A világ legjobb testű nője, Regős Lili nyíregyházi szépség. Nem csoda, hogy Siska Fruzsinának is ő a példaképe, hiszen mindketten a megyeszékhelyről származnak.

fitnesz Siska Zsuzsanna

A 150 centis, 47 kilós Siska Fruzsinának közgazdász végzettsége van, idén januárban diplomázott, és jelenleg személyi edzőként dolgozik. "Mivel a fitneszvilág jobban vonzott, ezen a pályán indultam el, és szeretnék is még ebben maradni. Személyi edzőként, valamint kiegészítésként recepciósként is dolgozom egy edzőteremben Nyíregyházán" - nyilatkozta a fitness.reblog.hu-nak.  

fitnesz Siska Zsuzsanna

Fotó: Dutka Sándor

"Idén kezdtem versenyezni, a tavaszi szezonban indultam először. Akkor még csak belekóstoltam a versenyzés világába. Mivel elég komolyan edzettem, és több lett mint hobbi, ezért döntöttem úgy, ha már csinálom, legyen valami cél, és kipróbalom magam a színpadon. Mivel nagyon megtetszett, rengeteg pozitív élményt és tapasztalatot szereztem, már a tavaszi szezon végén elhatároztam, hogy indulok ősszel is. És motivált, hogy sikerüljön még jobb eredményeket elérnem, és fentebb kerülni a dobogón. Úgy érzem, sikerült is. De még az első hely nem érett be, ami egyáltalán nem keserít el, hisz ez adja az erőt és a motivációt a következő szezonra. Regős Lili a példaképem. Minden versenyző szeretne a nyomdokaiba lépni a világ legjobb testű nőjének. Igaz, én izmosabb kategóriában versenyzek, de nagyon motivál, hogy Lili Nyíregyházáról indulva ilyen karrierre tett szert" - mesélte a 22 éves sportolónő.

Külsőleg is hasonlít Regős Lilire:

fitnesz Siska Zsuzsanna