A születésnapján lett címlaplány a fitneszkirálynő

A születésnapján került először a Wellness magazin címlapjára Németh Dorottya. Óriási volt a meglepetés, konkrét szervezés előzte meg az akciót, hogy még ezen a napon megkapja a WBPF világbajnoknője a magazint. A nyomdába mentek el a barátai érte, a főszerkesztő segítségével sikerült az ajándékot eljuttatni neki.

0 Tovább

A csinos fitneszmodell is fesztiválozik

A Balaton Soundon piheni ki a kemény versenyszezont Kazári Mónika, aki a WBPF bredai Európa-bajnokságán a 165 cm alattiak model physique kategóriájában lett aranyérmes.

A fiatal sportolónő a fesztiválra a szerelmével utazott el, és nagyon örült annak, amikor a kedvesét meglátta az egyik óriásplakáton.

0 Tovább

A vadnyugat vonzó bombázói

Ilyen az, amikor két csodaszép nő, ráadásul két világbajnok úgy dönt, hogy közös fotózásra adja a fejét. Nagy Bettinát és Csörgő Adriennt vadnyugati körülmények között fényképezték.

2 Tovább

Elképesztő fotók a 18 éves fitnesztehetségről

Bán Vivi nemrég érettségizett, és közben arra is volt ideje, hogy kettős győzelmet arasson a WBPF nevű szervezet fitnesz Európa-bajnokságán.

6 Tovább

Ez lett a Clint Eastwood-őrületből

A WBPF világ- és Európa-bajnok sportmodell-versenyzője, Horváth András lóhátra pattant és fegyvert ragadt egy fotósorozat kedvéért.
    
"Spontán ötlet volt ez a western téma, amit a párommal közösen találtuk ki. Valójában semmi közöm a vadnyugathoz, a fegyverekhez, de még a lovakhoz sem, viszont gyerekkoromban bírtam Clint Eastwoodot" - mesélte a fitness.reblog.hu-nak Horváth András.

A sportoló a WBPF sport physique kategóriájában szerezte a világbajnoki és az Európa-bajnoki címét is.

0 Tovább

Reblog