Hihetetlen átváltozás

Hihetetlen átváltozáson ment át Balázs Bettina, aki mutatott is egy előtte-utána fotót. Úgy gondolja, hogy bármit el lehet érni, de csak akkor, ha igazán akarod.

 

"Sajnos, a mostanában sokat emlegetett 'offszezon' hátránya, hogy nem feltétlen azt látom a tükörben, amit szeretnék. Ilyenkor könnyebben elcsábul az ember, mert ugye mikor, ha most nem. Könnyebben demotivál engem ez az állapot, mint a versenydiéta, a nélkülözés, a lemondás.

Ma viszont egy olyan brutális lábedzést tudhatok magam mögött, egy olyan brutális helyen a legbrutálisabb edzővel, hogy újra szárnyra kaptam, mintha kicseréltek volna.

Ezért is ez a kép, Béci (Kökény Béla) "kedvenc" balatonos képe és egy szándékosan nem versenyfotó (ugyanis az is egy szélsőséges állapot, ezt tudjuk). 

Bármit elérhetsz, ha igazán akarod. Nincs majd holnap, nincs majd hétfőn, nem vagy túl fáradt, igenis tudsz időt szakítani rá, ha tényleg akarod. Ha meg mégis találsz valami kifogást, akkor nem akarod igazán. Motiváld magad bármivel és sikerülni fog. Az edzés és a helyes táplálkozás mellett sokat segítenek a fejlődésben a jól megválasztott és jó időben elfogyasztott táplálékkiegészítők is" - írta Bettina a Facebookon.

0 Tovább

Pankrátornak készül a csodaszép fitneszes

Sérülése után regenerálódik Tóth Virgínia. A korábbi WBPF-fitmodell Európa-bajnok az óceán túloldalán építi karrierjét. A Gold's Gym személyi edzője pankrátornak készül.

1 Tovább

Spártai hős lett a magyar bajnoknőből

Bánkuti Gabiból spártai hős lett. A tavalyi budaörsi WBPF-vb aranyérmese, az athletic physique kategória 165 centi alattiak bajnoka úgy döntött, harcos lesz, és nem áldozat.

1 Tovább

Elvarázsolták a magyar fitneszbajnoknőt

Igencsak meglepődött Csörgő Adrienn, amikor meglátta, milyen grafikát készített róla egy tehetséges művész, Horváth Balázs.

Az alkotással valami történni fog pár nap múlva, de hogy pontosan mi, azt egyelőre még nekünk sem árulta el a WBPF világbajnoknője.

Audrey rajongói rögtön el is nevezték a grafikát, és a tengerek királynője nevet adták neki.

Grafika: Horváth Balázs

0 Tovább

Fogyj és izmosodj úgy, mint az olimpikonok!

Az 1980-as moszkvai olimpiára való felkészülés során Vlagyimir Nazarov orosz professzor olyan lehetőséget keresett, amelyben a tornászok csúcsteljesítményt tudnak leadni. Ekkor fejlesztette ki a vibrációs edzésmódszert, amely szerinte nemcsak az erőt növelte, hanem javította a rugalmasságot is. Felfedezései csupán apránként jutottak el nyugatra, és csak az elmúlt években terjedtek el.

Az itthon még mindig kevésbé ismert módszerhez egy speciális gépet használnak, ezen kell végezni a különböző gyakorlatokat.

A gép másodpercenként 20-60 közötti rezgésszámmal mozog fel és le, ennek a frekvenciának köszönhetően az izmoknak nincs lehetőségük az ellazulásra, a rezgések hatására pedig a test egyre több izomrostot aktivál a különböző testhelyzetek fenntartására.

A folyamatos rezgés biztosítja, hogy nagyobb és gyorsabb hatást érjünk el a hagyományos edzésekhez képest, az idegrendszer folyamatos stimulálása következtében pedig egyre harmonikusabb és koordináltabb lesz a mozgás. 

„A módszer növeli a csontozatra ható függőleges terhelést, és gravitációs gyorsulást hoz létre, ezáltal csontritkulásban szenvedő betegeknek is ajánlott. Javítja a keringést, serkenti a tesztoszteron és a növekedési hormon kiválasztását, ezáltal hatékonyabban növeli az izmokat” – adott szakmai magyarázatot Csizmadia Beáta gyógytornász.

A speciális gép mellett speciális, rezgő kézisúlyzók is használhatóak, ezáltal a karizmok is hatékonyabban meg vannak dolgoztatva.

Az izomerő növelése mellett a módszer kiváló a fogyni kívánó nők számára is, akár néhány héten belül jelentős súlycsökkenés jelentkezhet. A módszer tökéletes zsírbontó és alakformáló hatású, a kötőszövet feszesítése által pedig megszünteti a nők nagy része számára komoly problémát okozó cellulitot, azaz a narancsbőrt.

Tudományosan bizonyítottan stresszoldó hatása is van, továbbá segít a salakanyagok minél gyorsabb és hatékonyabb kiürítésében is.

A módszerről további részletek ide kattintva találsz.

0 Tovább

Reblog