Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégén a profiké a főszerep a Fitparádén

Izmos lesz a hétvége Csepelen, hiszen a KIMBA sportcsarnokban kerül megrendezésre az edzőtermi sportok globálisan elismert csúcseseménye a FITPARADE. Versenyző létszámrekord és óriási izgalmak várhatók, hiszen 9 IFBB Pro Card és vele együtt a profivá válás a tét. 20 éves a Fitparádé, ahol ismét emelik a tétet a rendezők, mert 3 IFBB Pro verseny is szerepel a programban.

Szombaton a hölgyek versenyeznek. Reggel kilenckor a Blade Sport NPC Regional versenyeken indulnak az izmosabb, majd a wellness aztán a bikini kategóriának megfelelő fizikumú hölgyek. Utána az IFBB Pro Qualifier versenyen ugyanezen kategóriákban szombaton 6 IFBB Pro státuszért folyik majd a küzdelem. Az újdonsült profi Wellness és Figure Pro versenyzők pedig még aznap este indulhatnak a Mr Olympia kvalifikációs Kökény Classic Wellness Pro és Katalin Jasztrab Figure Pro versenyeken, amihez magyar profi versenyzők Kökény Béla és Jasztrab Katalin adták a nevüket.  



Vasárnap a férfi versenyzőkért szurkolhat a publikum. Testépítés, Classic Physique, Men’s Physique kategóriákban szintén az NPC Regionalon kezdenek, majd az IFBB Pro Qualifieren 3 Pro kártya nyerhető meg. Közülük pedig a klasszikus fizikumú abszolút bajnok az Mr Olympia kvalifikációs  Fashion Street Classic Physique Pro versenyen indulhat s annak esetleges győzteseként akár egyenesen a Mr Olympia színpadára repítheti ez a sporttörténelmi lehetőség. Lévén először lesz IFBB Classic Pro verseny Magyarországon. A versenyek  live streamen  Giles Thomas kommentálásával követhetők.


 
Magyar profikért is drukkolhatunk: Dr Jánvári Anita Pro Figure, Aysegül Besli Pro Wellness, Nagy Richárd Pro Classic Physique képviseli Magyarországot. 



Esélyes még a gigasztárként jegyzett Classic Pro Molnár Péter „The Freezer” indulása is. Péter már kvalifikálta magát az idei Mr Olympia Classic Pro versenyre, és az angol Arnold Classicon a 212 Bodybuildingben is jól szerepelt. Ha belefér a Classic súlyhatárba pénteken este, akkor versenybe száll a Fashion Street Classic Pro versenyen. Péterrel szombaton is találkozhatnak a rajongók, mert párja Lengyel Vivien a Bikini kategóriában indul s profi kártya megszerzése a cél. 



61 éves fittnagyi tér vissza a színpadra: Koltai Gabriella az 50. születésnapján döntötte el, hogy versenyezni fog. 3 felnőtt lánya, közül Nagy Bettina többszörös fitmodel világbajnok miatt addig csak a backstageből bámulta a versenyzőket, és a Fitparádén állt színpadra először 10 évvel ezelőtt, és nemrégeiben a 60. születésnapján döntötte el, hogy ismét a színpadon a helye. A versenyre unokái és gyermekei is elkísérik. 
A főbíró Becky Clawson az USA-ból érkezik. Buranits Ildikó promóter bikini, wellness, és figure magyar pro kártya nyertesre számít, de férfiak között testépítésben és men’s physique kategóriában is van titkos favorit.

"A versenyzők beutazzák a világot hogy profi státuszt nyerjenek. Büszke vagyok rá, hogy a 20 év alatt egyszer sem álltunk meg, minden évben hazahoztuk a magyar versenyzőknek a lehetőséget, hogy hazai közönség előtt, tetemes utazási költséget és az utazással járó stresszt megspórolva valósíthassák meg álmaikat.

Nem csoda, hogy Magyarország méretéhez képest jelentős létszámú profi versenyzővel, több mint 30 profival büszkélkedhet. Ebben pedig elvitathatatlan szerepe van a Fitparádé versenyeinek.”-mondta a Fitparade promótere. Vasárnap a MALESZ levegősport bajnoksága teszi színesebbé a programot.



Az open, szabadidős rendszerű versenynek -a névhasonlóság ellenére- semmi köze a hazai szakági szervezethez. Az IFBB Pro League 2017-ben leválasztotta az amatőr képviseletet, majd a Forma 1-hez hasonlóan promóteri rendszert alakított ki, és a hazai képviselet vezetésével Buranits Ildikó kapott felkérést. A rangos esemény örökös fővédnöke a kezdetek óta Dr. Deutsch Tamás, a házigazda fővédnök pedig Németh Szilárd a Magyar Birkózók Szövetségének elnöke.  A profivá válás teljes versenyspektruma megrendezésre kerül a jubileumi Fitparádén. 40 országból több mint ötszáz regisztrációra számítanak a szervezők.


Helyszín: Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Budapest, XX. Hollandi út 8. 
Versenykezdés: október 15. és 16. reggel 9 órakor. A Pro versenyek várhatóan este hat után kezdődnek. Napijegy: 10.000 Ft, hat éven aluli gyermekeknek nem kell jegyet venni. További info: www.fitparade.hu 

0 Tovább

A Fitparádén indul a Wellness pro istennője

Azt már megszokhattuk, hogy a Fitparade szervezői csaknem 20 éve, minden alkalommal képesek megújítani ezt az egyedálló, kétnapos fitneszeseményt. Ezúttal a birkózósporttal fűzték szorosabbra az együttműködést, hiszen a vadiúj Kozma István Birkózó Akadémia sportcsarnokába költözik erre a hétvégére a hazai fitneszesemények legrangosabb fesztiválja.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Fővédnökök: Dr. Deutsch Tamás, Dr. Szabó Tünde és házigazda fővédnöke Németh Szilárd, az MBSZ elnöke.

