Ötmillió forintot osztanak szét Budapesten

A MoM Sportban október 14-15-én ismét megrendezik a Fitparádé népszerű fitnesz- és testépítő versenyét, és ezúttal óriási lehetőség előtt állnak a sportolók. A Semi Pro-viadal összdíjazása ugyanis nem kevesebb, mint 20 ezer dollár (5,3 millió forint).

fitnesz Fitparádé Molnár Péter

A hír olyan nagyágyúk fantáziáját is megmozgatta, mint a korábbi Fitparádé-győztes, vb-aranyérmes Molnár Péter.

Amint az atlétikában, a bokszban és más sportágakban, úgy a fitneszben is léteznek pénzdíjas versenyek. A kazah fociliga szponzora, a Technodom például célzottan a teljesítményhez, sőt a győzelmi sorrendhez köti a díjazást.

0 Tovább

Idén is bombanő lesz a Fitparádé háziasszonya

Krassalkovics Zsófia beteljesítette mindazt, amit azon nagy nevű elődjei, akik korábban abszolút győzelmet szereztek a Fitparádén.

Legutóbbi győzelmével egyéves szponzorációt nyert a Pronutrition által, és a WBPF-világbajnokságon megszerzett fitneszaranyával és sportmodell-ezüstjével koronázta meg az eddigi pályafutását a számtalan rangos győzelem mellett.

fitnesz Fitparádé

Idén a Fitparádé háziasszonyaként fog mosolyogni a kampány arcaként a plakátokról, és egyetlen dolgot sajnál csak, hogy ezúttal nem indulhat kedvenc versenyén.

fitnesz Fitparádé

A 15. Fitparádé kapcsán óriási a tolongás, rekordszámú versenyzőre számítanak a szervezők. Az ukránok, az olaszok, a franciák és az irániak, sőt ezúttal indiai versenyzők is jelezték részvételi szándékukat.

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Ez az idei fitneszes szépségtrend?

Gondolhatnánk, hogy a fekete a divat, ha ránézünk a Hysteria Art fotóira, amelyek a Fitparádén készültek.

fitnesz Fitparádé

Idén Ukrajnábol, Szerbiából, Olaszországból, Szlovákiából sőt Kazahsztánból is érkeztek a fittszépségek.

fitnesz Fitparádé

Azonban az abszolútbajnok-választáson - ahol az összes kategóriabajnok felsorakozott - készült fotón látható, hogy száp számmal akadtak szőke, barna és fekete hajú versenyzők.

fitnesz Fitparádé

Az biztos, hogy a natur glamourt részesítették előnyben a bírók.

fitnesz Fitparádé

Fotók: Solymosi Márton / Pixelmester.hu

0 Tovább

Ezért lesz jó az idei Fitparádé

Minden, ami mozgás - ez a Hegyvidéki Fitparádé, amely idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a MoM Uszoda és Sportközpontban. 60 sportág, 2000 versenyző részvételével 9 helyszínen -a korábbiakhoz képest is- rengeteg újdonsággal vár mindenkit, aki csak nézni és szurkolni szeretne, de azokat is, akik szívesen kipróbálnának új és különleges sportágakat is.

A Hegyvidéki Fitparádé október 15-16-án, szombaton és vasárnap, idén immár 14. alkalommal kerül megrendezésre a Csörsz utcai MOM Sportban.   A Fitparádé egyedülálló abból a szempontból, hogy egy időben rendeznek versenyeket, programokat a sportcsarnokban, a szabadtéren és az uszoda medencéiben. A Fitparádé olyan multisport fesztivál, amely komplexitásban minden más hazai és kontinentális eseménytől különbözik. Az eseményre a fővédnökök Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Dr Deutsch Tamás a MOB Alelnöke is kilátogatnak.

fitnesz Fitparádé

Szombaton az erősportoké a főszerep: itt kerül megrendezésre, a XIII. Judgement Day-Szkander Világkupa,  HSMA Erős Emberek 95 kg-os és 110 kg-os OB Döntő, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hegyvidéki Liga Labdarúgó Torna, az V. RAW Ifjúsági, Masters Női, Férfi Erőemelő Magyar Bajnokság, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hungarian Street Workout Challenge, valamint a Megathlon Duatlon versenye és a Hegyvidéki Úszó Diákolimpia.

