Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bajnoknő első edzésvideója

Elkészült Elek Nikoletta első edzésvideója. A thaiföldi vb-re való kiutazás előtt Vanicsek Lajos kapta lencsevégre a sportoló utolsó itthoni edzését.

A video itt nézhető meg.

És mutatunk Nikiről két Instagram-fotót is:

Elek Nikoletta WBPF fitnesz

Elek Nikoletta WBPF fitnesz

0 Tovább

Ezt tedd a hűtőtáskádba utazás előtt!

Csörgő Adrienn, a WBPF fitneszvilágbajnoka azoknak próbál segíteni, akik elutazás előtt arra gondolnak, nem fogják tudni tartani a diétájukat.

Mutatjuk Audrey túlélőcsomagját!

Csörgő Adrienn WBPF fitnesz

0 Tovább

Segítség az edzőteremben

Szabados Edit, a WBPF Sportmodell-versenyzője egy videón megmutatta, hogyan segíti edzés közben a vendégeit. És arról is írt, hogy milyen az, amit nem lehet személyi edzésnek hívni, nem akármilyen mulasztásokra és hibákra hívja fel a figyelmet.

A bejegyzés itt olvasható:

0 Tovább

A hideg sem tántorítja el az edzéstől

Harnos Kristóf, a WBPF wheelchair bodybuilder-versenyzője a hidegben sem pihen, úgy érzi, minden nap fontos edzeni azért, hogy valóra válthassa az álmait.

Aki kíváncsi Harnos Kristóf nem akármilyen történetére, az feltétlen olvassa el a "Pokoljárás - út az újjászületésig!" című könyvet.

0 Tovább

Törött lábujjal is fitneszvébé-ezüst

Nagy Ági három érmet szerzett Chiang Maibán, ahol Thaiföld miniszterelnöke mindkét napon részt vett a WBPF fitnesz- és testépítő-világbajnokságán.

Nagy Ági fitnesz WBPF

Az első napon Nagy Ági fitneszkategóriában indult, és ezüstöt szerzett. A döntősöknek pörgős, akrobatikus gyakorlatuk volt. Ági októberben eltörte a nagylábujját, így az is csoda, hogy vállalta a kategóriát. Azonban a gyakorlatán változtatni kellett.

A második napon duplán drukkolhattunk érte, és megérdemelten kapta meg a sportmodell bronzot és a Lady sportmodell ezüstöt az ötszörös világbajnok thai favorit Nan Wanisa mögött.

Nagy Ági fitnesz WBPF

Részletesebb beszámoló:

A thaiföldi miniszterelnök is díjat kapott:

Nagy Ági fitnesz WBPF

0 Tovább

Reblog