Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Otthon is végezhető gyakorlatok - hamarosan

Már készülnek Szabados Edit személyi edző videói, méghozzá közkívánatra, hiszen a WBPF Sportmodell-versenyzőjét sokan kérték, hogy mutasson be otthon is elvégezhető gyakorlatokat.

Egy edzőtervi videót azért most is megmutatunk:

0 Tovább

A színpad két oldala

Koncz Brigitta korábban már állt a színpadon, így tudja, milyen érzés az izgalom, a légkör, a készülődés, és minden, ami ezzel jár. 

Most, a budapesti WBPF-Eb-n megtapasztalhatta, milyen a színpad másik oldalán lenni bíróként.

Koncz Brigitta WBPF

Koncz Brigitta WBPF

Koncz Brigitta WBPF

0 Tovább

A legnagyobb éremhalmozó

Négy WBPF-világbajnoki győzelmével (India 2014, Thaiföld 2016, Thaiföld 2018 2x) és két Európa bajnoki címével (Koszovó 2014, Budapest 2016) jelenleg Palecián Judit a szövetség legeredményesebb magyar versenyzője.

Azt most senki nem tudja, mit hoz a jövő, de Judit mindenesetre még legalább egyszer szeretni színpadra állni az említett szövetség világbajnokságán.

0 Tovább

A legfittebb anyuka

Kászonyi Zsanett büszke a színpadon elért díjaira, ami nem véletlen, hiszen szülés, munka, gyerekek, háztartás mellett a legnagyobb kihívás elérni a versenyformát.

Kászonyi Zsanett WBPF fitnesz

"Anyaként és feleségként különösen büszke vagyok a Fittanyuka kategória győzelmeimre, hiszen szülés, munka, gyerekek, háztartás mellett a legnagyobb kihívás elérni a versenyformát. Fantasztikus, hogy kétszer is sikerült megnyernem, két különböző szervezetnél. Imádom a családomat és hálás vagyok nekik nagyon, hisz nélkülük ez nem valósulhatott volna meg. Köszönet még egyszer minden kedves barátomnak és ismerősömnek is!"

Kászonyi Zsanett WBPF fitnesz

0 Tovább

Amikor magadat látod a színpadon

Glaszta Andi WBPF sportmodel Európa-bajnok magát látta viszont a színpadon.

A Facebook-bejegyzéséből kiderül, edzőként milyen élményekkel gazdagodott a magyar bajnokságon. 
 

0 Tovább

Reblog