Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezért szép évszak az ősz

Csörgő Adriennt, a WBPF fitneszvilágbajnokát lesokkolta, hogy újra ősz van, de közben rájött, mennyire is szereti ezt az évszakot. 

Készült egy remek videót az edzéséről, és Audrey a Facebook-posztjában részletesen leírja, milyen gyakorlatokat hajtott végre. Érdemes megnézni, érdemes követni!

Csörgő Adrienn WBPF fitnesz

0 Tovább

Totális fókusz

Nagy Ági a tavaszi WBPF-Eb legeredményesebb versenyzőjeként írta be magát a honi fitnesz történelmébe. Az őszi szezont sem veszi félvállról. Miután belekóstolt a győzelem ízébe, az őszi versenyeken sem éri be kevesebbel.

Nagy Ágnes WBPF fitnesz

Nagy Ágnes WBPF fitnesz

Nagy Ágnes WBPF fitnesz

0 Tovább

Bikini után szoknya és magassarkú

Czine Szilvia WBPF-világbajnoknő mostanság sok-sok tengerparti fotón megmutatta már a szépségét, most pedig egy igazán dögös ruhában fotózták - magassarkúban, vörös rúzzsal, szoknyában, éjszaka. De a fényképen úgyis minden látható!

0 Tovább

Diétás energiavisszapótlás

Szabados Edit, a WBPF sportmodell versenyzője a balatongyöröki kilátóból mutatta meg, milyen az ő diétás energiavisszapótlása egy kis túra után.

0 Tovább

Tanulj a bajnokoktól Mátraházán!

Program a hétvégére. Jól jöhet az itt szerzett tapasztalat az őszi versenyszezonra. Adrienn "Audrey" Csörgő WBPF Fitness World Champion a hölgyeknek tud hasznos tanácsokkal szolgálni, Lantos Gábor pedig a sportmodell Men's Physique versenyzőknek adhat át a hasznos praktikából.

Lantos Gábor Csörgő Adrienn WBPF

0 Tovább

Reblog