábúak már 1,5 éve kimaradnak a mindennapi étrendemből, de a tenger gyümölcseiért (is) egyszerűen oda meg vissza vagyok. A pincérek és az utcán járkáló emberek is kíváncsiak voltak, hogy meg tudom-e enni, akartak még egy tányért hozni - de nem okoztam ám csalódást senkinek." 

Nagy Bettina fitnesz

1 Tovább

Az első és az utolsó szívdobbanás

Nagy Bettina az élet értelméről elmélkedett, és sok-sok igazság van abban, amit ír.

Nagy Bettina

"Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. ❤️ De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik...amiért értelmet kap a másik kettő.

Nagy Bettina

Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a szemébe nézel, és meglátod benne mindazt, amiért értelmet kap a másik kettő. Amikor megérzed, hogy van értelme. Mindennek. Az Életnek, a szépségeknek, a világnak. Az a két másik pillanat ettől kap értelmet. "

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

0 Tovább

Reblog