Vannak olyan tehetségek, akikhez hasonló kisugárzású versenyző tízévente egy, ha feltűnik. Ilyen Nagy Bettina, aki 17 évesen a Fitparádé-győzelmével robbant be a fitnesz világába, majd három vb-arannyal, és számos nemzetközi trófeával írta be nevét a honi fitnesz történetébe.

Cservenák Alexandra fitnesz

Bátran állíthatjuk, hogy Cservenák Alexandra is hasonlóan különleges szexepillel rendelkezik.

Cservenák Alexandra fitnesz

A versenyzést csak idén kezdte. Elindult a MoM Sport Beachen, majd egy-két versenye nem úgy alakult, ahogyan szerette volna. Alexandrának váltania kellett, hogy sikeres lehessen.

 A másokkal egyébként roppant sikeres edzőjével nem találta a közös hangot, éppen ezért a versenyeken nem érezte jól magát, így nem is tudta kihozni magából a maximumot, pedig a szakértők szerint abszolút megvan benne a világbajnoki dobogós potenciál. Döntés előtt állt, hogy abbahagyja, vagy vált. Utóbbi mellett döntött. 

Cservenák Alexandra fitnesz

Vannak, akik azt mondják, hogy ebbe a lányba bele van kódolva a siker, de még keményen edzenie kell, hogy megvalósítsa az álmait. Egy picit keményebbnek kell lennie, itt-ott egy kicsit tökéletesíteni kell az alakján és csiszolni a színpadi járásán, tökéletesíteni a pózokon. Ha ez sikerül, övé lehet a világ. Az már most látható, hogy egy igazán különleges szépségű sportoló. Szép a bőre, szép az alakja, és ha kicsit változtat a fürdőruháján, a sminkjén, akkor a brazilos, buja szépségével a sportág nagy bajnoka lehet a szentesi lány.

Cservenák Alexandra fitnesz

Az edzőváltás után máris komoly formajavulás volt látható rajta, és most már esze ágában sincs abbahagyni a versenyzést, bízik benne, hogy tényleg nagyon szép jövő áll előtte. Kristó Endre irányítása alatt tervezgeti a 2016-os versenyszezont. Drukkoljunk neki!

Cservenák Alexandra fitnesz