Egy világbajnoknő reggelije

Lengyel Vivien, a WBPF nevű szervezet világbajnoknője egy diétás sütireceptet posztol a Facebookon.

Hozzávalók: -300ml tojásfehérjelé
- 2 ek.zabpehely
- 2 adag csokis fehérjepor
- 100ml mandulatej
- pici édesítő
- áfonya
- mandulareszelék

A hozzávalókat összekevertem, áfonyát raktam bele, és a tetejére mandulareszeléket szórtam. Kókuszolajjal kikent tepsiben 180 fokon, 20 percig sütöttem˘. Abszolút diétás. Próbáljátok ki!

0 Tovább

Így lazulnak a sportmodellek

Vigh Domonkos és Bogár János Európa- és világbajnok sport physique-versenyzők pihentek egyet a Mom Sport kültéri uszodája mellett.

"Egy kis relax" - feeling cool with Bogár János at Mom Sport, írta a Facebookon a WBPF Eb-aranyérmese, Vigh Domonkos.

0 Tovább

Mindig előre nézz!

Silye Bettina szerint nincs rossz döntés, viszont nem szabad hátranézni, csak előre. A sportolónő a Facebookon írta a következőket!

"Minden, ami van, lehetett volna másképp. Miért ne? Minden útelágazásnál mehetek jobbra is, balra is. Ha jobbra megyek, mehettem volna balra, ha balra megyek, mehettem volna jobbra. Na és? Nincsen helyes út, bármerre is megyek, bajba kerülhetek, akadályokba ütközhetek. Csak önmagamat szomorítanám ok nélkül, ha azt képzelném, amikor baj történik, miután jobbra mentem, hogy jaj, balra kellett volna mennem! Mivel az időt nem lehet hátramenetbe kapcsolni, sohasem fog kiderülni, mi történt volna, ha balra mentem volna. Nincs rossz döntés. De újra és újra kell dönteni, nem szabad hátranézni, mindig csak előre haladunk."


0 Tovább

40 évesen is címlapon a fitnesz szexbombája

Tímea Majorova amatőr fitneszvilágbajnokként szerzett profi státuszt, és az USA-ban folytatta a karrierjét. Az utolsó versenye 2001-ben a budapesti IFBB Pro Grand Prix volt, amelyet Buranits Ildikó szervezett.

Azóta is jó barátságot ápol a Fitparadé promóterével, akinek a meghívására minden oktoberben - az esemény háziasszonyaként és arcaként - ellátogat Budapestre.

"Azért hagytam abba, mert túlságosan izmosak voltak a lányok. A győzelemhez még izmosabbnak kellett lenni, mint az előző bajnok, ez pedig nem tett jót a sportágnak" - nyilatkozta Tímea a fitness.reblog.hu-nak.

"Akkor döntöttük el, hogy új szabályokkal új kategóriát alkotunk azoknak a lányoknak, akiknek fittnek es szépnek is kell lenniük, de a tulzott izmokat lepontozzuk. A debreceni Fitparádén már óriási népszerűségnek örvendett a Tímea Majorova Fitt & Beauty Model World. Ezt azota az összes világszövetség átvett, és különböző elnevezésekkel, de hasonló követelményeket támasztva a legnépszerűbb kategória lett, hívják akár fitmodell, fitneszmodell, bikini vagy shape kategóriának. A lányok olyan formaban vannak a versenyeken, amelyet egész évben tartani tudnak, es a médianak, a fotósoknak és a szponzoroknak is tetszik ez az egészségesen fitt megjelenés. Nekem pedig példát kell mutatnom, ezért is örültem ennek a mostani fotózásnak, amit Matussal együtt kaptunk. Ő azt reprezentálja a ferfi testépítők között, amit szintén mi tettünk versenykategóriává hat évvel ezelőtt a budapesti Fitparadén."

Megkérdeztük a fitneszdívát, hogy mi a titka annak, hogy kisgyermeke születése után is ilyen csúcsformában van. "A babavárás alatt is aktív voltam. Amikor a pici Charlize megszületett, akkor pedig vele lépcsőztem, futottam. Így neki is alapvető fontosságúvá vált a mozgás. Mindketten egészséges ételeket fogyasztunk, igy se csoki, se cukros üdítő után nem sóvárog a picim. Az év 360 napján fotózható formában vagyok, karácsonykor azért nem, mert olyankor kizárólag a családomnak szentelem az időmet."

Nem csoda, hogy Tímea Majorova több mint 200 nemzetközi címlapról mosolygott vissza az olvasókra.

0 Tovább

Elképesztő pózban csókolóztak

Érdekes képet posztolt Kiss Andrea, a WBPF Hungary eddigi legmagasabb (184 cm) fitmodell-versenyzője. A képen a szerelmével látható, bizalmat es harmóniát sugároz.

0 Tovább

Reblog