Ezért lesz jó az idei Fitparádé

Minden, ami mozgás - ez a Hegyvidéki Fitparádé, amely idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a MoM Uszoda és Sportközpontban. 60 sportág, 2000 versenyző részvételével 9 helyszínen -a korábbiakhoz képest is- rengeteg újdonsággal vár mindenkit, aki csak nézni és szurkolni szeretne, de azokat is, akik szívesen kipróbálnának új és különleges sportágakat is.

A Hegyvidéki Fitparádé október 15-16-án, szombaton és vasárnap, idén immár 14. alkalommal kerül megrendezésre a Csörsz utcai MOM Sportban.   A Fitparádé egyedülálló abból a szempontból, hogy egy időben rendeznek versenyeket, programokat a sportcsarnokban, a szabadtéren és az uszoda medencéiben. A Fitparádé olyan multisport fesztivál, amely komplexitásban minden más hazai és kontinentális eseménytől különbözik. Az eseményre a fővédnökök Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Dr Deutsch Tamás a MOB Alelnöke is kilátogatnak.

fitnesz Fitparádé

Szombaton az erősportoké a főszerep: itt kerül megrendezésre, a XIII. Judgement Day-Szkander Világkupa,  HSMA Erős Emberek 95 kg-os és 110 kg-os OB Döntő, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hegyvidéki Liga Labdarúgó Torna, az V. RAW Ifjúsági, Masters Női, Férfi Erőemelő Magyar Bajnokság, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hungarian Street Workout Challenge, valamint a Megathlon Duatlon versenye és a Hegyvidéki Úszó Diákolimpia.

A hölgyek számára a vasárnapi programok mozgásra csábítanak, azonban az uraknak is akad bőven látnivaló. A Women's Fitmodel World minden bizonnyal idén is nagy érdeklődésre tesz szert, hiszen ezen kategória eddigi győztesei az elmúlt években világbajnokok lettek. Jogos a kérdés, hogy ki lesz az a fittszépség aki Regős Lili, Nagy Bettina, Oláh Noémi, Mészáros Rafaella vagy éppen Toldi Zsuzsi nyomdokába lép? A Hegyvidéki Fitparádé egyik legnépszerűbb újdonsága a FiTMoM kategória, a fitt anyukák versenye, amelyre olyan édesanyák jelentkezhetnek, akiknek legalább egy gyermekük van és anyaként is fontosnak tartották a testük formálását és megőrizték fittségüket.

A különböző kategóriákban felvonuló széptestű hölgyek és urak mellett a Hegyvidéki Idén sem marad el a Fitexpo, amelynek keretében megismerhetünk minden olyan újdonságot és terméket, amely az egészséges életmóddal kapcsolatos, és persze az olyan népszerű programok sem, mint az Alakreform Rubint Rékával, Euphoria Hidvégi Andreával és a Hulahop Parádé. Fitparádé olyan élményeket is kínál, mint a Pound, amelyet ha kipróbálunk, akár rockzenésznek is érezhetjük magunkat, hiszen a RipstixR-el ütemes zenére dobolhatunk, vagy éppen a LaBlast Fitness amiben pörgős táncos elemek ötvöződnek a fitnesszel. A Softbow-val a középkorba utazhatunk, hiszen ezt a csapatjátékot íjakkal és speciálisan kialakított nyílvesszőkkel lehet űzni. Bár még nincs hó, a síelés szerelmesei se maradjanak otthon, hiszen a Pro Ski Traininget mindenképpen ki kell próbálniuk.

fitnesz Fitparádé

Ezen a vasárnapon a gyerekeket se hagyják otthon a látogatók, hiszen a Hegyvidéki Fitparádé igazi családi program amelyen a 14 éven aluli gyerekek ingyenes a belépés. A gyerekek részére játékvárat, kézműves programokat, arcfestést, gyerekjógát, játékkuckó lufihajtogató bohócot és még nagyon sok színes programot biztosítanak a szervezők. Kedvezményes vásárlással, kóstolókkal csábít a fitexpo amely mindkét napi programok kísérő eseménye.

A kétnapos sportfesztiválra a napijegy 2500 forintba kerül, de Hegyvidék kártyával, XII. kerületi lakosoknak lakcímkártyával, és nyugdíjasoknak

Programok és információ: fitparade.hu

 

0 Tovább

Miért fotózzák a magyar Schwarzeneggert?

Még mindig csak találgatjuk, hogy milyen forgatás lehetett az elmúlt napokban a Mom Sportban.

fitnesz Fitparádé

Az biztos, hogy világbajnokok sorát vonultatták fel az éjszakába nyúló felvételekre.

fitnesz Fitparádé

A honi fitnesztársadalom nagyágyúit kérték fel statisztálni.

fitnesz Fitparádé

Ott volt: Molnár Péter, a legismertebb magyar testépítő ikon, Bogár Jani, Vígh Domonkos és Magyar Gergő spormodellek.

fitnesz Fitparádé

A hölgyek közül Csörgő Adri, Nagy Bettina, Silye Bettina, Czine Szilvia, Kazári Mónika és Krassalkovics Zsófia.

fitnesz Fitparádé

Továbbra is csak egyetlen közös pont van a versenyzők életében: mindannyian Fitparadé-győzelmet arattak az elmúlt három évben.

fitnesz Fitparádé

Igaz, Molnár Peti ebben is rekorder, hiszen a Fitparadé 14 éves történetében a szereplők közül ő az egyetlen, aki háromszor aratott abszolút győzelmet.

fitnesz Fitparádé
 

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Látott már ennyi szép nőt egy helyen?

A Hegyvidéki Fitparádén felejthetetlen pillanat volt, amikor a fitneszverseny résztvevői együtt megjelentek a színpadon.

Fotók: Solymosi Márton (pixelmester.hu)

0 Tovább

A kis Betti és a Nagy Betti

A korábbi bajnok Nagy Bettina meghatódott, amikor meglátta, hogy róla mintázott szobrokat kapnak a Fitparádé győztesei.

"A kis Betti és a Nagy Betti:). Hatalmas meglepetésben volt részem, ugyanis, mikor kimentem a Fitparádéra, láttam, hogy én vagyok az I. hely, sok pici szoborformában megformázva, Molnár Péter es Bogár János mellett. Nagyon nagy megtiszteltetés ez nekem, és borzasztó jó érzés!

Ez az az érzés, mikor úgy érzed, minden "szenvedés" és akadály és minden apró kis bukkanó, minden megpróbáltatás, amit emiatt a sport miatt csinálsz és feladsz - MEGÉRTE! És MEGÉRI!

Ne adjátok fel az álmaitokat, bízzatok a megérzéseitekben! Kövessétek a merész és lehetetlennek tűnő elképzeléseiteket és céljaitokat, mert egyszer ha hiszel benne és teszel érte - MEGVALÓSUL!

Köszönöm Buranits Ildikó & Sebestyén Péter ezt a gyönyörű szobrot, és hogy összehoztatok megint egy egyedülálló és kimagasló színvonalú sportrendezvényt & versenyt, a Fitparadét ❤."

0 Tovább

A győztesek jutalma

Ez a három szobor lesz a győztesek jutalma a 13. Fitparádé Louie Koncz Classic, FitModel World Man és a Fitmodel World Woman versenyeken.

A három korábbi győztest - Nagy Bettina, Molnár Péter, Bogár János - ábrázoló alkotást Deák László nagyváradi szobrászművész készítette és az Éremgyár sokszorosította.

0 Tovább

Reblog