Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

35 kilót fogyott, vb-5. lett az ikerbabás szuperszépség

Buranits Ildikó, a Fitparade promotere elmesélte Koncz Brigitta, az ikerbabás szuperszépség történetét. Érdemes elolvasni!

0 Tovább

A nő arcai

Koncz Brigitta személyi edző megmutatja, mennyi arca is van valójában.

"Az élet során egy nőnek mennyi arca lehet valójában, amikor számos szerepben és megannyi élethelyzetben kell helytállnia.

Azonban mindegyik változtat és formál rajtad, az más kérdés, hogy mennyire tetszetős vagy kevésbé szép arcot, maszkot, jelmezt próbálsz az életed során felvenni, próbálod nehézségeket egy mosollyal ezek alá bújtatni, holott romokban vagy...

Koncz Brigitta fitnesz

Mindeközben fejlődsz, változol és egyre jobban kiteljesedsz, bölcsebb leszel, megtanulod azt, hogy kit, hol és hogyan kell kezelni, és kinek hol a helye az életedben.

Megtanulod azt, hogy az érzéseidre figyelj, és annak megfelelően cselekedj!"

0 Tovább

Keresd azt, aki többé tesz!

Koncz Brigitta személyi edző arról írt a Facebookon, hogy kit érdemes keresni az életben.

Koncz Brigitta fitnesz

"Keresd azt, aki tanít, többé tesz, felemel magához. Aki hozzáad és nem elvesz. Aki által folyamatosan fejlődsz, tanulsz, megismersz. Aki tükröt tart eléd, hogy megtanuld kívülről látni önmagad. Aki rávilágít hibáidra, de erősségeidet hangsúlyozza. Keresd azt a valakit, aki terel, de nem irányít, rendelkezik, de mégsem birtokló, aki oltalmaz, nem pedig felügyel. Aki folyamatosan inspirál, arra sarkallva, hogy jobb és több legyél. Aki nem akarja, hogy tökéletes légy, aki mellett az lehetsz, aki vagy."

1 Tovább

Mit tegyünk, ha reggel semmi kedvünk felkelni?

Minden nő vágya, hogy kiegyensúlyozott lehessen, de ez korántsem annyira könnyű, mint gondolnánk. Erről osztotta meg a gondolatait Koncz Brigitta személyi edző.

Koncz Brigitta fitnesz


Koncz Brigitta fitnesz

2 Tovább

A színpad két oldala

Koncz Brigitta korábban már állt a színpadon, így tudja, milyen érzés az izgalom, a légkör, a készülődés, és minden, ami ezzel jár. 

Most, a budapesti WBPF-Eb-n megtapasztalhatta, milyen a színpad másik oldalán lenni bíróként.

Koncz Brigitta WBPF

Koncz Brigitta WBPF

Koncz Brigitta WBPF

0 Tovább
«
123

Reblog