Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vonzó és magabiztos

"A nő legvonzóbb tulajdonsága az önbizalma" - írta Regős Lili az alábbi fotó mellé.

fitnesz WBPF Fitparádé Regős Lili

A WBPF világbajnokával jövő hétvégén a Fitparádén találkozhatunk majd, a legnagyobb kétnapos multisport fesztivál fitnesz- és testépítőversenyén Regős Lili bíróként tevékenykedik majd.

1 Tovább

A mosolygós fitneszmodell

Profi fotós készített néhány remek képet Kazári Mónika fitneszmodellről, aki, mint a Facebookon írja, nagyon jól érezte magát a fotózáson.

Fotó:
Cherra's photoblog - Kupcsik Dóri

0 Tovább

A legszebb dolog, amit viselni tudsz, az önbizalom

Úgy tűnik, a Fitparádé-győztes Czine Szilvia abszolút kedvenc színe a piros, már nem először látjuk ilyen öltözetben, ami igencsak jól áll neki. 

A Végh Zoltán által készített fotó mellé a WBPF világbajnoka egy idézetet is írt: "A legszebb dolog, amit viselni tudsz, az önbizalom."

0 Tovább

Lazy Saturday

Silye Bettina, a WBPF - profi versenyzőnek állt - világbajnoknője így ébredt szombat reggel, és mint írja, jólesett neki egy kis lustálkodás. :)

0 Tovább

Amikor a farizmok és a combhajlítók dolgoznak

Szabados Edit, a WBPF sportmodell versenyzője bemutatott egy gyakorlatot, ami elsőre könnyűnek tűnik, de valójában nem az.

"Amit bemutatok, az egy nehezebb gyakorlat, mert egyensúlyérzéket igényel. Lassan, koncentrálva végezd, hogy ne billenj el! Vendégeimből kiindulva, nem mindenkinek van meg alapból, könnyedén a mozdulat, nem is mindenki tudja végrehajtani bizonyos egészségügyi vagy anatómiai adottságai miatt, ezért nem is lehet ráerőltetni bárkire, attól, hogy hatékony vagy látványos, de ezért is van többek között az edző, aki ezt felismeri. Farizmok és combhajlítók dolgoznak. A szalag erősségével variálható a nehézségi fok. Végezd akár otthon, kint vagy edzőteremben" - írja a Facebookon Szabados Edit.

Itt pedig egy korábban bemutatott gyakorlat, amelyet szintén érdemes kipróbálni:



Szabados Edit WBPF

0 Tovább

Reblog