Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megdöntötte rekordját a fitneszvilágbajnok

Amikor Csörgő Adrienn legutóbb futotta le a szigetkört (5330 méter), akkor az 32 percig tartott, ám most megdöntötte a saját csúcsát.

"Juhuuu, ma rekordot döntöttem. Utoljára nyáron futottam a Szigeten, akkor 32 perc volt egy kör. Most 28:41 alatt nyomtam le. És meg sem kottyant, nagyon bírtam. Mondjuk folyamatosan versenyeztem mindenkivel, mindig kinéztem előttem a soron következő futót és azt 'játszottam', hogy le kell előznöm mindenáron. De aztán rájöttem, hogy mások is játszanak ilyet, mert voltak, akik engem előztek meg, igaz, nem sokan. Nemhiába járok Ferenc Mesteremhez edzeni" - írta a Facebookon.

0 Tovább

A fogyás élvezet, az edzés élmény

Nagy Bettina szerint még most sem késő elkezdeni készülni a nyári strandszezonra. 

fitnesz Nagy Bettina

"Ha elkezded véghez vinni a terveidet, akkor meg fogod látni, hogy villámgyorsan olyan önbizalmad lesz, amilyenről még csak nem is álmondtál. A fogyás élvezetté, az edzés pedig élménnyé válik! Válj átlagosból - szenzációssá, és azzá a nővé, aki eléri, amit akar. Még 8 hét az Eb-ig, kezdjétek el most ti is az edzéseket, és tartsatok velem, mert még most sem késő!"

fitnesz Nagy Bettina

 

fitnesz Nagy Bettina

4 Tovább

Húsvétkor is céltudatos a magyar Sabatini

Fürdős Enikőt nem zavarja meg a gazdag húsvéti menüsor, csak arra koncentrál, hogy jó formában legyen majd nyáron.

Készül a nyári forma. Húsvèt ide vagy oda, ezt már nem rontom el. Idén nem fogok félrezabálni, nem azért tettem bele annyi munkát, hogy egy pillanatnyi élvezetért (legyen az húsvéti sonkácska vagy sütike) elrontsam... Akaraterő kérdése, fejben dől el minden! Ne rontsd el a diétád! Kitartás!Kellemes ünnepet!

0 Tovább

Húsvétkor is csinosan

"Csinibe dobtam magam így húsvetra. Boldog Nyusszmusszt kívánok mindenkinek❤" - írja Nagy Bettina a Facebookon.

0 Tovább

Súlyzókkal a kerek popsiért

Németh Dorottya, a WBPF világbajnoknője szerint a nőknek nem szabad félniük a súlyzós edzéstől, sőt tudniuk kell, hogy a kívánt hatás eléréséhez nem elég a kardio edzés.

Németh Dorottya

"Sokan a mai napig féltek a súlyzos edzésektől, miközben nem nagyon találkoztam még olyan emberrel, aki vékony, de puha és plötyi testet szeretne.

Ha feszes, tónusos test a cél, kerek popsival, formás lábakkal, szép karokkal, akkor ahhoz nem elég a kardio edzés és pici hasazás...

Hetente 3x súlyzós edzést kell végezni hozzá, és nem 1-2 kg-os súlyzókkal, hanem olyan súlyokkal, amivel a 10-12. ismétlésnél már szétég az izom.

Németh Dorottya

Nem kell attól tartanatok, hogy nagyon izmosak lesztek... Sajnos ez nem megy olyan könnyen!:) És azt is tudnotok kell, hogy amikor elkezdtek súlyzos edzést csinálni, az első pár hétben az izmaitok "bedurrannak", bevizesedik a test, ezért van az, hogy az a farmer, ami eddig kényelmes volt, most feszül rajtatok. Ez nem azt jelenti, hogy ti gyorsabban izmosodtok, mint más... Túl kell lendülni az első pár héten, figyelni az étkezésre, ami ugye 70%-ban határozza meg a testünkben végbemenő folyamatokat. 

Németh Dorottya

Ahogy hozzászokik a szervezet az új terheléshez, el fogja engedni ezt a vizet, és máris újra kényelmes lesz az a farmer, sőt, már jobban is fog állni, mint azelőtt!:) Kerek popsit csak nagy súlyokkal tudunk elérni, szóval irány az edzőterem, és ne adjátok fel az első 2-3 hétben, mert pont utána fog beindulni a változás!" - írja a Facebookon a MyBody Personal Training System edzőterem vezetője, Németh Dorottya.

 

Németh Dorottya

1 Tovább

Reblog