A kis Betti és a Nagy Betti

A korábbi bajnok Nagy Bettina meghatódott, amikor meglátta, hogy róla mintázott szobrokat kapnak a Fitparádé győztesei.

"A kis Betti és a Nagy Betti:). Hatalmas meglepetésben volt részem, ugyanis, mikor kimentem a Fitparádéra, láttam, hogy én vagyok az I. hely, sok pici szoborformában megformázva, Molnár Péter es Bogár János mellett. Nagyon nagy megtiszteltetés ez nekem, és borzasztó jó érzés!

Ez az az érzés, mikor úgy érzed, minden "szenvedés" és akadály és minden apró kis bukkanó, minden megpróbáltatás, amit emiatt a sport miatt csinálsz és feladsz - MEGÉRTE! És MEGÉRI!

Ne adjátok fel az álmaitokat, bízzatok a megérzéseitekben! Kövessétek a merész és lehetetlennek tűnő elképzeléseiteket és céljaitokat, mert egyszer ha hiszel benne és teszel érte - MEGVALÓSUL!

Köszönöm Buranits Ildikó & Sebestyén Péter ezt a gyönyörű szobrot, és hogy összehoztatok megint egy egyedülálló és kimagasló színvonalú sportrendezvényt & versenyt, a Fitparadét ❤."

0 Tovább

A győztesek jutalma

Ez a három szobor lesz a győztesek jutalma a 13. Fitparádé Louie Koncz Classic, FitModel World Man és a Fitmodel World Woman versenyeken.

A három korábbi győztest - Nagy Bettina, Molnár Péter, Bogár János - ábrázoló alkotást Deák László nagyváradi szobrászművész készítette és az Éremgyár sokszorosította.

0 Tovább

Csörgő Adri már nagyon várja a Fitparádét

A világbajnok Csörgő Adrienn ezúttal pontozóbíróként lesz jelen a hét végi Fitparádén. Már alig várja!"Hétvégén Fitparádé! Persze, hogy ott leszünk. Mozgalmas nap lesz, bár most nem versenyzem, pontozóbíróként fogok tevékenykedni, és a Fitmodelljeim miatt lesz izgalom bőven! Mi már nagyon várjuk, ezért ma a fitparádés trikómban edzettem, hogy még jobban ráhangolódjak a showra. Részvétel kötelező!"

0 Tovább

Közeleg a Fitparádé

A világon egyedülállóan a színpadon, a sportcsarnokban, a szabadtéren és a medencékben lesznek két napon keresztül versenyek és programok - mi az? Hétvégén Fitparádé a Mom Sportban.

Íme, a részletes program:

0 Tovább

Reblog