Öt éve megélhetést jelent nekem a testépítés

Molnár Péter minden idők egyik legsikeresebb magyar amatőr testépítője. Szinte már hazajár a Fitparádéra, október 13-án és 14-én vele is találkozhattok a Mom Sportban. Péter ebben a videóban arról mesél, hogyan is ismerkedett meg a testépítés világával, és milyen utat járt be eddigi karrierje során.

0 Tovább

Világszinten is elismert a Fitparádé

Az 1,9 millió követővel rendelkező Mr. Olympia LLC oldalára is kikerült a jövő hétvégi, budapesti rendezésű Fitparádé plakátja.

Nem lehet véletlen a nagy elismerés, a legnagyobb hazai kétnapos multisport fesztiválon ugyanis idén hét IFBB Profi kártyát is szerezhetnek a fitnesz- és testépítőverseny indulói.

0 Tovább

Patrícia soha nem adja fel az álmát!

Frits Patrícia a Fitparádé-győzelme után nyolc versenyt nyert meg. Legutóbb ezüstöt szerzett az Amateur Mr Olympia bikiniversenyen, célja az IFBB Pro kártya megszerzése. Az október 13-14-i Fitparádé háziasszonyaként és a kampány arcaként találkozhattok vele legközelebb.

0 Tovább

Bíró lesz a világ legjobb testű nője!

Regős Lilivel bíróként találkozhattok október 13-án és 14-én a Fitparádén. A korábban a világ legjobb testű nőjének választott sportoló most arról beszél, hogy soha nem késő elkezdeni az életmódváltást. Mint a videóban fogalmaz, sokkal tudatosabban kezdett étkezni, amikor várandós lett a babájával. Hogy megtudd Lili további titkait, nézd meg a videót!

Regős Lili Fitparádé

Regős Lili Fitparádé

Regős Lili Fitparádé

Fotók: Vojcehovszkij Richárd

0 Tovább

Regős Lili valamire készül

Az biztos, hogy 17 hónapos kislánya mellett már több jó képet láttunk Regős Liliről a közösségi oldalakon. Azonban a mostani fotózás egészen másra utal.

Egyfelől a világ legjobb testű nője csúcsformában állt a baywatch dressben a kamera elé. Másfelől a képet látva inkább zúzós divatanyagnak tűnik. Regős Lili talán a Fitparadé színpadán készül a visszatérésre vagy egészen más oka lehet a fotó közlésének?

Reméljük, a válaszra már nem kell sokat várniuk a fitneszhercegnő rajongóinak. 

És pár korábbi kép:

0 Tovább

Reblog