Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így álmodozz, bízz, cselekedj!

Frits Patrícia, a Fitparádé IFBB PRO-versenyének a negyedik helyezettje elárulta, milyen gondolatokkal éli le az életét.

"Gondolkodj pozitívan, építően!
Álmodozz korlátok nélkül!
Bízz magadban!
Cselekedj a szíved szerint!
Viselkedj emberi módon!
Élj úgy, hogy szép emlékeid legyenek!
És aludj el minden nap mosollyal az arcodon!" - olvasható a sportolónő Facebook-oldalán. Az idézethez egy remek fotót is csatolt Frits Patrícia.


 

0 Tovább

Szépségkirálynő lett a Fitparádé orosz győzteséből

Szépségversenyen is helytállt a tavalyi Fitparádé FittAnyuka-versenyének a győztese, az ukrán Julia Ignatova. Aki nem mellesleg Ukrajna egyik leghíresebb home designere.

Julia Ignatova Fitparádé fitnesz szépségverseny szépségkirálynő

Julia Ignatova Fitparádé fitnesz szépségverseny szépségkirálynő

0 Tovább

Elképesztő fotók az idei Fitparádéról!

Tizenöt év után rendeztek Magyarországon ismét profi fitnesz- és testépítőversenyt, amelyre 2004-ben Debrecenben, ezúttal pedig a budapesti MOM Sportban került sor a kétnapos Fitparádé keretein belül.

A tavalyi Fitparádén összesen hét profi kártyát nyerhettek az IFBB Pro League testépítő és fitnesz kategóriáiban a legkiválóbb amatőr versenyzők. Ezúttal azonban, akik megnyerték a IFBB Pro Bodybuilding és Bikini Card-okat, azok vasárnap már bizonyíthattak is a vasárnap esti Pro Show-kon.Vasárnap délután a 2016-os Miss Earth Hungary győztese, Oczella Eszter szerzett profi kártyát (alábbi képen középen), esti (profi) debütálásán pedig rögtön nyolcadik lett a rendkívül erős, nemzetközi mezőnyben Pro Bikini kategóriában - számolt be az IFBB Pro hivatalos oldala.

Kattintson a képre a galériáért!

Fitparádé fitnesz

Amikor az összes lány felvonul...

Fitparádé fitnesz

Fitparádé fitnesz

A 22 fős női mezőnyben (a már korábban profivá vált) Frits Patrícia negyedik, Stibi Helga 13., Majlinger Nóra 14., Huczik Vivien pedig 16. lett.

Férfi Men's Physique kategóriában mostantól Vörös Máté (alábbi képen középen) is profinak mondhatja magát, miután a Fitparádén megszerezte az ehhez szükséges kártyát.

Fitparádé fitneszFitparádé fitnesz

A testépítők kilencfős férfi profi versenyén (BodyBuilding kategória) két magyar indult: Tóth Dániel (alább képen jobbra) hatodik lett, három hellyel megelőzve honfitársát, Pörczi Pétert.

Fitparádé fitneszFitparádé fitnesz

A budapesti IFBB Pro Grand Prix győztesei - a férfiaknál az amerikai Cedric McMillan kvalifikált, a nőknél az olasz Alessiaa Facchin - a testépítősport legrangosabb versenyére, a Las Vegasban megrendezendő Joe Weider's Olympiára szerzett indulási jogot.

Fotók: Solymosi Márton

Itt pedig megnézheti a DIGI Sport riportját a Fitparádéról:

0 Tovább

A 11 éves rúdsportoló lány

Tóth Noémi 11 éves, tavaly ismerkedett meg a rúdsporttal. Az első óra után már érezte, hogy ez a sport az, amelyben kiteljesedhet, önmaga lehet.

Egy örökmozgó kislány, lételeme a mozgás. Több sporttevékenységet kipróbált, de a rúdsport, az amiben igazan jól érzi magát. 

Sok fejtörést okozott a szülei számára, mi a jó döntés. Hogy engedjék-e rudazni, annyi sok előítélet van. Nem tudja sok ember, hogy ez a sport mekkora erőkifejtést, hajlékonyságot, kitartást igényel. Fél év edzés után, edzői támogatással elindult az első versenyén. Azóta számos érmet szerzett.

"A versenyvideók megosztásánál félelem töltött el. Minden megosztásnál hozzáírtam, 'negatív kritikákat nem kérek'. Sok esetben megkérdezik tőlem, hogy nem félek attól, hogy mi lesz belőle nagykorában? Tehetetlenségemben ilyenkor a feleletem, hogy mindenki számára nyitva az ajtó. Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki" - fogalmazott az édesanyja.

"Noémi még nehezebben éli meg. Sokszor pityergett az első hónapokban, hogy miért piszkálják. Küzdelmek árán, de eljutottunk addig, hogy szembefordul azzal, aki bántja."

