Megmutatta a kisfiát a fitneszkirálynő

Na végre! Németh Dorottya végre közzétett egy fotót, amelyen a kisfia - igaz, csak hátulról, de - látható. Mennyei boldogságban telnek a világbajnok anyaságának az első napjai. Erről számolt be a rajongóinak.

0 Tovább

Megszületett a fitneszkirálynő kisfia

"Jó reggelt, világ!, hétfő még soha nem indult ilyen szépen" - írta a Facebookon Németh Dorottya, a WBPF világbajnoka, akinek megszületett a kisfia. Szívből gratulálunk!

0 Tovább

Pár éve még kockásodott, most szépen gömbölyödik

"Sok before-after képem volt már, de ez a kedvencem" - írja a Facebookon Németh Dorottya fitneszkirálynő, aki várandós, és már a 25. hétben jár.

A sport szerelmesének tartja magát, ezért továbbra is mozog, és ezt tanácsolja mindenkinek. "Sokan kérdezitek, hogy abba kell-e hagyni a mozgást, és a válaszom határozottan NEM (természetesen csak akkor, ha az orvosotok engedélyezi a sportolást, és minden rendben van a Baba és a Ti egészségetekkel is)!"

"Ha eddig nem sportoltál az sem gond, próbáld ki a Kismama jógát, úszást, sétálj nagyokat, vagy esetleg keress fel egy szakembert, akinek a segítségével Te is biztonságosan végezhetsz edzőtermi edzést is!"

Németh Dorottya fitnesz

0 Tovább

Baba után bombaforma, majd esküvő

Felrobbantotta az internetet a hír, hogy Németh Dorottya, a magyar fitneszkirálynő babát vár. A WBPF világbajnoknője már az esküvőjére is készül, ahol a végzet asszonya szeretne lenni.

Németh Dorottya 2013-ban a Budaörsi WBPF-világbajnokságon aranyérmet szerzett.

Németh Dorottya fitnesz

Az volt a nagy visszatérése, több év kihagyás után duplázta meg a világbajnoki címeinek a számát. A felkészülés megpróbaltatásairól és a versenyről készített videót örökké a szívükbe zárták a súlyproblémákkal küzdők: 

Ezután Koszovóban szerzett Európa-bajnoki aranyat. A versenyzéstől visszavonult, de versenyzői sikert sikerre arattak. Személyi edzőként tevékenykedik, online edzéseire a világ számos országából feliratkoznak követői.

Németh Dorottya fitnesz

Diétás étrendje segítségével több száz kiló feleslegtől szabadultak meg a rajongói. A receptjei alapján készült ételek mellett a sikeres átalakulásról szóló képeket oszt meg leggyakrabban a fitnesz királynője.

Németh Dorottya fitnesz

Pár hete az eljegyzéséről értesültünk, míg a legutóbbi posztja felrobbantotta az internetet, amely szerint kisbabát vár világhíres fitneszbajnokunk.Az esküvőt firtató kérdésünkre így felelt Dorottya:

"Lesz bizony, de csak jövőre, ha visszanyertem a bombaformámat! A végzet asszonya szeretnék lenni az esküvőn, és ez a folyamatosan növekvő pocakommal nem összeegyeztethető. Ahhoz, hogy újra formába jöjjek, a csodás, testre simuló ruha lesz a motiváció."

Németh Dorottya fitnesz

0 Tovább

Bajnokok reggelije 

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok a reggelizés fontosságára hívja fel a figyelmet. 

"Képtelen lennék elindulni reggeli nélkül otthonról, még úgy is, hogy 7-től már edzést tartok. Ki se nyitottam még a szemem, de máris éhes vagyok!" - írta a Facebookon, és egy fotót is csatolt a bejegyzéshez.

fitnesz Németh Dorottya

"Ugye Ti is szoktatok reggelizni?!" - teszi fel végül a kérdést.

0 Tovább

Reblog