Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A guggolás mellékhatása

Tóth Szabina megmutatta a guggolás egyik mellékhatását. "Lábedzés pipa ✔" - írta a Facebookon a szőke fitneszversenyző.

A Life.hu-nak szeptemberben így vallott azt mondta: "Szerintem a feneke és a válla egy nőnek sosem lehet elég jó; mindig lehet fejleszteni ezeket a területeket, így rájuk fektetek nagyobb hangsúlyt."

Tóth Szabina fitnesz

Még több fotó Tóth Szabináról!

1 Tovább

Szilveszterre kerekítem a fenekem

Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnoka elismerte, hogy imád enni, enni és enni. De akkor mégis, mi a titka? Olvass!

Vége a karácsonyi nagy zabálásoknak! Már akinek. Én ugyanis még mindig zabálok. Szilveszterre kerekítem a fenekem. :) Álszenteskedjek, hogy csirke-rizs-jégsali a kajám? Na nem! Igenis, amit megkívánok, azt most megeszem. Például, most is finom vörösboros bolognai pennét tömök magamba olivás baguette kenyérkével - este 10 ide vagy oda.

Csörgő Adrienn fitnesz

Sőt, ma még gumicukrot is ettem, de az nem esett jól, nemhiába iktattam ki teljesen az életemből. Akinek csalódást okoztam ezzel, sorry, de úgy gondolom, ha egész életemben drasztikus diétát folytatnék, körülöttem kihalna a környezetem. Imádok enni, enni, enni! Mégis tudom, hol a határ. Tudom, hol kell megállnom, és visszatérnem a helyes útra. Elsősorban az egészségem miatt, másodsorban a formám miatt.

Jó pár héttel ezelőtt sikerült egy stresszesebb időszakomban hat kilót fogynom pár hét alatt. Szinte fénnyel táplálkoztam. Akkor 61 kg voltam. Mint egy szikkadt kóró. Na, ezt most sikeresen feltömegeltem 66-ra. És melyik formát szeretem jobban??? És, hogy meddig akarom még folytatni a féktelen zabálást??? Megnyugtatásként közlöm, már csak pár napig. 

Csörgő Adrienn fitnesz

Hiányzik a tiszta étkezés, a tudatos, egészséges, napi 4-5-szöri kajálás. Most rápihenek, feltöltöm az energiaraktárakat, és január 4-vel jó kis meglepi posztokkal, programokkal, edzésekkel, és sok-sok sikersztori reményében vágok neki az új évnek! 
Tervek kitűzve, megvalósítás, program izzításra kész. Nektek ki vannak tűzve a célok?

Csörgő Adrienn fitnesz

Csörgő Adrienn fitnesz

1 Tovább

Karácsonyi titkairól mesélt a fitneszbajnok

A WBPF világbajnoknője, Nagy Bettina saját csapatot alapít, és azt is elárulta, mit eszik és mennyit mozog az ünnepek alatt.

Nagy Bettina fitnesz

"Nálunk pulykamell az ünnepi fő menü, amelyhez én készítek köretnek édesburgonyapürét plusz zöldségeket. Azert odafigyelek karácsonykor is az étkezésre, amennyire lehet, de szigorú diéta nincs. Nem fogok falni, sem habzsolni, de mivel nincs versenydiétám (még), így ez-az belefér bizonyos kereteken belül" - mesélte blogunknak Nagy Bettina.

Nagy Bettina fitnesz

"Készülök tavaszra, egy-két versenyt már kinéztem magamnak, de nem tervezek sok indulást, mert éles és nagyon jó, azaz szálkás és vékonyabb formával szeretnék megjelenni. Az edzésekkel nincs gondom, off seasonban is heti ötször edzem, négy súlyzós plusz 5x60 perc kardioedzés. Az étkezéseimre is sokkal jobban odafigyelek most, versenyszezonon kívül is, mint régebben."

Nagy Bettina fitnesz

Edzés lesz/volt az ünnepek alatt?
Hétvégen is tervezem, hogy lemenjek a terembe, mert nem bírom ki, hogy ne mozgassam át magam. Egy nap 24 órából áll, abból egy óra kardioedzés szinte semmiség.

