Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Álmokat kerget a csodaszép fitneszes

Kazári Mónika arra biztatja követőit a Facebookon, hogy mindenki kergesse az álmait, mint ahogyan ő is teszi.

fitnesz Kazári Mónika

"Amikor kergetünk egy álmot, annak mindig ára van. Lehet, hogy a szokásainkról kell lemondanunk érte, lehet, hogy más nehézségeken kell keresztülmennünk, az is lehet, hogy csalódnunk kell. De nincs az az ár, ami túl nagy volna egy olyan ember számára, aki nem élt. Mert ez az ember egy napon visszatekint, és hallja, ahogy a szíve azt mondja: 'elpazaroltam az életem'."

fitnesz Kazári Mónika
Kergessétek Ti is az álmaitokat!:)

fitnesz Kazári Mónika

 

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

Szép eredményekre várva

Kazári Mónika tavaly megnyerte a WBPF fitnesz-Eb-jét, majd a bangkoki vb-n negyedik lett. Remek egy éven van tehát túl, amelynek a kiemelkedő pillanataiból készített egy összeállítást.

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

Látott már ilyen Bálint-napi almát?

Kazári Mónika, a WBPF Európa-bajnoknője az alábbi almát kapta párjától. Ötletes, nem?

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

Egy nagyon jó tanács hétfőre

"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" - írta a Facebookon az egyik legszebb magyar fitneszversenyző, Kazári Mónika.

Kazári Mónika fitnesz

A sportolónő tavaly megnyerte a Fitparádét, Európa-bajnok lett, majd negyedik helyen végzett a WBPF thaiföldi világbajnokságán a 165 centi alattiak fitmodell kategóriájában.

0 Tovább

Már most hiányzik Thaiföld

Az Európa-bajnoki aranyérmes Kazári Mónika negyedik lett a WBPF thaiföldi világbajnokságán, ahonnan rengeteg élménnyel tért haza. Felsorolta, mi minden hiányzik neki már most a csodálatos Bangkokból.

fitnesz Kazári Mónika

"Feltöltődve, rengeteg élménnyel és pár plusz kilóval gazdagodva hazaértünk Thaiföldről. Már most hiányzik minden. Az ízek, a színek, a jó idő, a mérhetetlenül kedves emberek, akik akárhányszor mész el mellettük, mosolyogva köszönnek, a kilátás az erkélyről, a "fresh coconut juice", de még az is, hogy esténként végigpásztázzam az összes falat a kis gekkót keresve, aki még az első este rohant be a szobánkba.:)) De a sort még folytathatnám a végtelenségig" - írja a Facebookon Kazári Mónika.

fitnesz Kazári Mónika

"Most pedig visszatérés a hétköznapokba. Irány a munka, remélem, az edzettjeim is vártak már. Ami engem illet pedig még folytatódik a töltődés, de most már tiszta étkezéssel és edzéssel."

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

Reblog