A hölgyek számára a vasárnapi programok mozgásra csábítanak, azonban az uraknak is akad bőven látnivaló. A Women's Fitmodel World minden bizonnyal idén is nagy érdeklődésre tesz szert, hiszen ezen kategória eddigi győztesei az elmúlt években világbajnokok lettek. Jogos a kérdés, hogy ki lesz az a fittszépség aki Regős Lili, Nagy Bettina, Oláh Noémi, Mészáros Rafaella vagy éppen Toldi Zsuzsi nyomdokába lép? A Hegyvidéki Fitparádé egyik legnépszerűbb újdonsága a FiTMoM kategória, a fitt anyukák versenye, amelyre olyan édesanyák jelentkezhetnek, akiknek legalább egy gyermekük van és anyaként is fontosnak tartották a testük formálását és megőrizték fittségüket.

A különböző kategóriákban felvonuló széptestű hölgyek és urak mellett a Hegyvidéki Idén sem marad el a Fitexpo, amelynek keretében megismerhetünk minden olyan újdonságot és terméket, amely az egészséges életmóddal kapcsolatos, és persze az olyan népszerű programok sem, mint az Alakreform Rubint Rékával, Euphoria Hidvégi Andreával és a Hulahop Parádé. Fitparádé olyan élményeket is kínál, mint a Pound, amelyet ha kipróbálunk, akár rockzenésznek is érezhetjük magunkat, hiszen a RipstixR-el ütemes zenére dobolhatunk, vagy éppen a LaBlast Fitness amiben pörgős táncos elemek ötvöződnek a fitnesszel. A Softbow-val a középkorba utazhatunk, hiszen ezt a csapatjátékot íjakkal és speciálisan kialakított nyílvesszőkkel lehet űzni. Bár még nincs hó, a síelés szerelmesei se maradjanak otthon, hiszen a Pro Ski Traininget mindenképpen ki kell próbálniuk.

fitnesz Fitparádé

Ezen a vasárnapon a gyerekeket se hagyják otthon a látogatók, hiszen a Hegyvidéki Fitparádé igazi családi program amelyen a 14 éven aluli gyerekek ingyenes a belépés. A gyerekek részére játékvárat, kézműves programokat, arcfestést, gyerekjógát, játékkuckó lufihajtogató bohócot és még nagyon sok színes programot biztosítanak a szervezők. Kedvezményes vásárlással, kóstolókkal csábít a fitexpo amely mindkét napi programok kísérő eseménye.

A kétnapos sportfesztiválra a napijegy 2500 forintba kerül, de Hegyvidék kártyával, XII. kerületi lakosoknak lakcímkártyával, és nyugdíjasoknak

Programok és információ: fitparade.hu

 

0 Tovább

Miért fotózzák a magyar Schwarzeneggert?

Még mindig csak találgatjuk, hogy milyen forgatás lehetett az elmúlt napokban a Mom Sportban.

fitnesz Fitparádé

Az biztos, hogy világbajnokok sorát vonultatták fel az éjszakába nyúló felvételekre.

fitnesz Fitparádé

A honi fitnesztársadalom nagyágyúit kérték fel statisztálni.

fitnesz Fitparádé

Ott volt: Molnár Péter, a legismertebb magyar testépítő ikon, Bogár Jani, Vígh Domonkos és Magyar Gergő spormodellek.

fitnesz Fitparádé

A hölgyek közül Csörgő Adri, Nagy Bettina, Silye Bettina, Czine Szilvia, Kazári Mónika és Krassalkovics Zsófia.

fitnesz Fitparádé

Továbbra is csak egyetlen közös pont van a versenyzők életében: mindannyian Fitparadé-győzelmet arattak az elmúlt három évben.

fitnesz Fitparádé

Igaz, Molnár Peti ebben is rekorder, hiszen a Fitparadé 14 éves történetében a szereplők közül ő az egyetlen, aki háromszor aratott abszolút győzelmet.

fitnesz Fitparádé
 

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Reblog