Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar szépség a Maldív-szigeteken

Czine Szilvia a Maldív-szigeteken nyaral, és a Fitparádé-győztes világbajnokról a fehér homokban természetesen készítettek pár remek fotót.

0 Tovább

Közeleg a Fitparádé

Frits Patrícia IFBB Pro már nagyon izgatott az idei Fitparádé miatt.

"Ahogy minden évben, idén is extra színvonalas versenyre számíthatunk, brutál jó versenyzőkkel. Nagyon kíváncsi leszek és boldog vagyok, hogy újra azon a színpadon állhatok, méghozzá Pro mezőnyben."

Fitparádé fitnesz Frits Patrícia

"Október 12-13.! Gyertek sokan! Óriási show lesz, hiszen idén 15 év után újra IFBB PRO-verseny itthon, Bodybuilding és Bikini kategóriákkal."

0 Tovább

Magyarországon is megszerezhető a profi kártya

Kathi Béla testépítő legenda szerint óriási lehetőség a magyarok számára, hogy a Fitparádén IFBB PRO Cardért lehet versenyezni. A MoM Sportban idén október 12-13-án rendezik a viadalt.

0 Tovább

A jó személyi edzés ára

Csiliga Renáta a személyi edzés anyagi oldaláról posztolt. A Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka kiemelte, hogy a személyi edzés egy vendégről szól, és nem számít csoportos edzésnek.

Csiliga Renáta fitnesz Fitparádé

A jövő edzőihez, illetve azokhoz szól, akiket érdekel, de nem látnak bele az edzői szakma rejtett részeibe, és nem értik, miért kerül "annyiba" az edzők szolgáltatása.

A teljes poszt:

0 Tovább

Baj van, ha azt hiszed, mindenkinél jobb vagy!

Lengyel Vivien, a tavalyi Fitparádé abszolút bajnoka érdekes gondolatokat tett közzé arról, hogy szerinte mit kell tenni azért, hogy azzá váljon az ember, aki valóban lenni akar.

Lengyel Vivien Fitparádé fitnesz

"Amikor azt hiszed, értesz valamihez, tudsz valamit, nem szabad megállnod azon a szinten. Fejlesztened kell magad, elfogadnod más, nálad tapasztaltabb emberek tanácsait és szivacsként szívni az információkat magadba."

A teljes poszt:

Lengyel Vivien Fitparádé fitnesz

Lengyel Vivien Fitparádé fitnesz

0 Tovább

Reblog