Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A női fizikum és a szépség

Silye Bettina fizikuma és megjelenése által újraértelmezték az athletic physique kategóriát a WBPF bangkoki világbajnokságán. A videó csak erős idegzetűeknek ajánlott. Very hot!

5 Tovább

Egy nagyon jó tanács hétfőre

"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" - írta a Facebookon az egyik legszebb magyar fitneszversenyző, Kazári Mónika.

Kazári Mónika fitnesz

A sportolónő tavaly megnyerte a Fitparádét, Európa-bajnok lett, majd negyedik helyen végzett a WBPF thaiföldi világbajnokságán a 165 centi alattiak fitmodell kategóriájában.

0 Tovább

Nem kellenek a hatalmas súlyok

"Tudtátok, hogy az adott izom fejlesztése annál hatékonyabb, minél jobb az agy-izom kapcsolat? Én minden ismétlésnél ráfókuszálok a megdolgoztatott izomcsoportra, és megpróbálok minél jobb izomösszehúzódást elérni. Ehhez nem kellenek hatalmas súlyok" - írja a Facebookon a WBPF világbajnoka, Bogár János.

Bogár János fitnesz

0 Tovább

Fitneszgyakorlat szerelmeseknek

Szerelmes haladóknak ajánljuk az alábbi gyakorlatot!

0 Tovább

A bajnoknő hátizma

Ilyen a formája hátulról Silye Bettinának. A WBPF világbajnoknője 2015-ben, Thaiföldön aranyérmes lett.

fitnesz Silye Bettina

"A jövőbeli terveimet illetően a legnagyobb változást a kategóriaváltás fogja jelenteni, szeretnék athletich physique kategóriában is hazai és nemzetközi sikereket elérni!" - nyilatkozta tavaly áprilisban a Life.hu-nak. Úgy tűnik, amit eltervez, azt végre is hajtja!

fitnesz Silye Bettina

0 Tovább

Reblog