Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy világbajnoknő reggelije

Lengyel Vivien, a WBPF nevű szervezet világbajnoknője egy diétás sütireceptet posztol a Facebookon.

Hozzávalók: -300ml tojásfehérjelé
- 2 ek.zabpehely
- 2 adag csokis fehérjepor
- 100ml mandulatej
- pici édesítő
- áfonya
- mandulareszelék

A hozzávalókat összekevertem, áfonyát raktam bele, és a tetejére mandulareszeléket szórtam. Kókuszolajjal kikent tepsiben 180 fokon, 20 percig sütöttem˘. Abszolút diétás. Próbáljátok ki!

0 Tovább

Különleges találkozás

Újabb remek fotó az amatőr testépítés magyarországi álompárjáról!

"Van egy különleges találkozás. Minden másnál több, szebb, értékesebb. Semmihez sem mérhető, semmivel sem mérhető. Talán csak csodákkal. Mert a legszebb dolog a világon, ha találkozol valakivel, akivel egy a lelked. Mert ebből a találkozásból csodák születnek.♥♥" - írta a Facebookon Lengyel Vivien, aki tavaly a WBPF indiai világbajnokságán aranyérmet nyert. Csakúgy, mint párja, Molnár Péter, aki a bajnokok bajnoka összetetett győzelmet is megszerezte Mumbaiban.

1 Tovább

Így edz egy világbajnoknő

Lengyel Vivien tavaly megnyerte a WBPF nevű szervezet indiai világbajnokságát, és a Facebookon megmutatta, többek között milyen gyakorlatokkal készül a versenyekre.

 

"Részlet a lábedzésemből. Sissy-guggolás keretben - nagyon jó gyakorlat, ha szeretnèl kifejezetten, koncentráltan a combfeszítődre dolgozni. 4×12-15-ös ismétlésszámmal dolgozz!"

0 Tovább

Íme, a magyar testépítés álompárja

Lengyel Vivien tavaly aranyérmet nyert a WBPF indiai világbajnokságán a 160-165 cm közötti model physique kategóriában. Párja, Molnár Péter nemcsak a saját kategóriáját nyerte meg, hanem ő lett az abszolút győztes, a Mr. Universe.

0 Tovább

Nem fél a pofonoktól a csodaszép fitneszes

A 19 éves Lengyel Vivien tavaly fitness model kategóriában megnyerte a WBPF indiai világbajnokságát, és továbbra is keményen készül. A magyar amatőr testépítőkirály, azaz Molnár Péter párja a Facebookon írt arról, hogy mit tesz a sikerek érdekében.

0 Tovább
123
»

Reblog