Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sztriptíz tánccal húzta a nézőket fitneszbajnoknőnk

Toldi Zsuzsanna nem akármilyen tánccal rukkolt elő a Paris Expón, a színpadon szexi mozdulatokkal vette le a topját, aztán bikiniben folytatta a bemutatót.

0 Tovább

Ezt tedd, ha mélyponton vagy

Üzenet a készülő versenyzőknek!!!➡ "Minden sportban két fajta ember van, az egyik valami felé, a másik pedig valami elől fut. Mint az életben, itt is vannak csúcsok és mélypontok, én gyűlölöm a mélypontokat, de ezek azok, amik a jó dolgokat értékessé teszik. És amikor mélyponton vagy, akkor kell erősnek és pozitívnak maradnod" - írja a Facebookon Silye Bettina, a WBPF világbajnoknője.

fitnesz

0 Tovább

Szép eredményekre várva

Kazári Mónika tavaly megnyerte a WBPF fitnesz-Eb-jét, majd a bangkoki vb-n negyedik lett. Remek egy éven van tehát túl, amelynek a kiemelkedő pillanataiból készített egy összeállítást.

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

Nagy tervek előtt a háromszoros világbajnok

"Amit az elme el tud képzelni, s hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani!" - idézte Napoleon Hillt a Facebookon Nagy Bettina, majd rátért a saját helyzetére.

Nagy Bettina

"Én már elképzeltem, hiszek magamban: a megérzéseimben, hogy jól döntök és hogy véghez tudom vinni a legvégsőkig, és biztos vagyok benne, hogy bármilyen nehéz is lesz, és göröngyökkel és hullámokkal teli ez az utazás - megcsinálom, mert meg akarom csinálni! Akik pedig végig mellettem vannak és lesznek - külön köszönet Nekik ❤ Legyen csodás hétvégétek."

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

Nagy Bettina

0 Tovább

Magyar teniszsiker fitneszes segítséggel

A MyBody Personal Training System egyik edzője, Sákovics Virág is gratulált a brazíliai nemzetközi junior teniszversenyen első helyen végzett Udvardy Pannának.

"Gratulál az egész Mybody Panna! Örülünk, hogy segíthettünk a felkészülésben! Nagyon büszkék vagyunk rád!" - írta a Facebookon Virág.

0 Tovább

Reblog