Koncz Brigitta vendége egy hihetetlenül inspiráló történetet osztott meg.

"2005-ben 4. stádiumos nyirokcsomó daganattal diagnosztizáltak. A kemoterápia közben agyvérzést kaptam, melynek hatására a bal oldalam lebénult. A 13 év alatt sikerült helyrehozni magam, amennyire saját erőmből telt. Édesanyám többször tanácsolta, hogy keressek fel egy személyi edzőt a városban és kezdjek el konditerembe járni, hátha tudnak segíteni megerősíteni a kezem és a lábam.

fitnesz Koncz Brigitta

Többször is elvetettem az ötletet, mert úgy gondoltam, hogy egy kevés önbizalommal rendelkező fiúnak, aki remegve emeli meg a saját karját, semmi keresnivalója a testépítők világában. Biztos voltam benne, hogy többen furcsán fognak rám nézni, ha a gyakorlatokat a legkisebb súlyokkal végzem. Egy hónapja azonban úgy gondoltam, ideje változtatni az életemen. Testvérem ajánlotta Brigit, mert egy darabig ő is nála edzett és nagyon jó véleménnyel volt róla. Miután felkerestem őt, azonnal elvállalt és biztatott, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy mit gondolnak mások, mert az edzőterembe mindenki erősödni jár.

Pár hét leforgása alatt karomat sokkal erősebbnek érzem, javult az állóképességem és számomra szemmel látható a fejlődés..."