Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akire érdemes figyelni!

A Fitparádé promótereinek a döntése alapján egyéves menedzselési szerződést kapott Hupczik Vivien.

Vivien Ifbb Pro kártyát nyert a Fitparádé Classic fitneszversenyén, majd a bikini (+170cm) kategória győzelemmel az abszolútban kis híján duplázott.

fitnesz Fitparádé Hupczik Vivien

Buranits Ildikó, a Fitparádé promótere és Hupczik Vivien fitneszversenyző

Érdemes lesz nagyon figyelni a gyönyörű fitneszversenyző karrierjét!

0 Tovább

Profi kártyát ért a látványos fitneszprodukció

Hupczik Vivien a Fitparádén, Bikini 170+ kategóriában első lett, Fitnessben pedig megnyerte a profi kártyát. "Mérhetetlenül boldoggá tesz a tudat, hogy kifizetődött a belefektetett munkám; a 13 év versenyszerű szertorna és az utána következő, konditermi edzések. Viszont úgy érzem, egy igazi sportoló, nem akkor válik profivá, ha kap egy ilyen díjat, sőt lehet, hogy sosem jut hasonló elismeréshez. Egy igazi profi sportolót az akaratereje, a kitartása, de ami a legfontosabb; a jelleme teszi igazán naggyá. Ez az, amitől különleges" - írta a Facebookon a tényleg szinte tökéletes alakú és mozgású sportolónő.

A fitneszben nyújtott produkcióját mindenképpen érdemes megnézni!

0 Tovább

Audrey újra színpadra lépett, és nyert

Négy év szünet után ismét színpadra lépett Csörgő Adrienn, és sikerült is nyernie, méghozzá a Fitparádén. Felkészülését párja, az Eb-ezüstérmes Lantos Gábor segítette.

Csörgő Adrienn Fitparádé

0 Tovább

Vonzó és magabiztos

"A nő legvonzóbb tulajdonsága az önbizalma" - írta Regős Lili az alábbi fotó mellé.

fitnesz WBPF Fitparádé Regős Lili

A WBPF világbajnokával jövő hétvégén a Fitparádén találkozhatunk majd, a legnagyobb kétnapos multisport fesztivál fitnesz- és testépítőversenyén Regős Lili bíróként tevékenykedik majd.

1 Tovább

Öt éve megélhetést jelent nekem a testépítés

Molnár Péter minden idők egyik legsikeresebb magyar amatőr testépítője. Szinte már hazajár a Fitparádéra, október 13-án és 14-én vele is találkozhattok a Mom Sportban. Péter ebben a videóban arról mesél, hogyan is ismerkedett meg a testépítés világával, és milyen utat járt be eddigi karrierje során.

0 Tovább

Reblog