Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Le a megfelelési kényszerrel!

A Fitparádé-győztes Csörgő Adrienn őszintén leírta a véleményét arról, hogyan jutott el oda, hogy ha biztos abban, amit képvisel, akkor nem kell bizonygatnia az igazát másoknak. Pedig 33 éves koráig borzalmasan megviselte, ha valaki megszólta, kritizálta, rosszat mondott róla - de aztán történt valami.

A teljes poszt:

Csörgő Adrienn fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Hangulatos és szexi

Egy-egy hangulatos, egyúttal felettébb szexi fotót posztolt Hupczik Vivien, aki a tavalyi Fitparádén robbant be igazán.

Hupczik Vivien fitnesz Fitparádé

2018-ban Ifbb Pro kártyát nyert a Fitparádé Classic fitneszversenyén, majd a bikini (+170cm) kategória győzelemmel az abszolútban kis híján duplázott.

Hupczik Vivien fitnesz Fitparádé

Az idei Fitparádét október 12-13-án rendezik. Az őszi szezon legjobban várt hazai versenyén nem csak profi kártyát lehet szerezni hét kategóriában, hanem egy igazi IFBB PRO testépítő versenyt is végig lehet izgulni.A versenyt népszerűsítő képen (jobbszélen) természetesen Hupczik Vivien is rajta van.


Vajon a tavalyi fitness Pro kártya győztes indul-e Magyarország első Ifbb Pro Bikini versenyén, amelyet október 13-án, a kétnapos multisport fesztivál csúcseseményeként rendezik?

0 Tovább

Találd meg az utadat az életben!

A világbajnok és korábbi Fitparádé-3. helyezett Zsigmond Regina szerint fontos, hogy megtaláljuk életünk célját, és a lényeg, hogy minden nap legyen miért felkelnünk, és mindig a legjobbra törekedjünk.

0 Tovább

Eltűntek a világbajnok izmai - de visszaszerzi

A Fitparádé-győztes Csörgő Adrienn négy hónappal ezelőtt két mankóval (sem) tudott járni. Varratszedés után sírógörcsöt kapott, amikor szembesült azzal, hogy "szinte az összes izmom, amit 38 év alatt felpakoltam a bal lábamra, csak egy röcögő, tohonya, kocsonyás, narancsbőrös, eldeformálódott csimbók lett, cirka 2 hét alatt". A többszörös világbajnok azonban úgy döntött, hogy elengedi a görcsösséget, és teszi a dolgát.

Csörgő Adrienn Fitparádé fitnesz

Érdemes elolvasni a gondolatait!

0 Tovább

Szuperszexi fotók és videók Nagy Bettináról

Ha Nagy Bettina a tengerpartra utazik, akkor biztosan számíthatunk tőle fantasztikus fényképekre is. Most sem volt ez másképp, nézzék csak, miket osztott meg Betti Mallorcáról! Tudtátok, hogy a Fitparádé abszolút győzelme után háromszor nyert világbajnokságot?

Nagy Bettina fitnesz Fitparádé

Nagy Bettina fitnesz Fitparádé

A videókért kattints ide:
1.
2.
3.

0 Tovább

Reblog