Nagy Bettina fitnesz

Mi lesz az édesség?
Diétás sütik nem lesznek, bár én imádok sütni-főzni, mivel minden nap én szoktam saját kezűleg megcsinálni a napi ételeimet. Aztán lehet, összedobok egy kis diétás palacsintát, az a kedvencem! Csakis rizslisztből vagy teljes kiőrlésű lisztekből csinálok finomságokat, édesítésnek steviát vagy eritritolt javaslok, és használok is. Kókuszolajon pedig egy jó palacsintasütővel pillanatok alatt el lehet készíteni. Tölteléknek sovány túrót egy kis aszalt gyümölccsel, illetve cukormentes lekvárt is tehetünk bele.

Nagy Bettina fitnesz

Rebesgetik, hogy lesz saját csapatod. Mi ebből az igazság? Tényleg támad a Cocoa Beauty Commando?
Igen, az edzettjeim már nagyon kipróbálnák magukat a színpadon. Idáig lesz tuti két-három indulóm, őszre tervezünk. Nagyon motiváltak, és igen keményen csinálják is nap mint nap az edzéseket velem. Plusz én is tervezek indulni tavasszal, és ez így meg nagyobb kihívás magamnak is.
 

0 Tovább

A legforróbb tánc Nagy Bettinától

Nagy Bettina hihetetlenül szexis táncot lejtett a kedvenc zeneszámára.


"Csináltam nektek ismét egy videót. Beraktam az egyik kedvenc számom, és impróztam rá egy kicsit, így kaptok egy kis ízelítőt abból, milyen is az, amikor élvezem a zenét. Elengedem magam és átadom magam a ritmusoknak. Enjoy your life - enjoy your music ❤" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

0 Tovább

Mi lesz a brazilos szépségű magyar lánnyal?

Vannak olyan tehetségek, akikhez hasonló kisugárzású versenyző tízévente egy, ha feltűnik. Ilyen Nagy Bettina, aki 17 évesen a Fitparádé-győzelmével robbant be a fitnesz világába, majd három vb-arannyal, és számos nemzetközi trófeával írta be nevét a honi fitnesz történetébe.

Cservenák Alexandra fitnesz

Bátran állíthatjuk, hogy Cservenák Alexandra is hasonlóan különleges szexepillel rendelkezik.

Cservenák Alexandra fitnesz

A versenyzést csak idén kezdte. Elindult a MoM Sport Beachen, majd egy-két versenye nem úgy alakult, ahogyan szerette volna. Alexandrának váltania kellett, hogy sikeres lehessen.

 A másokkal egyébként roppant sikeres edzőjével nem találta a közös hangot, éppen ezért a versenyeken nem érezte jól magát, így nem is tudta kihozni magából a maximumot, pedig a szakértők szerint abszolút megvan benne a világbajnoki dobogós potenciál. Döntés előtt állt, hogy abbahagyja, vagy vált. Utóbbi mellett döntött. 

Cservenák Alexandra fitnesz

Vannak, akik azt mondják, hogy ebbe a lányba bele van kódolva a siker, de még keményen edzenie kell, hogy megvalósítsa az álmait. Egy picit keményebbnek kell lennie, itt-ott egy kicsit tökéletesíteni kell az alakján és csiszolni a színpadi járásán, tökéletesíteni a pózokon. Ha ez sikerül, övé lehet a világ. Az már most látható, hogy egy igazán különleges szépségű sportoló. Szép a bőre, szép az alakja, és ha kicsit változtat a fürdőruháján, a sminkjén, akkor a brazilos, buja szépségével a sportág nagy bajnoka lehet a szentesi lány.

Cservenák Alexandra fitnesz

Az edzőváltás után máris komoly formajavulás volt látható rajta, és most már esze ágában sincs abbahagyni a versenyzést, bízik benne, hogy tényleg nagyon szép jövő áll előtte. Kristó Endre irányítása alatt tervezgeti a 2016-os versenyszezont. Drukkoljunk neki!

Cservenák Alexandra fitnesz

0 Tovább

Reblog