Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meghódította Estorilt a testépítő álompár

Molnár Péter és Lengyel Vivien egy párt alkotnak az életben, és mindketten verhetetlenek a színpadon.

Most, a csodás Estoril óceánpartján mindketten a legjobbnak bizonyultak a Wabba versenyén - Peti kétezer, Vivien 1500 eurót zsákolt be diadalával.

Molnár Péter a verseny előtt telt házas szemináriumot tartott a portugál versenyzők részére. 



A verseny másnapján Lisszabonban töltődött fel a nyerő páros. Mivel a versenyszezon véget ért, bátran kóstoltak bele a helyi specialitásokba.

0 Tovább

Tökéletes szezonzárás

Lengyel Vivien első helyen végzett a Wabba Bikini PRO estorili versenyén. Idén egy új szisztéma szerint készült és versenyzett, és úgy tűnik, ez nagyon bejött, hiszen világbajnokok és Pro-atléták ellen sikerült bizonyítania, hogy ő a legjobb.

Lengyel Vivien

Lengyel Vivien

0 Tovább

Ő lesz jövőre a Fitparádé arca

Lengyel Vivien háromszor indult a Fitparádé Fitmodel World-versenyen, idén abszolút győzelmet aratott.

"Egyéves menedzselési szerződést írtunk alá. Jövőre a plakátokról fog mosolyogni ránk" - közölte Buranits Ildikó, a Fitparádé promótere.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz a plakát, Lengyel Vivient látva és ismerve, szinte biztosan vonzza majd a tekinteteket!

0 Tovább

Harcolni a boldogságért

Lengyel Vivien szerint akkor is harcolni kell a boldogságért, ha mások támadnak, és egyedül maradsz.

Lengyel Vivien fitnesz

"Tudd, hogy mi tesz boldoggá, és tarts ki mellette mindenáron - akkor is, ha mások támadnak érte, ha egyedül maradsz, ha senki sem támogat. Igen, nehéz lesz. Támadni fognak, magadra is maradhatsz. De tudod, az az élet, amit megedzenek, nagy dolgokra képes. Az, amelyik mindent kibír, a nehéz leckéket is megoldja, mert tudja, képes rá" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője, Lengyel Vivien.

0 Tovább

Egy fitneszmodell valódi élete

Lengyel Vivien, a WBPF nevű szervezet világbajnoka szerint rengeteg a tévhit a fitneszmodellek életéről. 

Manapság divatból minden második lány fitnesz modell szeretne lenni - írja a Facebookon Molnár Péter Mr. Universe-testépítő kedvese, Lengyel Vivien. Rengeteget hallom,hogy amit én csinálok, képviselek, az gyerekjáték, és csak lebarnítva, csinosan kell a színpadon bájologni. Hát akkor nézzünk kicsit a dolgok mögé!:) Aki hosszútávon szeretne profitálni a versenyzésből, annak nem egy-két versenyen kell elindulnia, hanem hosszú évekig kell helyesen edzeni és megfelelően táplálkozni. Azt sem árt tisztázni, hogy annak, aki színpadra szeretne állni, speciálisan felépített edzésre van szüksége, hiszen minden kategóriának megvannak a követelményei, aszerint kell az testünket formálni.

Egész évben kell edzeni, nem csak a verseny előtt pár hónapig. Egy versenydiéta általában több hónapon keresztül is eltart, amibe nem fér bele a csalás. Nincs cukor, nincs felesleges szénhidrát, nincs gyümölcs, tejtermék, alkohol, éjszakázás. A véghajrában már sót sem használunk és az is fontos,hogy nátriumszegény vizet igyunk. Nem egyszerü koplalásról beszélünk. Egy fitneszmodellnek a célja,hogy izom helyett zsírt veszítsen.

Ezt nem lehet elérni méregtelenítő kúrákkal. Keményen kell diétázni! Napi 5-6-szor kell sovány húsokat, halat, zöldségeket, minőségi szénhidrátot enni. Elmaradhatatlan a mindennapos főzés. Bárhol vagy, 3 óránkként enned kell, nem érdekel, mit gondolnak az emberek. Mindenki megkérdezi, minden alkalommal, hogy mit eszel, mennyit, miért, készülsz-e versenyre, mikor lesz a verseny, hogy bírod, mert ők elképzelni sem tudják... Aki nem kérdez, az pedig általában osztja az észt. Vagy arról beszélnek, hogy ez egy hülyeség, és minek csinálod. Tudnod kell viselni a negatív kritikát, mert bizony ebben a sportban ez gyakori. Tudnod kell elfogadni, ha valaki más jobb nálad. Ez motiváljon, hogy legközelebb még jobb legyél. Egy bajnok így gondolkodik!

Ha valóban versenyezni szeretnél, először tedd mérlegre a dolgokat. Gondold át, te mit áldozol ezért? Mennyit ér neked a siker? Elég alázatos vagy hozzá, hogy végigcsináld?

Ennek a sportnak a szépsége szerintem nem a színpad vagy a csillogó bikinik. Megtanít küzdeni, lemondani, kitartani, hinni, akarni.

Csak akkor lehetsz sikeres versenyző, ha ez mind megvan benned.

1 Tovább

Reblog