Németh Dorottya életében lezárult egy korszak, a WBPF világbajnoknője erről írt a Facebookon.

"Pár évvel ezelőttig versenyzőként dolgoztam szívvel-lélekkel a kupáimért, de az elmúlt három évben edzőként kapok a versenyzőimtől, vendégeimtől, a WBPF szövetségtől, a Magyar Szabadidősport Szövetségtől elismeréseket. Az egész életem benne van ezekben a trófeákban, kezdve a két világbajnoki címemtől, a versenyzőim világ-, Európa-bajnoki kitüntetésein keresztül, a vendégeim sikertörténetéig.

fitnesz

Boldog vagyok, hogy segíthetek Nektek, és ígéreim, a jövőben is mindent megteszek, hogy motiváljalak Titeket az edzésre, az egészséges életmódra, és arra,hogy soha ne adjátok fel az álmaitokat!"

fitnesz

Én sem teszem! Egy korszak lezárult az életemben, és készen állok rá, hogy egy igazán különleges és új dolgot hozzak létre. Jövő héttől átmenetileg budapest egyik legjobb termében, a Fitness and More-ban várom a csapatommal a lelkes jelentkezőket, régi és új vendégeinket. Ne feledjétek, hogy bármilyen akadályt gördít elétek az élet, attól csak erősebbek lesztek, küzdjetek az álmaitokért, és ne hagyjátok, hogy bárki vagy bármi eltántorítson a célotoktól!