A WBPF világbajnoknője, Nagy Bettina saját csapatot alapít, és azt is elárulta, mit eszik és mennyit mozog az ünnepek alatt.

Nagy Bettina fitnesz

"Nálunk pulykamell az ünnepi fő menü, amelyhez én készítek köretnek édesburgonyapürét plusz zöldségeket. Azert odafigyelek karácsonykor is az étkezésre, amennyire lehet, de szigorú diéta nincs. Nem fogok falni, sem habzsolni, de mivel nincs versenydiétám (még), így ez-az belefér bizonyos kereteken belül" - mesélte blogunknak Nagy Bettina.

Nagy Bettina fitnesz

"Készülök tavaszra, egy-két versenyt már kinéztem magamnak, de nem tervezek sok indulást, mert éles és nagyon jó, azaz szálkás és vékonyabb formával szeretnék megjelenni. Az edzésekkel nincs gondom, off seasonban is heti ötször edzem, négy súlyzós plusz 5x60 perc kardioedzés. Az étkezéseimre is sokkal jobban odafigyelek most, versenyszezonon kívül is, mint régebben."

Nagy Bettina fitnesz

Edzés lesz/volt az ünnepek alatt?
Hétvégen is tervezem, hogy lemenjek a terembe, mert nem bírom ki, hogy ne mozgassam át magam. Egy nap 24 órából áll, abból egy óra kardioedzés szinte semmiség.

Nagy Bettina fitnesz

Mi lesz az édesség?
Diétás sütik nem lesznek, bár én imádok sütni-főzni, mivel minden nap én szoktam saját kezűleg megcsinálni a napi ételeimet. Aztán lehet, összedobok egy kis diétás palacsintát, az a kedvencem! Csakis rizslisztből vagy teljes kiőrlésű lisztekből csinálok finomságokat, édesítésnek steviát vagy eritritolt javaslok, és használok is. Kókuszolajon pedig egy jó palacsintasütővel pillanatok alatt el lehet készíteni. Tölteléknek sovány túrót egy kis aszalt gyümölccsel, illetve cukormentes lekvárt is tehetünk bele.

Nagy Bettina fitnesz

Rebesgetik, hogy lesz saját csapatod. Mi ebből az igazság? Tényleg támad a Cocoa Beauty Commando?
Igen, az edzettjeim már nagyon kipróbálnák magukat a színpadon. Idáig lesz tuti két-három indulóm, őszre tervezünk. Nagyon motiváltak, és igen keményen csinálják is nap mint nap az edzéseket velem. Plusz én is tervezek indulni tavasszal, és ez így meg nagyobb kihívás magamnak is.