Miért akar minden lány ugyanúgy kinézni?

Lengyel Vivien nem érti, miért akar manapság minden lány ugyanúgy kinézni. A világbajnok szerint el kell felejteni a felületes dolgokat, és a valódi barátokra, a hobbinkra, az olvasásra, és egyéb, valóban fontos dolgora érdemes minél több időt fordítani.

Lengyel Vivien fitnesz
Lengyel Vivien világbajnok, a Fitparádé abszolút bajnoka, az idei Fitparádé háziasszonya

Lengyel Vivien fitnesz

Lengyel Vivien fitnesz

Lengyel Vivien fitnesz

0 Tovább

Kell-e, jó-e, szép-e a nagy fenék?

Fitneszversenyzők is nyilatkoztak nagyfenék-témában.

"Ha valaki nagyobb feneket szeretne, mindenképpen használjon súlyzókat, illetve mindenképpen rámehet gépekre, gyakorlatokra, az a lényeg, hogy formásítsa magát, és legalább heti kétszer edzzen farizomra" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Nagy Bettina, a WBPF világbajnok versenyzője.

Nagy Bettina Lengyel Vivien Molnár Péter

"Amikor farizmot edz, aznap egy kicsit több szénhidrátot fogyasszon, egyen zsírosabb halakat, figyeljen a minőségi zsírbevitelre, mint például olívaolaj, avokádó, olajos magvak" - így szólnak Lengyel Vivien tanácsai. Párja, Molnár Péter ezt így egészítette ki. "Nagy feneket elérni könnyű, formás feneket elérni - az a munka, akár kicsiben, akár nagyban."

0 Tovább

"Le sem tudjuk róla venni a szemünket"

Lengyel Vivien PCA Bikini Pro-versenyzőről dögös fotót készített Végh Zoltán. A sportoló azt írta a fotóhoz, hogy a nők és a tűz között bizony nem sok különbség van, egyikről sem tudjuk levenni a szemünket.

Lengyel Vivien fitnesz

0 Tovább

Meghódította Estorilt a testépítő álompár

Molnár Péter és Lengyel Vivien egy párt alkotnak az életben, és mindketten verhetetlenek a színpadon.

Most, a csodás Estoril óceánpartján mindketten a legjobbnak bizonyultak a Wabba versenyén - Peti kétezer, Vivien 1500 eurót zsákolt be diadalával.

Molnár Péter a verseny előtt telt házas szemináriumot tartott a portugál versenyzők részére. A verseny másnapján Lisszabonban töltődött fel a nyerő páros. Mivel a versenyszezon véget ért, bátran kóstoltak bele a helyi specialitásokba.

0 Tovább

Tökéletes szezonzárás

Lengyel Vivien első helyen végzett a Wabba Bikini PRO estorili versenyén. Idén egy új szisztéma szerint készült és versenyzett, és úgy tűnik, ez nagyon bejött, hiszen világbajnokok és Pro-atléták ellen sikerült bizonyítania, hogy ő a legjobb.

Lengyel Vivien

Lengyel Vivien

0 Tovább
«
123

Reblog