Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Budapesten dedikál az Arnold Classic magyar második helyezettje

A legeredményesebb magyar Ifbb Pro Physique-versenyző, aki második helyezést ért el az Arnold Classicon. Balogh Robin vasárnap 12-13 óra között dedikál a Fitparádé expóján, a MOM Sportban. 

Balogh Robin fitnesz testépítés

0 Tovább

Kiderült, miért lett kockás Zimány Linda hasa

Aki követte Zimány Linda posztjait, láthatta, hogy ezerrel készül valamire.

Mivel őt gyakran hívják fotózásra, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 365 napig formában kell, hogy tartsa magát, de arra, hogy fitmodell-versenyen fog indulni, kizárólag a közvetlen környezetében tudták csak.

fitnesz Fitparádé

Több hónapos felkészülés előzte meg azt a formát, amellyel most büszkén léphet a fitmodellek közé hétvégén, a 15. Fitparádén a Mom Sportban.

A Tímea Majorova nevével fémjelzett verseny Közép-Európa egyik legnívósabb fitneszeseménye, amelynek az eddigi győztesei rendre világbajnokok lettek a Fitparade Fitmodel World-győzelmet követően.

fitnesz Fitparádé

Felkészítő edzője, Németh Eszter szerint tanítványa precízen és alázatosan végrehajtotta az általa összeállított programot és a diétát. Készen áll arra, hogy a több mint 100 fős mezőnyben versenyre keljen az ellenfeleivel. 

A Fitparádé szombatja az erő fesztiválja, a vasárnapi programok pedig a szépség köré csoportosulnak. A családdal érkezőknek vasárnap gyerekzónát nyitnak a Mom Sport kertjében, ahol egésznapos sport, aktív és szórakoztató programokkal várják a legkisebbeket is. A napijegy 2500 forint, de nyugdíjasoknak, gyerekeknek és XII. kerületi lakcímkártyával ingyenesen látogatható a rendezvény. 

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Ötmillió forintot osztanak szét Budapesten

A MoM Sportban október 14-15-én ismét megrendezik a Fitparádé népszerű fitnesz- és testépítő versenyét, és ezúttal óriási lehetőség előtt állnak a sportolók. A Semi Pro-viadal összdíjazása ugyanis nem kevesebb, mint 20 ezer dollár (5,3 millió forint).

fitnesz Fitparádé Molnár Péter

A hír olyan nagyágyúk fantáziáját is megmozgatta, mint a korábbi Fitparádé-győztes, vb-aranyérmes Molnár Péter.

Amint az atlétikában, a bokszban és más sportágakban, úgy a fitneszben is léteznek pénzdíjas versenyek. A kazah fociliga szponzora, a Technodom például célzottan a teljesítményhez, sőt a győzelmi sorrendhez köti a díjazást.

0 Tovább

Idén is bombanő lesz a Fitparádé háziasszonya

Krassalkovics Zsófia beteljesítette mindazt, amit azon nagy nevű elődjei, akik korábban abszolút győzelmet szereztek a Fitparádén.

Legutóbbi győzelmével egyéves szponzorációt nyert a Pronutrition által, és a WBPF-világbajnokságon megszerzett fitneszaranyával és sportmodell-ezüstjével koronázta meg az eddigi pályafutását a számtalan rangos győzelem mellett.

fitnesz Fitparádé

Idén a Fitparádé háziasszonyaként fog mosolyogni a kampány arcaként a plakátokról, és egyetlen dolgot sajnál csak, hogy ezúttal nem indulhat kedvenc versenyén.

fitnesz Fitparádé

A 15. Fitparádé kapcsán óriási a tolongás, rekordszámú versenyzőre számítanak a szervezők. Az ukránok, az olaszok, a franciák és az irániak, sőt ezúttal indiai versenyzők is jelezték részvételi szándékukat.

fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Ez az idei fitneszes szépségtrend?

Gondolhatnánk, hogy a fekete a divat, ha ránézünk a Hysteria Art fotóira, amelyek a Fitparádén készültek.

fitnesz Fitparádé

Idén Ukrajnábol, Szerbiából, Olaszországból, Szlovákiából sőt Kazahsztánból is érkeztek a fittszépségek.

fitnesz Fitparádé

Azonban az abszolútbajnok-választáson - ahol az összes kategóriabajnok felsorakozott - készült fotón látható, hogy száp számmal akadtak szőke, barna és fekete hajú versenyzők.

fitnesz Fitparádé

Az biztos, hogy a natur glamourt részesítették előnyben a bírók.

fitnesz Fitparádé

Fotók: Solymosi Márton / Pixelmester.hu

0 Tovább

Reblog