A két évtizedes tradícióra visszatekintő Fitmodel World tehetségkutatóra 60 fitmodel nevezett. Az NPC Regional és IFBB pro Qualifier versenyeken pedig 9 Pro Card-ot lehet nyerni. A wellness, figure és bikini kártya győztesek pedig este felállhatnak a profi versenyen.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Sporttörténelmi jelentőségű, hogy ezúttal 3 női pro verseny is megrendezésre kerülhet, méghozzá versenyzői összefogás által. Jasztrab Katalin egy térdsérülés miatt nem versenyezhet ugyan, de a jóvoltából érkezik ide a Pro Figure Ms Olympia kvalifikácós verseny.
,
Váradi Judit párja Kökény Béla IFBB Pro testépítő a wellness pro megrendezéséhez nyújtott segítséget.Judit álma az volt, hogy a wellness pro legnépszerűbb versenyzőjét, Yarishna Ayalát magyar színpadon lássa.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Béla két éve éppen a Fitparade bemutatóját követően Romániában nyert versennyel jutott ki a Mr Olympia színpadára. Idén sem bízza véletlenre, mert két év kihagyás után a vasárnapi profi versenyek előtt mutatja be szabadgyakorlatát a Fitparade közönségének.Az amatőr versenyeken részvételi rekordra számíthatnak, akik a KIMBA-ba mennek szurkolni a hétvégén. A profi Figure-ban Mercz Melindának, Meleg Krisztinának és a Londonban élő Kiss Barbarának, Bikini Pro-ban Frits Patríciának és Vongsanti Babettnek drukkolhat a nagyérdemű.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Továbbá mindhárom kategóriában van esély a Fitparade Pro Card nyertes magyar legyen és felállhasson a profik közé.

A Fitparade háziasszonya Molnár Zsófia, aki tavaly 6 kategóriában tarolt, és megszerezte a pro kártyát.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Forrás: Instagram/Molnár Zsófia

A Fitparade látogatói védettségi kártyával tekinthetik meg az eseményt.

Fitparádé Fitparade fitnesz

Napijegyet kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, szombaton 5000Ft, a vasárnapi jegybe a profi versenyek megtekintése is beletartozik, ez 10.000 Ft-ért vásárolható meg a csepeli birkózó fellegvárban.

1 Tovább

Így lett csinos versenyző a túlsúlyos kislányból

Benyó Zsuzsanna elmesélte, hogyan fogyott 50 kilogrammot, és hogyan lett nemcsak csinos, de sikeres versenyző is, a minap ugyanis megnyerte a kategóriáját a Blade Sport-kupán.

"Az én utam,aminek a címe: A lehetetlen nem létezik.

Közel 50kilós fogyás után állíthatom,hogy sosem szabad feladni!A túlsúlyos kislány 18évesen kezdett bele az életmódváltásba egy komolyabb betegség után. Akkor éreztem,hogy itt az idő,nem akarom így leélni az életem,nem akarok egy olyan 'megkülönböztetéssel' élni, mint a túlsúlyos emberek. Mivel nálunk első körben,mindenki annyit mond: biztos lusta,akaratgyenge,stb... 


Fotó: facebook.com/benyo.zsuzsanna

Ugye így van? Hát NEM. Én azóta folyamatosan azon vagyok,hogy a maximumot kihozzam magamból és az egészséges táplálkozás mellett a sport is az életem része lett. A mostani versenyformát viszont az elmúlt 13 hétben hoztam össze S.Németh Eszter mesteredző közreműködésével!

A hétvégi NPC BLADE SPORT kupán így nem csak a kategóriám első helyét nyertem el,hanem önmagamnak is bizonyítani tudtam,hogy a lehetetlen tényleg nem létezik!

Kívánok mindenkinek sok erőt az életmódváltáshoz és fogyáshoz egyaránt!"

 

0 Tovább

A legfittebb családi páros - anya és lánya együtt indult a Fitparádén

Kátai Luca az édesanyját kísérte el a Fitparádéra. Ott döntötte el, hogy ő is versenyezni fog. Azóta világbajnok lett belőle. Ebben a videóban a titkos kívánságára is fény derül.

Kattints ide vagy a fotóra a videóért!

Kátai Luca FItparade fitnesz

0 Tovább

Lehull a lepel a trükkös szexi fotókról, így lehet csalni a közösségi médiában

Németh Dorottya fitneszvilágbajnoknő - akinek tavaly szeptemberben született meg a második gyermeke - elképesztően sokatmondó "előtte-utána" fotót osztott meg a Facebookon.

A két fotó között négy perc telt el, és a Fitparádé korábbi győztese részletesen leírja, hogyan készítette a két képet, és milyen trükköket alkalmazott a másodiknál.

Németh Dorottya fitnesz Fitparádé

És végül tanulságként ad egy jó tanácsot is követőinek: "Ezért ne hasonlítsd magad soha egy idegenhez se, akit a neten látsz, mert soha nem tudhatod, hogy mi van a kép mögött. Mindegy a méret, L-es vagy S-es, senki sem annyira tökéletes az életben, mint az instagrammon, a legtöbbünkön van valamilyen 'szépséghiba': narancsbőr, stria, hurka, zsírpárna, visszér, kis lila hajszálerek, megnyúlt bőr stb., csak ezt senki nem posztolja!"

A teljes poszt itt tekinthető meg!
0 Tovább

Reblog