A vadnyugat vonzó bombázói

Ilyen az, amikor két csodaszép nő, ráadásul két világbajnok úgy dönt, hogy közös fotózásra adja a fejét. Nagy Bettinát és Csörgő Adriennt vadnyugati körülmények között fényképezték.

0 Tovább

Elképesztő fotók a 18 éves fitnesztehetségről

Bán Vivi nemrég érettségizett, és közben arra is volt ideje, hogy kettős győzelmet arasson a WBPF nevű szervezet fitnesz Európa-bajnokságán.

6 Tovább

Ez lett a Clint Eastwood-őrületből

A WBPF világ- és Európa-bajnok sportmodell-versenyzője, Horváth András lóhátra pattant és fegyvert ragadt egy fotósorozat kedvéért.
    
"Spontán ötlet volt ez a western téma, amit a párommal közösen találtuk ki. Valójában semmi közöm a vadnyugathoz, a fegyverekhez, de még a lovakhoz sem, viszont gyerekkoromban bírtam Clint Eastwoodot" - mesélte a fitness.reblog.hu-nak Horváth András.

A sportoló a WBPF sport physique kategóriájában szerezte a világbajnoki és az Európa-bajnoki címét is.

0 Tovább

Toldi Zsuzsi megdöbbent a vörösiszapper ítéletén

A MAL Zrt.-nek az eredetileg követelt 500 millió forintnyi kártérítésből 33 milliót kell kifizetnie, mert a jogerős ítélet szerint csak 11 károsult igénye volt megalapozott - írta még május végén a Nyugat.hu.

A katasztrófa sújtotta Devecser akkori polgármesterének, Toldi Tamásnak a lánya, Toldi Zsuzsa szerint megdöbbentő az ítélet.

4 Tovább

Óvatosan a társkereső oldalakkal!

Nemrég Vigh Domonkos jelezte, hogy társkereső oldalakon regisztráltak az ő nevében, most pedig Csörgő Adrienn számolt be arról, hogy valaki visszaélt a nevével és a fényképeivel.

0 Tovább

Reblog