Lépcsőzz úgy, mint Nagy Bettina!

Nagy Bettina szerint a monotonitás ellen rendkívül jó a lépcsőzés. De segít az állóképesség növelésében is, miközben a test karbantartásához is hozzájárul, hiszen a tónusosság, a feszesség a cél.

Ráadásul bárhol kivitelezheted, mert lépcsőt szinte mindenhol találsz.

A cél? "Hogy többé ne szuszogj, és ne kapj légszomjat 1-2 emelet megtétele közben vagy után. A liftet pedig felejtsd el, ha akarsz változtatni magadon - a testeden - a RITMUSODON."

Nagy Bettina fitnesz

0 Tovább

Nézegettem az izmos lányokat, és megtetszett az alakjuk

Nagy Bettina háromszoros világbajnok, az eddigi legsikeresebb Fitparádé-győztes. Karrierje azután indult be igazán, hogy a Fitparádén a legjobbnak bizonyult. Ma már igazi tinibálvány, személyi edzőként pedig sokakat segít az életmódváltásban és a versenyfelkészülésben. Most arról mesél, hogyan indult a karrierje és milyen lökést adott neki a Fitparádé.

2 Tovább

Bombanő lett belőle a testszobrászat után

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka egy nem versenyző, nem sportoló vendégéből nem akármilyen formát hozott ki négy hónap alatt. El is mesélte, hogyan. 

Nagy Bettina WBPF fitnesz

"Az én munkám arról szól, hogy az emberek életet könnyedebbé tegyem, a testüket és izmaikat feszesebbé varázsoljam, hogy ezáltal a lelki egyensúly is helyre libbenjen. A két kép között eltelt idő: 4 hónap."

"Az én tippem Nektek az, hogy nincs szükség világot megváltó, messzi célokra, hanem inkább tűzz ki apró, rövid távú teljesítendő feladatokat magadnak - és így lesz mindig SIKERÉLMÉNYED! Találd meg azt az irányvonalat, ami Neked a legjobb és kövesd a terved. Állj rá az útra fejben, gondold végig, hogyan fogod véghezvinni és légy HAJTHATATLAN!"

"Barbi 26 éves, nem versenyző, és nem sportolt ezelőtt soha. A rövidtávú célja egy fotózás volt, amire a példa mutatja, sikerült jól felkészülnünk. Hallgatott rám mindenben, bízott bennem, és betartott mindent, amit tanácsoltam neki. Az első képen 57,7 kg volt —- > a másodikon már 50,3 kg. Ügyes vagy, kicsi lány!"

0 Tovább

Azt hitték, Kim Kardashian vagyok!

Nagy Bettinát a földalattinál fotózták, és sokan közös képet is kértek tőle, mert azt hitték, ő Kim Kardashian - írja a WBPF-világbajnok a Facebookon.

Na de meséljen többet az esetről az alábbi kép és poszt:

fitnesz Nagy Bettina

1 Tovább

Vedd a kezedbe az irányítást!

Nagy Bettina két fantasztikus fotó mellé írt pár biztató szót és ötletet azoknak, akik nyáron szeretnének jól kinézni a strandokon. Hiszen hamarosan itt a jó idő, itt a forróság és előkerülnek a kicsi ruhák, farmersortok, szoknyák és az apró, haskivillantós pólók.

0 Tovább

Reblog