Bíró lesz a világ legjobb testű nője!

Regős Lilivel bíróként találkozhattok október 13-án és 14-én a Fitparádén. A korábban a világ legjobb testű nőjének választott sportoló most arról beszél, hogy soha nem késő elkezdeni az életmódváltást. Mint a videóban fogalmaz, sokkal tudatosabban kezdett étkezni, amikor várandós lett a babájával. Hogy megtudd Lili további titkait, nézd meg a videót!

Regős Lili Fitparádé

Regős Lili Fitparádé

Regős Lili Fitparádé

Fotók: Vojcehovszkij Richárd

0 Tovább

Regős Lili valamire készül

Az biztos, hogy 17 hónapos kislánya mellett már több jó képet láttunk Regős Liliről a közösségi oldalakon. Azonban a mostani fotózás egészen másra utal.

Egyfelől a világ legjobb testű nője csúcsformában állt a baywatch dressben a kamera elé. Másfelől a képet látva inkább zúzós divatanyagnak tűnik. Regős Lili talán a Fitparadé színpadán készül a visszatérésre vagy egészen más oka lehet a fotó közlésének?

Reméljük, a válaszra már nem kell sokat várniuk a fitneszhercegnő rajongóinak. 

És pár korábbi kép:

0 Tovább

Nézegettem az izmos lányokat, és megtetszett az alakjuk

Nagy Bettina háromszoros világbajnok, az eddigi legsikeresebb Fitparádé-győztes. Karrierje azután indult be igazán, hogy a Fitparádén a legjobbnak bizonyult. Ma már igazi tinibálvány, személyi edzőként pedig sokakat segít az életmódváltásban és a versenyfelkészülésben. Most arról mesél, hogyan indult a karrierje és milyen lökést adott neki a Fitparádé.

2 Tovább

Sporttörténelmi Fitparádé következik

A Fitparádé promótere, Buranits Ildikó elmondta, miért lesz különleges az idei multisport fesztivál. Beszélt egy sporttörténelminek nevezhető újdonságról és elárulta azt is, hogy pontosan mekkora pénzdíjat nyerhetnek idén a versenyzők.

Először Magyarországon Ifbb Pro kvalifikációs verseny a Fitparadé keretein belül, ahol bármilyen szövetség versenyzője és egyéni versenyző is indulhat. Klikk a videóra, ha érdekelnek a részletek!

Az idei Fitparádét október 13-14-én rendezik. Helyszín: MoM Sport, 1123 - Budapest, Csörsz utca 14-16.

Fitparádé fitnesz

0 Tovább

A legszebb dolog, amit viselni tudsz, az önbizalom

Úgy tűnik, a Fitparádé-győztes Czine Szilvia abszolút kedvenc színe a piros, már nem először látjuk ilyen öltözetben, ami igencsak jól áll neki. 

A Végh Zoltán által készített fotó mellé a WBPF világbajnoka egy idézetet is írt: "A legszebb dolog, amit viselni tudsz, az önbizalom."

0 Tovább

Reblog