Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miss Bikini lesz Amerikában?

Oláh Noémi profi magyar fitneszes célja, hogy idén ő legyen a Miss Bikini az Egyesült Államokban. Floridában már begyűjtötte a címet.

0 Tovább

A hősök köztünk vannak

"Mert igenis vannak köztünk hősök!"  - írja a Facebookon Csörgő Adrienn, aki bemutatja az aegyik legkitartóbb tanítványát.

Csörgő Adrienn

"Ildiről egy rutin vizsgálat során kiderült, hogy súlyos gerincferdülése van. Olyan előrehaladott állapotban volt, hogy sokszor egy könnyű séta is borzalmas fájdalmakkal járt neki. Másfél éve tudatosan elkezdett foglalkozni a testével, gyógytornára járt, és elkezdett edzeni. Egy éve edz velem heti 2x irányított súlyzós edzéseken és köredzéseken, emellett pedig heti 2x profi gyógytornász szakemberek segitségével erősíti a törzs izmait, és heti 2x egyedül edz."

A teljes történetet Audrey Facebook-oldalán olvashatjátok!


 

0 Tovább

Szerelmes videó Miss Bikini Floridától

A Floridában élő profi fitneszmodell Oláh Noémi egy képpel és egy videóval köszöntötte rajongóit Valentin-nap alkalmából. Nem is akármilyennel!

fitnesz Oláh Noémi

0 Tovább

Megfestették a fitneszmodellt

Bóta Zsuzsanna büszkén pózolt azzal a portréval, amelyet róla festett meg Szabados Norbert.

fitnesz Bóta Zsuzsanna

fitnesz Bóta Zsuzsanna

fitnesz Bóta Zsuzsanna

0 Tovább

Regős Lili várandósan még szebb

A babavárás hetedik hónapjába lépett Regős Lili fitmodel világbajnok. A képen ragyog a boldogságtól és szépsége tündöklőbb még a korábbiaknál is. Számolják a napokat és az utónév könyvet bújják a párjával, hogy nevet válasszanak születendő kislányuknak.

fitnesz Regős Lili

fitnesz Regős Lili

3 Tovább

Reblog