"Emlékezetes az egyik reagálása. Nyári táborban a bemutatkozáskor el kellett mondania, sportol-e valamit. Amikor elhangzott, hogy rúdsportol, egy 14 éves fiú sztriptíztáncosnak csúfolta, és csúnya szavakkal illette. Noémi hirtelen fordultával hatalmas pofont adott neki. Nem szeretném erőszakra nevelni, de abban a helyzetben így állt ki önmagáért és az összes rudas társáért."

"Szomorú számomra, hogy az emberek ennyire szűk látókörüek. De bízom benne, hogy ez változni fog."

Noémi az edzéseken törekszik a tökéletességre. Folyamatos fejlődéssel igyekszik céljai, álmai felé, és ebben az edzői teljesen társak. "Iszonyat támogatást kap tőlük. Itthon pedig anyaként igyekszem lelkileg támogatni. Heti 5-7 edzés mellett már 5. éve kitűnő tanuló."

Akit érdekel a rúdsport, a hétvégi, MOM Sportban rendezendő Fitparádén is megnézheti, hogyan is űzik ezt a sportágat az ország legjobbjai.

 

0 Tovább

Jön a 17. Fitparádé!

Másfél évtizedet kellett várni arra, hogy újra IFBB PRO versenyek lehessenek Magyarországon. Az pedig nem kérdés, hogy erre a 17. Fitparadén kerülhet sor, hiszen utoljára a debrecenin rendeztek hasonlót.

A kétnapos nemzetközi multisport fesztiválon október második hétvégéjén ismét sporttörténelmet írnak a szervezők. A tavalyin először nyerhettek összesen 7 profi kártyát az IFBB Pro League testépítő és fitnesz kategóriáiban a legkiválóbb amatőr versenyzők. Ezúttal azonban akik megnyerik az IFBB Pro Card-okat, azok vasárnap már bizonyíthatnak is a férfi Bodybuilding és női Bikini Pro Show-kon a profik között. A Fitparade IFBB Pro Grand Prix a sportágak legrangosabb versenyére, a Las Vegasban megrendezendő Joe Weider’s OLYMPIA-ra kvalifikál.

Fitparádé fitnesz

A legnépszerűbb edzőtermi-, erő- és ügyességi sportokra épül a Fitparádé koncepciója. 2005-ben nyitottak a tömegsportok irányába, prevenciós célzattal, a fiataloktól az idősekig minden korosztálynak mutatva alternatívát az egészséges életmód felé, számos sportággal ismertetve meg a látogatókat. Több sportági szövetség rangos magyar és nemzetközi bajnokságait foglalja magába a Fitparádé, ahol nemzetközi- és hazai sportikonok népszerűsítik az erő-, esztétikai-, állóképességi és ügyességi sportokat. A kétnapos multisport fesztivál keretében show-elemekkel, egészséges életmódra épülő kiállítással és gyerek versenyekkel (vízilabda bajnokságok, háromtusa kupa), valamint regisztráció ellenében a kerületi családok számára szervezett ingyenes szabadtéri gyerek- és családi programokkal színesítik a sportversenyek és bemutatók széles skáláját. A MoM Sport kertjében lévő szabadtéri gyerekzónában drón röptetéssel, arcfestéssel, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal, lego sarokkal, lufi hajtogató bohóccal várják a családosokat.

A Fitparádé szombati napján pénzdíjas testépítő és fitnesz versenyek lesznek, a vasárnapi rendezvénynapon pedig a hét IFBB Profi Kártyáért zajlik a küzdelem a nagyszínpadon a Fitparade Classic-on, majd külön esti program keretében a Fitparade IFBB Pro Grand Prix-n a profi testépítés és bikini sportágak legjobbjai lépnek színpadra az Olympia kvalifikációért.

A rendezvény közkedvelt nemzetközi programjai mellett, mint a Louie Koncz Classic és a FitModel World, a XVI. Judgement Day szkander Világkupa, de lesz bothúzás és erőemelés is. A MALESZ Magyar Bajnokságon a rúdsport és karika szakágak dobogósai kvalifikálnak a POSA világbajnokságra.

A Fitparádénak otthont adó MoM Sport a beltéri, a kültéri és a vizes sportok számára egyaránt helyszínként szolgál és ezáltal a világon egyedülálló a programkínálata.
A Fitparádé első napján megrendezik a Fitness Csillagok Díjátadót. A díj alapítója Papp Gábor, a Sport&Move tulajdonosa és Buranits Ildikó, a Fitparádé promotere, főtámogatója pedig a Fitrádió. Négy díjat adnak át, ezek a Mr. Motiváció, a Női Karrier Díj, a Férfi Karrier Díj és az Életmű Díj.
A Fitparádé 2017-ben elnyerte Rendezvény-Esemény kategóriában a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt Díját, 2016-ban és 2015-ben pedig Márkaépítés
kategóriában Országos KKV Marketing Gyémánt Díjat kapott. A multisport fesztivál rendezője Buranits Ildikó, akit korábban az év sport promoterének választottak. Sztárvendég: Timea Majorova fitnesz ikon.

Részletes programinformáció: www.fitparade.hu; www.facebook.com/Fitparade

0 Tovább

Reblog