Út a boldogság felé

Koncz Brigitta, a WBPF-világbajnokság ötödik helyezettje szerint a boldogságért igenis harcolni kell. A problémamegoldás gyakran fájdalmas, de az igazi boldogság eléréséhez nem spórolhatjuk meg a szükséges szenvedést.

fitnesz WBPF Koncz Brigitta

Még több olvasnivaló:
Csúcsformában ikerszülés után: Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!

0 Tovább

Nem akarok a tükörrel szemben állni

Sokan ilyen, és ehhez hasonló gondolatokkal lépnek be az edzőterembe, ám Koncz Brigitta minden tanítványában hisz. 

"Attól a perctől kezdve, hogy belép valaki az edzőterem,vagy a szalon ajtaján HISZEK BENNE!"

fitnesz Koncz Brigitta

"Reni is hitt magaban, akarása, szorgalma valamint kitartása nem is maradt eredmény nélkül."

fitnesz Koncz Brigitta

0 Tovább

Hihetetlen történet az edzőteremből

Koncz Brigitta vendége egy hihetetlenül inspiráló történetet osztott meg.

"2005-ben 4. stádiumos nyirokcsomó daganattal diagnosztizáltak. A kemoterápia közben agyvérzést kaptam, melynek hatására a bal oldalam lebénult. A 13 év alatt sikerült helyrehozni magam, amennyire saját erőmből telt. Édesanyám többször tanácsolta, hogy keressek fel egy személyi edzőt a városban és kezdjek el konditerembe járni, hátha tudnak segíteni megerősíteni a kezem és a lábam.

fitnesz Koncz Brigitta

Többször is elvetettem az ötletet, mert úgy gondoltam, hogy egy kevés önbizalommal rendelkező fiúnak, aki remegve emeli meg a saját karját, semmi keresnivalója a testépítők világában. Biztos voltam benne, hogy többen furcsán fognak rám nézni, ha a gyakorlatokat a legkisebb súlyokkal végzem. Egy hónapja azonban úgy gondoltam, ideje változtatni az életemen. Testvérem ajánlotta Brigit, mert egy darabig ő is nála edzett és nagyon jó véleménnyel volt róla. Miután felkerestem őt, azonnal elvállalt és biztatott, hogy ne foglalkozzak azzal, hogy mit gondolnak mások, mert az edzőterembe mindenki erősödni jár.

Pár hét leforgása alatt karomat sokkal erősebbnek érzem, javult az állóképességem és számomra szemmel látható a fejlődés..."

0 Tovább

Így adott le 20 kilót

Húsz kilót leadott Koncz Brigitta tanítványa, a titok a kitartásban rejlett. "És persze még nincs vége!"

0 Tovább

Lásd meg magadban a szépet és a jót!

"A következő alkalommal, amikor belenézel a tükörbe, törölj ki a fejedből mindent, ami elsőre az eszedbe jut. Túl kövér, ...túl sápadt,.... túl öreg, ....a szemem túl kicsi, vagy az orrom túl nagy. Csak nézz a tükörbe, és lásd a valóságot! Ha kevésbé vagy kritikus magaddal, és nem mondasz magad felett ítéletet, az átalakítja az egész életedet. Lásd meg magadban a szépet és a jót!" - írta a Facebookon Koncz Brigitta egy ehhez illő fotóhoz.

És mennyire igaza van! Te mit látsz, amikor a tükörbe nézel?

0 Tovább
«
12

Reblog