Zsigmond Regina fitmodell nagyon otthonosan érzi magát a színpadon. A járásán látható, hogy vagy a divatszakmához lehet némi köze, vagy pedig a tánchoz. Gájer Bálint új dalának a bemutatóján a WBPF fitmodell Európa-bajnok ezüst színű ruhában ropja. 

Megkérdeztük Zsigmond Reginát, hogy miként lehet összeilleszteni a diétát és az éjszakai fellépéseket? "Én egész évben formában vagyok. Imádok táncolni és roppant büszke vagyok, hogy Gájer Bálint táncosai közé tartozhatok. A versenydiéta persze nagyon kemény, de én amúgy sem engedek meg magamnak édességet, és akkor is figyelek az étkezésre, amikor nem versenyre készülök. A tánchoz pedig kifejezetten jól jön, hogy fitt vagyok" - mesélte a fiatal bajnoknő, aki a novemberi, thaiföldi világbajnokságon akár a juniorok között is indulhat.

Megkérdeztük Regina edzőjét, Németh Dorottyát, hogy hátráltatja-e tanítványát a sok éjszakázás: "Regina az egyik legfegyelmezettebb növendékem. Kényszeríteni kell, hogy verseny után egy kicsit pihenjen. Az Eb után kaptak a lányok egy hét pihenőt, de ő már másnap edzésre jött" - nyilatkozta a fitneszvilágbajnok.